Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Lumânări din semințe de rapiță

Lumânări din semințe de rapiță

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

"

\i>Celelalte lumânări de rapiță prezentate în această categorie pot deveni o minunată piesă de spectacol pentru orice interior. Prin urmare, găsiți-le astăzi un loc în încăperile casei dvs. și umpleți-le cu un parfum frumos. Descoperiți toate avantajele lumânărilor Candele cu semințe de rapiță și veți fi fermecat de ele de la prima întâlnire. Vă invităm să plasați comanda și vă dorim o experiență de cumpărături reușită.

"
"

Vezi de viol - află beneficiile acestora

. \n \n

. \r\nCerul de rapiță este complet vegan și biodegradabil. Arde foarte încet, astfel încât eliberează un parfum minunat din lumânare pentru o perioadă lungă de timp. În plus, nu scoate fum în timpul arderii și, prin urmare, nu emite substanțe nocive, astfel încât bibelourile oferite sunt complet sigure pentru sănătatea tuturor membrilor gospodăriei și a animalelor de companie. Fiecare dintre lumânări este o minunată decorațiune interioară, care nu are un impact negativ asupra mediului înconjurător. Datorită lumânărilor prezentate, vă puteți înveli în note frumoase care se referă la diverse arome. Arderea a lumânărilor parfumate în casă este perfect relaxantă, excelentă pentru starea de spirit și stimulează simțurile. De asemenea, produsele oferite combină ambalaje estetice plăcute. Designul este rafinat până la cel mai mic detaliu, așa că, dacă până și cele mai mici detalii contează pentru tine, cu siguranță nu vei fi dezamăgit. Chandele de rapiță sunt certificate IFRA, ceea ce confirmă calitatea superioară și siguranța utilizării lor.

Chandele cu ulei de viol - alege parfumul perfect pentru tine

. \n \n

\\nÎn magazinul nostru Nutridome veți găsi candeli cu ulei de rapiță în mai multe compoziții diferite din care puteți alege. Printre notele de parfum emise de cerurile expuse se numără:

  \n nucă de cocos delicată și dulce, \n
 • ciocolată neagră, \n
 • aromată brownie cu zmeură, \n
 • parfumuri armonioase de pădure și chihlimbar,
 • menta răcoritoare cu lămâie, \n
 • fructe pure, \n
 • parfum festiv de turtă dulce, \n \Òn
 • frescul citricelor, \n \Òn
 • încântarea lavandei.
 • frescul citric, ‖
 • . \■
 • . \\nCu o selecție atât de largă, puteți alege un parfum delicat, fructat, răcoritor sau plăcut învăluitor, în funcție de starea dumneavoastră de spirit, de notele preferate sau chiar de anotimp sau ocazie.

  . Ce lumânări cu rapiță puteți găsi în magazinul nostru Nutridome? \n \n \■

  \\nExistă diverse tipuri de celere din ulei de rapiță disponibile în magazinul nostru, din care puteți alege. Cu ajutorul lor, puteți face ca fiecare moment liber pe care îl petreceți în baie la baie să fie plăcut și să vă simțiți ca într-un spa de lux. De asemenea, parfumul lor minunat vă poate însoți în timp ce vă relaxați și vă destindeți în sufragerie sau chiar înainte de a adormi, mai ales dacă alegeți una care are un efect calmant și liniștitor. Printre cele mai populare cele mai populare lumânări de rapiță sunt versiunile de marcă:

  .

    . \n MGLIFE - acestea sunt lumânări complet naturale, ecologice și disponibile într-o gamă de parfumuri. Fiecare este închisă într-un borcan fumuriu cu o etichetă transparentă, într-un stil minimalist. Notele de parfum sunt distincte, astfel încât să puteți simți aroma minunată imediat ce aprindeți fitilul. \n
   • MYS - este o serie de lumânări vegane închise într-un ambalaj elegant cu un logo mic. Fiecare variantă este compusă din ceară de soia, un fitil de bumbac și ceramică artizanală folosită pentru borcan.
   • . . Sfeșnice din ceară de canola - ideea perfectă de cadou. \n \n
      . \nToate lumânările din ceară de rapiță sunt o idee de cadou excelentă pentru persoanele cărora le place să se înconjoare de astfel de mărunțișuri minunate. Lumânările arată foarte bine pe orice raft de perete din sufragerie, dormitor sau baie, precum și pe un blid sau pe o măsuță de toaletă. Ele pot fi o completare atractivă a unui cadou sau cadoul principal pentru multe ocazii diferite. Ele decorează frumos orice interior și îl umplu cu o aromă minunată, precum cel mai bun parfum, așa că mulțumiți sau încântați o persoană dragă astăzi și alegeți lumânările de ceară oferite candela la un preț atractiv. Cumpărăturile online vă vor permite să plasați comanda fără a fi nevoie să vă părăsiți casa, ceea ce reprezintă o soluție convenabilă, mai ales pentru persoanele ocupate. Vă vom livra produsele selectate în cel mai scurt timp posibil.

      "
 • Selectați versiunea