Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Parfumuri pentru bărbați

Parfumuri pentru bărbați

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Bine ați venit la o secțiune în care fiecare bărbat poate găsi note de parfum care se referă la locurile sale preferate, evenimente sau gusturi individuale. Parfumurile intense pentru bărbați, denumite adesea și "parfumuri pentru bărbați", sunt disponibile în numeroase compoziții aromatice. Mult mai puternice decât apa de colonie sau apa de toaletă, acestea vă oferă o reîmprospătare de lungă durată și rămân pe piele timp de ore întregi. Ele încântă cu răcoarea brizei marine, cu mirosul misterios de pământ și pădure, cu vetiverul afumat și chiar cu tutunul puternic masculin. Magazinul Nutridome vă oferă compoziții verzi, fructate, condimentate, orientale sau lemnoase, astfel încât veți găsi parfumul pentru bărbați perfect atât pentru fiecare zi, cât și pentru ocazii speciale.


Parfum bărbătesc cu o aromă care va perpetua momentele importante

Mulți oameni asociază aromele de parfum cu o anumită persoană, dar și cu un eveniment din viața lor. Aceasta este o abilitate de memorie interesantă pe care creierul nostru o folosește pentru a consolida diferite situații în subconștient și pentru a ne aminti de ele la momentul potrivit. Așadar, alegeți parfumul care se potrivește cel mai bine cu personalitatea dumneavoastră și cel care vă face să vă simțiți mai încrezătoare. De ce să nu vă îmbunătățiți și starea de spirit cu un nou parfum? Optați pentru note și compoziții care vă plac, oferindu-vă energie și putere pentru a depăși dificultățile cotidiene.

În Nutridome veți găsi, printre altele, parfumuri pentru bărbați în care puteți simți mirosul spațiilor sălbatice, deschise, al pământului aburind după ploaie și note delicate de ierburi și copaci de pădure. Avem, de asemenea, o gamă de răcoritoare fructate, îmbogățite de aroma florilor acvatice și de răcoarea brizei marine. Oferim parfumuri cu o bază de arome lemnoase-pământoase de mușchi de pădure sau rășini orientale și lemn de santal. Veți găsi geranium sălbatic, condimente picante sau mosc seducător și ademenitor.

Cum se deschide un parfum bărbătesc?

Parfumurile au cea mai mare concentrație de uleiuri esențiale dintre produsele cosmetice parfumate. Aceasta este de cele mai multe ori de peste 25%, ajungând până la 40%, în timp ce apa de toaletă are între 4 și 12%, iar coloniile doar 3-5%.

Parfumurile clasice au trei note de parfum principale. Prima este nota de căpătâi, care acționează asupra simțului olfactiv încă din primul moment al utilizării parfumului. Ea poate încuraja în mod eficient, dar, de asemenea, de multe ori exclude imediat utilizarea compoziției respective. A doua, după nota de cap, este nota de inimă de mijloc. Aceasta apare la câteva minute după ce parfumul este aplicat pe piele și este clar perceptibilă timp de până la patru ore. În cele din urmă, parfumul se prezintă în nota de bază. Deși aceasta este cea mai puțin intensă, este, de asemenea, cea mai lungă durată a parfumului aromatic pe piele. În ea, veți găsi acorduri tipic masculine sau universale de mosc, tutun, vanilie intensă, precum și lemn sau condimente.

Parfumuri bărbătești la Nutridome.ro

Pentru bărbați de toate vârstele și personalitățile, am pregătit parfumuri bărbătești pentru orice ocazie. Căutați arome acvatice răcoritoare, dar intense, sau o compoziție orientală-lemnoasă sau verde pentru a vă sublinia carisma? Aveți nevoie de răcoarea suculentă a citricelor sau de prospețimea înghețată care vă dă energie pentru orele lungi de muncă? Dacă acesta este parfumul pe care îl căutați, nu uitați să consultați gama noastră.

Oferim o gamă largă deparfumuri pentru bărbați pentru ocazii speciale și de seară. Acestea sunt, de obicei, compoziții condimentate, lemnoase-fructate sau orientale-pepitorești care nu vă vor lăsa să fiți uitat. Concentrația mare a parfumului va rezista pe piele și puteți cumpăra și multe alte produse cosmetice într-o linie aromatică similară. Vă recomandămdeodorante, geluri de baie, loțiuni de corp sau șampoane și balsamuri de păr. De asemenea, nu lipsesc nici coloniile ușoare, apele de toaletă și parfumurile printre produsele cosmetice din gama Nutridome.

Recomandămparfumuri masculine de mărci poloneze și străine bine cunoscute. Puteți cumpăra produsele cosmetice în diferite capacități de ambalaj, astfel încât să le puteți lua cu ușurință cu dumneavoastră într-o călătorie de afaceri într-o valiză mică, precum și să plasați un flacon mare și elegant pe raftul din baie, dacă vă place să folosiți parfumul preferat în fiecare zi. Veți găsi compoziții răcoritoare de vară pentru zilele călduroase, precum și amestecuri de parfumuri mai aromatice, care funcționează bine pentru seară sau pentru anotimpurile mai reci.

Selectați versiunea