Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

"Paste de coafat"

"Paste de coafat"

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Căutați o pastă pentru cea mai puternică fixare posibilă? Sau vă doriți un produs care nu numai că vă coafează eficient părul, dar are și un efect benefic asupra stării acestuia? Consultați gama Nutridome. Oferim diferite tipuri de paste de coafat părul pentru femei și bărbați. Lucrăm cu cei mai buni furnizori de produse, astfel încât veți găsi produse de la mărci poloneze și străine bine cunoscute și dovedite. Testate dermatologic și dezvoltate în colaborare cu specialiști în cosmetologie și medicină, produsele au formule inovatoare care au un efect pozitiv asupra aspectului părului și sănătății acestuia.


Pastă de păr fortifiantă cu ingrediente hrănitoare

Pastă de coafat cu extracte de plante va oferi părului tău substanțe active suplimentare pentru a-i îmbunătăți starea. Printre altele, vă oferim un cosmetic cu extract de semințe de cânepă, care aparține grupului de așa-numite emoliente. Acesta este adesea utilizat în produsele cosmetice pentru proprietățile sale excepționale de protecție. Acesta formează o peliculă protectoare pe suprafața părului și a scalpului, împiedicând evaporarea excesivă a apei. În acest fel, asigură o hidratare corespunzătoare și, de asemenea, înmoaie și netezește suprafața părului. Pasta de styling din semințe de cânepă cu adaos de extract de semințe de cânepă face părul mai flexibil și mai ușor de modelat. Acestea vor fi întărite și bine hidratate, ceea ce le va face mai ușor de pieptănat.

În pastele de păr veți găsi, de asemenea, argilă de porțelan pentru un finisaj mat și un efect ciufulit. Această dezordine artistică este una dintre cele mai populare coafuri, mai ales în rândul tinerilor. Pasta are proprietăți nutritive suplimentare, deoarece argila oferă micro și macroelemente valoroase și previne părul și scalpul gras. Este un produs natural, cu o textură ușoară, potrivit și pentru pielea foarte sensibilă și pentru părul fin și delicat.

Pastă pentru păr cu diferite niveluri de fixare

Textura cremoasă a pastei o face ușor de aplicat. Pur și simplu întindeți o cantitate mică de pastă în mâini și apoi aplicați-o pe părul uscat sau ușor umed. Printre diferitele tipuri de pastă, veți găsi produse cu diferite grade de fixare. Unul dintre ele este o pastă de coafat extra puternică oferită de marca poloneză Joanna. Avantajul său este o compoziție atent selectată, care include și filtre protectoare pentru păr, protejându-l de radiațiile UV dăunătoare. Este, de asemenea, un produs cosmetic, care lasă pe păr un parfum atrăgător și răcoritor. Pasta fixează ferm buclele, șuvițele sau șuvițele individuale, lăsându-le în același timp într-o formă flexibilă, naturală, fără a fi lipicioasă sau artificială. Nu încarcă părul și este excelentă pentru utilizarea zilnică.

Pastele de coafat părul sunt folosite în mod regulat atât de femei, cât și de bărbați. Astfel, avem produse în versiuni clasice, universale, precum și cele al căror parfum evidențiază delicat linia cosmetică masculină sau feminină. Printre diferitele versiuni de parfum disponibile pe piață, veți putea alege, așadar, dintre cele cu aromă de fructe verzi și suculente, precum și note tipic masculine de tutun, lemn sau mentă. Aceste produse pot oferi nu doar un stil dezordonat controlat, ci și un ușor efect de volum sau un efect de luciu, strălucitor pe păr, fără reziduuri grase.

Permanență și hidratare

Pastele de păr au un efect de fixare, dar le puteți îndepărta cu ușurință în timpul unei spălări standard a părului cu un șampon obișnuit. Pentru a vă fixa coafura, puteți alege produse ușoare, medii sau extra-puternice. De asemenea, există paste disponibile în pachete mici și mari. Acest lucru înseamnă că, indiferent dacă vă coafați părul cu paste în mod regulat sau le folosiți ocazional, există un produs potrivit pentru dumneavoastră.

Ca și creme de coafat, pastele au, de asemenea, o consistență ușor de aplicat și se numără printre cele mai eficiente și rentabile produse cosmetice. Atunci când vă creați coafura, le puteți aplica cu degetele de la mână sau cu un pieptene.

Selectați versiunea