Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Lentile verzi

Lentile verzi

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

-29%
Lentile de contact lunare verzi,  green moons no. 1 Ovio
1 pereche
72,63 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 102,32 RON
-29%
Lentile de contact lunare de culoare verde acvamarin-mentă clare green moons no. 2 Ovio
1 pereche
72,63 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 102,32 RON
-29%
Lentile de contact de culoare verde cu dungi argintii lunile verzi nr. 3 Ovio
1 pereche
72,63 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 102,32 RON

Mici și discrete, și vă pot transforma aspectul și înfățișarea în câteva minute. Lentilele pentru ochi verzi disponibile la Nutridome poate că nu sunt un produs care să corecteze un defect de vedere, dar sunt perfecte pentru o schimbare estetică și de modă. Prin purtarea lor, vă veți schimba culoarea ochilor și veți arăta fenomenal într-o ținută care se potrivește cu noua dvs. nuanță. De asemenea, puteți alege o culoare de păr complet nouă și de acum înainte să fiți o frumusețe misterioasă cu ochi verzi care impresionează cu privirea ei de smarald.


Există trei tipuri diferite de verde în gama noastră, așa că veți găsi cu siguranță culoarea dvs. preferată printre ele. Smarald, celadon-mint sau poate verde cu dungi argintii? Aceste sugestii includ linia de lentile de contact Green Moons, realizate din hidrogel de înaltă calitate. Producătorul este marca italiană OVIO.

Lentilele de contact Green Moons

Lentilele de contact Green Moons sunt o opțiune pentru persoanele care nu au o deficiență vizuală care să necesite purtarea de ochelari de corecție. Produsele de înaltă calitate ale mărcii italiene sunt fabricate din hidroxietilmetacrilat (HEMA). Acest material, cunoscut sub denumirea populară de hidrogel, se distinge prin moliciune și suplețe, astfel încât se adaptează în mod flexibil și la forma globului ocular. Lentilele sunt confortabile la purtare și garantează acuitate și un câmp vizual complet. Ca produs, acestea îndeplinesc cerințe ridicate de calitate și igienă. Depozitate și curățate corespunzător, acestea vor rezista până la o lună. De asemenea, ele asigură confort și ușurință în introducerea și îndepărtarea lor din globul ocular. Acestea prezintă un aspect natural și evidențiază în mod izbitor noua culoare a irisului.

Există trei produse în gama Green Moons. Modelul de lentilă No.1 amintește de modelele de jad, în timp ce versiunea Green Moons No.2 este un compus de culori selective și mentă. Varianta Green Moons No.3, pe de altă parte, este o combinație de verde iasomie și striații argintii. Fiecare dintre ele va oferi o mărire optică a ochilor și se integrează perfect cu culoarea lor naturală. Nuanțele unice sunt uimitoare și asigură o metamorfoză spectaculoasă a privirii.

Cum se utilizează lentilele de contact OVIO?

Lentilele de contact hidrogel verde zero de la marca italiană OVIO trebuie puse și scoase, precum și curățate și depozitate la fel ca și lentilele de contact corectoare de acest tip. Amintiți-vă întotdeauna să urmați bunele practici de igienă atunci când faceți acest lucru. Mâinile trebuie să fie bine spălate și uscate înainte de a atinge lentilele. Din cauza contactului cu globul ocular, este o idee bună să folosiți un săpun antialergenic și fără parfum. În plus, în cazul purtării frecvente a lentilelor, este, de asemenea, o idee bună să folosiți picături hidratante pentru ochi.

Când vă puneți lentilele, verificați întotdeauna dacă nu există murdărie sau zgârieturi pe ele. Pentru a le pune pe globul ocular, așezați lentila pe vârful degetului arătător și apoi puneți-o exact în mijlocul ochiului, astfel încât să nu intre aer sub ea. Eliberați mai întâi pleoapa inferioară și apoi cea superioară și închideți încet ochiul, verificând dacă lentila se potrivește perfect.

Când scoateți lentila, țineți-o sub degetul arătător și plasați degetul mare pentru a strânge ușor piesa între cele două degete. După fiecare utilizare, lentilele trebuie curățate într-o soluție specială concepută pentru lentilele din hidrogel. Acest lucru va permite îndepărtarea murdăriei și a oricăror depozite organice de pe suprafața lentilelor. Cu o îngrijire adecvată a produsului, veți menține, de asemenea, conținutul său adecvat de umiditate.

Vă invităm, de asemenea, să aruncați o privire și la alte culori de lentile de contact din magazinul Nutridome. Vă oferim produse din hidrogel marca OVIO în maro, albastru sau gri. De asemenea, oferim produse de îngrijire a ochilor, precum și produse de machiaj, cum ar fi rimeluri și farduri de ochi.

Selectați versiunea