Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Mergeți la casa de marcat
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg
Reduceri de până la 70%.

Categoria

Branduri

PREȚ

Etichetă

Oferim cele mai bune unturi pentru tatuaje. Printre acestea, veți găsi o serie de unturi pentru tatuaje în diferite versiuni de îngrijire și parfum. Vă recomandăm produse pentru uz zilnic și, de asemenea, utile în perioada de vindecare a pielii după tatuaj. Acestea sunt produse cosmetice care vor hidrata eficient și vor susține regenerarea epidermei. Acestea sunt formulate cu multe extracte de plante și uleiuri naturale care îngrijesc starea pielii și încetinesc îmbătrânirea celulelor pielii. Oferim și produse cosmetice vegane. Produsele testate dermatologic nu conțin parabeni, conservanți artificiali și derivați din petrol. Multe dintre ele sunt produse cosmetice care conferă pielii un parfum frumos, iar formula lor dovedită permite utilizarea produselor și pentru persoanele cu piele sensibilă.


Butere pentru tatuaje - seria Tattoo Butter

În produsele din linia Tattoo Butter veți găsi extracte și uleiuri din papaya tropicală, nucă de macadamia, nucă de cocos sau migdale dulci, dar și cele din plante native, unice, precum aloe vera. Cunoscute pe scară largă pentru proprietățile lor de vindecare, acestea sunt perfecte pentru a fi folosite în produse cosmetice precum butoanele de îngrijire a tatuajelor.

Contenutul de ulei de cocos permite substanțelor valoroase să pătrundă în profunzime în piele. Untul de shea prezent în produsele cosmetice protejează împotriva iritațiilor, îmbunătățește elasticitatea epidermei și formează o peliculă protectoare pe suprafața epidermei împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV. Unturile Butter Tattoo conțin, de asemenea, ulei de macadamia, bogat în squalene, un antioxidant puternic care protejează celulele pielii împotriva radicalilor liberi. Acesta promovează regenerarea epidermei, inhibă îmbătrânirea celulară și previne pierderea apei.

Linia Tattoo Butter este o ofertă a brandului Loveink. Formulele produselor sunt concepute atât pentru vindecarea pielii după tatuare, cât și pentru îngrijirea zilnică a tatuajelor de toate dimensiunile. Formularea simplă și materiile prime provenite în proporție de 99% din natură garantează produse cosmetice corporale prietenoase cu pielea umană.

Cele mai bune ingrediente din natură în unturile pentru tatuaje

Compoziția beculelor pentru tatuaje include, printre altele, ulei de portocale. Acesta conferă pielii un parfum plăcut, răcoritor, dar rolul său este mult mai important. Este recomandat în timpul etapei de vindecare a pielii, ajută la regenerarea pielii și are un efect antiinflamator. Aloe vera care se găsește în produsele cosmetice Tattoo Butter este o adevărată comoară de vitaminele B, C și E. De asemenea, are un efect antibacterian și antiinflamator. De asemenea, are un efect antibacterian și hidratează foarte bine pielea. Accelerează procesele de vindecare a țesuturilor și are proprietăți analgezice.

Prin intermediul unor formule speciale, masca pentru tatuaje hrănește și întărește pielea, ajutând în același timp la menținerea aspectului atractiv al tatuajului în sine. Ele furnizează nutrienți valoroși, astfel încât pielea devine mai bine aprovizionată cu sânge și elasticitate, iar tatuajul de pe ea devine plin de strălucire și culoare intensă.

Printre ingredientele valoroase ale unturilor pentru tatuaje se numără uleiul de migdale dulci, care este un emolient natural care se ocupă de hidratarea corespunzătoare a pielii. Acesta are un efect emolient și neted, formând un strat protector la suprafața pielii împotriva evaporării excesive a apei. Un alt ulei valoros este uleiul din sâmburi de caise. Această substanță vegetală activă lubrifiază ușor, strânge și hrănește pielea. În același timp, nu provoacă iritații sau sensibilizare, iar atunci când este adăugat la untul cosmetic, îl înmoaie și îl face mai ușor de aplicat, mărind performanța produsului.

Pe lângă unturile destinate îngrijirii tatuajelor, sunt disponibile și săpunuri specializate și geluri de spălare și creme pentru piele. La scurt timp după tratament, se recomandă să se spele pielea de trei ori pe zi și să se aplice un strat subțire de cremă hidratantă după uscare. În îngrijirea regulată, folosirea masca de tatuaj o dată pe zi este suficientă pentru a întări epiderma și a îngriji corespunzător aspectul tatuajului. Aruncați o privire la întreaga noastră gamă de produse cosmetice pentru îngrijirea tatuajelor la Nutridome.

Selectați versiunea