Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Mergeți la casa de marcat
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg
Reduceri de până la 70%.

Categoria

Branduri

PREȚ

Etichetă

Șampoane pentru părul gras

Șampoane pentru părul gras

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

IDEAL CA UN CADOU
Set de gel de duș și șampon pentru bărbați, care îmbunătățește starea părului Monolit
Monolit
Gel de duș 250 ml + Șampon 250 ml
128,24 RON
-30%
Șampon pentru bărbați, împotriva căderii părului cu ulei de argan Fortive 150 ml Halier
Halier
250 ml
84,99 RON
IDEAL CA UN CADOU
Set de șampon și balsam pentru creșterea părului Fortesse Halier
Halier
Șampon 250 ml + Balsam 150 ml
256,48 RON
Șampon Vis Plantis pentru păr gras cu extract de rozmarin
Vis Plantis
400 ml
24,54 RON
Șampon pentru creșterea părului pentru femei, pentru păr subțire și care cade Fortesse 250ml Halier
Halier
250 ml
121,42 RON
-20%
Baton de șampon pentru scalp cu tendință de îngrășare Balance Soap for globe
Soap for globe
80 g
53,48 RON
-25%
Șampon de curățare care îndepărtează excesul de sebum No.4C Clarifying Shampoo Olaplex
Olaplex
250 ml
127,68 RON
-25%
Baton de șampon natural pentru toate tipurile de păr cu extract de mușețel Oh!Tomi
Oh!Tomi
58 g
46,04 RON
-20%
Șampon de pădure pentru păr gras cu ou și aloe Option Natura
Opcja Natura
250 ml
32,63 RON
Șampon de păr pentru bărbați cu pantenol și extract de mușețel Monolit
Monolit
250 ml
66,85 RON
-10%
Șampon pentru păr gras cu cbd care reglează secreția de sebum HiSkin
HiSkin
250 ml
25,91 RON
-19%
Șampon de păr Berani pentru bărbați care reduce căderea părului și stimulează creșterea părului
Berani
300 ml
153,90 RON
-35%
Șampon normalizant Vianek pentru păr normal și gras
Vianek
300 ml
25,60 RON

Șampon pentru părul gras aceasta este o linie de produse cosmetice pentru femei și bărbați, a cărei sarcină nu este doar de a curăța părul de excesul de sebum, ci și de a restabili echilibrul scalpului, ceea ce se traduce prin starea echilibrată a părului. Vezi ce calități ar trebui să aibă acest tip de produs.

.

De ce devine părul gras?

Părul gras este o problemă pentru multe persoane cu vârste cuprinse între 25 și 50 de ani și este puțin mai frecvent la bărbați decât la femei. Credința comună este că părul gras este genetică sau cauzată de tulburări hormonale care determină o supraproducție de sebum.

Chiar dacă, activitatea excesivă a glandelor sebacee ale scalpului poate fi legată și de alte afecțiuni și chiar de stilul de viață. Pe lângă boli (inclusiv boli ale tiroidei sau ale sistemului nervos), o dietă săracă, un nivel ridicat de stres sau utilizarea de cosmetice cu detergenți puternici, de exemplu, pot contribui, de asemenea, la supraproducția de sebum.

Ca urmare, părul devine tern peste tot, cu excepția rădăcinilor, unde este în mare parte strălucitor din cauza sebumului. Acestea se aglomerează în șuvițe zbârcite și sunt lipicioase și grase la atingere. Adesea au un miros neplăcut și par murdare chiar și la câteva ore după spălare. Astfel de caracteristici sunt un semn că merită să ajungem la produsele cosmetice potrivite.

Cum ar trebui să fie un șampon bun pentru părul gras?

Părul devine adesea gras din cauza propriilor noastre acțiuni, inclusiv a produselor cosmetice nepotrivite cu detergent puternic. Prin urmare, un șampon bun pentru părul gras ar trebui să aibă o acțiune delicată și o compoziție naturală. Nu trebuie să conțină substanțe de curățare puternice.

Cea mai bună idee este să alegeți un șampon în care substanțele de curățare să fie de origine naturală, vegetală, inclusiv saponinele din nuca de cocos. De asemenea, un șampon blând pentru părul grasstrong> nu trebuie să conțină substanțe iritante sau de îngreunare, astfel încât să nu provoace încrețiri suplimentare sau lipici la părul care este deja predispus la cădere. Merită să evităm toate sursele potențiale de iritație, așa cum este cazul șampoane pentru părul slăbit.

Reglarea secreției de sebum

Șampoanele împotriva părului gras, pe lângă formula lor blândă, trebuie să normalizeze glandele sebacee, astfel încât părul și scalpul să nu mai fie excesiv de uleioase. În acest fel, efectul lor va fi de lungă durată și va asigura fire sănătoase și cu aspect proaspăt. O idee excelentă este să alegeți șamponul natural pentru păr gras cu sare de mare și extract de aloe. Sarea de mare îmbogățită cu ingrediente active intensive normalizează glandele sebacee și face ca pielea să fie bine hrănită. Adăugarea gelului de aloe vera are un efect calmant și hidratant, ajutând la menținerea echilibrului lipidic și reducând șansele de iritații care însoțesc adesea părul gras.

Părul gras la rădăcini, uscat la vârfuri

Un tip special de păr problematic care merită o îngrijire sporită este părul gras la rădăcini, dar uscat la vârfuri. Acestea sunt caracterizate de o textură neuniformă, sunt adesea terne, subțiri și necesită aceeași îngrijire intensivă la vârfuri ca și părul uscat.

Din acest motiv, șamponul pentru păr gras la rădăcini trebuie să aibă și calitățile unui șampon pentru păr uscat. Acesta trebuie să prezinte o curățare foarte eficientă a excesului de sebum, precum și hidratarea și hrănirea părului în același timp. O idee interesantă ar putea fi folosirea unui șampon care să conțină extract de frunze de salvie, care are un efect de curățare și normalizare, prevenind în același timp și căderea părului. Împreună cu extractul de muguri de pin, acesta are un efect antiseptic și oferă minerale hrănitoare. În plus, extractul de muguri de pin ajută la protejarea părului de factorii nocivi și permite vârfurilor deteriorate să se regenereze mai repede.

.

Selectați versiunea