Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Mergeți la casa de marcat
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg
Reduceri de până la 70%.

Categoria

Branduri

PREȚ

Etichetă

Măști cu cremă

Măști cu cremă

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Crema potrivită, tonicul și demachiantul sunt produse standard în trusa de machiaj a fiecărei femei. Merită să vă îmbogățiți rutina zilnică de îngrijire a tenului cu o mască de față pentru a spori efectul celorlalte produse și pentru a îmbunătăți vizibil starea pielii dumneavoastră. La Nutridome veți găsi măști de față pentru toate tipurile de piele - nu numai măști de foi și măști de pudră, ci și măști cremă. Ne concentrăm pe cea mai bună calitate a produselor noastre, astfel încât în oferta noastră veți găsi doar produse cosmetice dovedite și cu o compoziție bună.


Măști naturale de față în cremă - pentru cine?

O mască în cremă este un produs care este excelent pentru diferite tipuri de piele. Producătorii de cosmetice precum Day Hooray, Nacomi, Koi, Uddo, Mel Skin sau Option Natura știu foarte bine acest lucru. În gama lor veți găsi maști de față în cremă dedicate atât adolescenților, cât și posesorilor de ten matur. Marca Nutridome are și ea o gamă de măști cremă - netezirea și liftingul, regenerarea sau minimizarea ridurilor sunt doar câteva dintre gamele disponibile.

Pentru utilizarea zilnică, cosmeticele în ambalaje standard - borcane sau tuburi - funcționează bine. Unele mărci oferă clienților lor măști în pliculețe practice, de unică folosință - acest tip de produse ocupă puțin spațiu și le puteți lua cu ușurință cu dumneavoastră în vacanță.

Îngrijire personalizată pentru pielea ta

Masca potrivită este un must-have absolut în trusa de machiaj a unei femei. În funcție de tipul de piele și de nevoile individuale, puteți alege un produs care să vă hidrateze pielea, să o hrănească sau să o facă strălucitoare și mai fină. Măștile de foi pot fi folosite de femei de toate vârstele - recomandăm măștile de curățare pentru adolescente, măștile detoxifiante pentru femeile care trăiesc la oraș și măștile de față împotriva punctelor negre pentru doamnele care se luptă cu imperfecțiunile.

Un hit în ultimii ani sunt măștile pentru toată noaptea, precum cele oferite de brandul KIRÉ SKIN - în formula lor veți găsi peste 150 de ingrediente naturale - printre care fermenți eficienți și celule stem. Măștile all-night cremă se aplică pe fața curățată și se masează ușor; apoi se lasă pe piele peste noapte. După trezire, se spală produsul și... voila! Acum vă puteți bucura de o piele hidratată, hrănită și perfect netedă toată ziua.

Măștile de față în cremă - cât de des se folosesc?

Utilizarea măștilor de față, inclusiv a celor sub formă de cremă, necesită regularitate - merită să ajungeți la ele de 1 - 2 ori pe săptămână. Metoda de aplicare și frecvența acesteia depind și de produsul specific, așa că merită să citiți etichetele. Pe ambalajul măștii alese veți găsi toate informațiile necesare - veți afla ce compoziție are produsul și cum să îl folosiți. De asemenea, merită să ne amintim o regulă care se aplică tuturor tipurilor de măști - de fiecare dată acestea trebuie aplicate pe pielea bine curățată.

În magazinul Nutridome veți găsi, de asemenea, măști sub formă de pudră și de folii. Dacă sunteți în căutarea unei curățări profunde a tenului, optați pentru o mască peel-off, care va oferi din nou pielii dumneavoastră un aspect radiant.

Selectați versiunea