Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Produse de albire a dinților

Produse de albire a dinților

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

-14%
Noutăți
Pudră pentru albirea dinților cu cărbune de cocos Smilebite
20 g
115,93 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 135,06 RON

Un zâmbet alb este visul multor oameni. Un zâmbet frumos este în mare parte rezultatul unor dinți sănătoși și bine îngrijiți, dar uneori, în ciuda absenței cariilor, dinții au o culoare inestetică. Din acest motiv, tratamentele dentare care implică albirea dinților sunt foarte populare. Cu toate acestea, o vizită la dentist în acest scop reprezintă o cheltuială considerabilă și există riscul de a provoca efecte secundare, cum ar fi sensibilitatea dentară. Cu toate acestea, este posibil să aveți grijă de ei acasă pentru a-i menține albi. Vedeți cum să realizați albirea dinților în mod natural.


Kit-uri de albire dentară la domiciliu strong

Albirea dinților poate fi efectuată acasă. Efectul nu va apărea imediat, dar va fi permanent și, mai ales, sigur pentru smalț. Smalțul dentar ne este dat o singură dată pe viață, prin urmare, selectarea unui agent de albire dentară adecvat trebuie abordată cu mare responsabilitate. Pulberea de albire a dinților Smilebite disponibilă în magazinul nostru online este un astfel de produs. Aceasta este alcătuită din șapte ingrediente, a căror combinație produce un efect eficient de albire a dinților. Baza sa este cărbunele de nucă de cocos, care, atunci când este utilizat în mod regulat, face dinții vizibil mai albi. Alte ingrediente includ argilă bogată în micronutrienți, pământ de diatomee antibacterian, carbonat de calciu întăritor și sifon purificator. Albirea naturală a dinților cu Smilebite este, de asemenea, plăcută, deoarece gustul plăcut, dulce și răcoritor este garantat de xilitolul și mentolul conținute în produs. Pulberile de albire a dinților de la Smilebite produc rezultate satisfăcătoare atunci când sunt folosite doar de 2-3 ori pe săptămână.

Ce substanțe albesc dinții în siguranță?

Albirea naturală a dinților acasă este un domeniu care a fost explorat în multe culturi de secole. În India, turmericul este folosit pentru a albi dinții. Această metodă este sigură pentru dinți, dar trebuie să așteptați foarte mult timp pentru rezultate. Un efect mult mai rapid și, de asemenea, sigur, poate fi obținut cu ajutorul nucii de cocos, motiv pentru care kiturile de albire a dinților acasă sunt foarte des bogate în cărbunele de cocos menționat mai sus, dar nu numai. Clătirea dinților cu ulei de nucă de cocos are, de asemenea, efecte bune de albire. Din păcate, aceasta nu este o activitate foarte plăcută.

Totuși, trebuie avertizată împotriva metodei de albire a dinților făcută în casă, cunoscută la latitudinea noastră. Este vorba despre spălatul pe dinți cu sare. Din păcate, aceasta este o metodă care poate deteriora smalțul, cu consecințe neplăcute, de mare amploare. Smalțul este acea parte a dintelui care nu se regenerează în niciun fel, astfel că, dacă este uzat, dinții devin terni și, mai mult, și mai predispuși la colorare. Dar asta nu e tot - cu smalțul deteriorat, dinții vor deveni hipersensibili și vă veți confrunta cu vizite la dentist pentru lacuri, care nu vor inversa complet daunele. De aceea, atunci când alegi modalități naturale de a-ți albi dinții, merită să mizezi pe soluții dovedite, create de specialiști.

Îngrijeste-ți dinții în mod natural

Higiena orală a fost ani de zile dominată de remedii pline de chimicale, al căror efect final asupra organismului nu este pe deplin cunoscut. De aceea, atunci când alegeți orice produs de îngrijire dentară, este indicat să le alegeți pe cele pe bază de substanțe naturale. În special, este indicat să alegeți pastele de dinți pe bază de xilitol, un zahăr natural extras din mesteacăn, care are proprietăți anticorosive, ulei de cocos protector al dinților, care are și un efect antiinflamator asupra gingiilor, și mentol natural extras din mentă.

De asemenea, este important să nu uitați să vă schimbați frecvent periuța de dinți, înlocuind-o cu una nouă la fiecare 1-2 luni. Cu toate acestea, având în vedere preocupările legate de mediu, alegeți periuțe de dinți din bambus, al căror impact asupra degradării naturii este neglijabil în comparație cu periuțele de dinți din plastic.

Produsele de igienă și îngrijire orală moderne, naturale și ecologice pot fi găsite la Nutridome. Vă recomandăm cu drag râșnițele orale și periuțele de dinți din bambus.

Selectați versiunea