Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Spume de ras

Spume de ras

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Înmuierea bărbii este unul dintre elementele importante atunci când bărbații se bărbieresc. Dacă nu este pregătită corespunzător, este dificil să te bărbierești bine și pot apărea iritații neplăcute pe piele. Prin urmare, este esențial să folosiți o cremă sau spumă de ras.


De unde provine barba tare?

Barba tare, deși este plăcută din punct de vedere estetic, este mai dificil de întreținut decât barba moale. Ea este rezultatul unei întregi serii de factori. Genele și hormonii, precum și vârsta bărbatului, au cea mai mare influență asupra tipului de barbă pe care îl avem. Cea mai luxuriantă barbă este un atribut al bărbaților cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani. Cu toate acestea, predispoziția naturală nu este singurul motiv pentru o barbă deasă și rezistentă.

Starea bărbii este afectată, printre altele, de vreme, în special de temperaturile foarte scăzute. Cu toate acestea, barba nu se întărește doar iarna, deoarece grosimea bărbii este afectată și de fluctuațiile de temperatură. Părul de pe barbă devine atunci uscat și, prin urmare, dur și neplăcut la atingere.

Îngrijirea bărbii și a pielii feței are, de asemenea, un mare impact. Literalmente, totul are un impact aici, iar printre factorii nefavorabili creșterii bărbii se numără apa dură și produsele cosmetice de slabă calitate.

Cum se înmoaie barba înainte de bărbierit?

Există diverse moduri de a înmuia barba înainte de bărbierit. Primul pas este să o udați bine cu apă caldă. Apoi, aplicați un produs cosmetic potrivit - o spumă sau o cremă și, important, așteptați o vreme înainte de a proceda la îndepărtarea bărbii cu un aparat de ras.

Caracterul de carieră al spumei de ras se datorează faptului că este un produs cosmetic care nu necesită utilizarea unei perii. Cu toate acestea, unii bărbați preferă tradiția și optează pentru cremele de ras pentru bărbați. Important este ca ambele tipuri de cosmetice să aibă o compoziție potrivită. Atât o spumă de ras slabă, cât și o cremă cu o formulă deficitară nu numai că nu vor reuși să pregătească în mod adecvat barba pentru bărbierit, dar pot provoca și iritații sau alergii.

Bărbieritul în lux

Îndepărtarea bărbii de pe față este un ritual de dimineață care ar trebui să fie nu doar eficient, ci și plăcut. Din fericire, atât cremele de bărbierit moderne, cât și spumele pentru bărbați pot face din bărbierit o adevărată plăcere.

Un exemplu excelent este crema de bărbierit Berani, cu conținut scăzut de spumă, hrănitoare și hidratantă, disponibilă în gama noastră. Ingredientele folosite în ea înmoaie perfect barba și oferă o alunecare incredibilă a lamei pe piele. La rândul său, formula puțin spumoasă permite un bărbierit precis, inclusiv conturarea bărbii. Printre ingrediente se numără uleiul de squalane, care, datorită structurii sale, pătrunde în piele și îngrijește stratul hidrolipidic. Acest ingredient facilitează, de asemenea, penetrarea substanțelor active în piele.

Acest produs cosmetic și celelalte creme de ras pentru bărbați disponibile în gama noastră fac ca bărbieritul să nu mai fie o corvoadă neplăcută.

Ce este cea mai bună spumă de ras pentru bărbați?

Un răspuns univoc la această întrebare este imposibil, deoarece cosmeticele de ras trebuie alese în funcție de preferințele dumneavoastră, precum și de tipul de piele. Spumele de bărbierit pentru bărbați au, în general, un parfum de lemn de santal sau de cedru, dar un parfum intens nu înseamnă neapărat o lipsă de îngrijire delicată. Pentru bărbații cu pielea sensibilă, cremele de bărbierit naturale pentru bărbați, cum ar fi Monolith cu extract de aloe vera, sunt o alegere bună. Acest cosmetic este excelent pentru iritații, calmând roșeața și eliminând disconfortul care poate apărea în timpul bărbieritului.

Ingredientul său activ este extractul de aloe vera, cunoscut pentru proprietățile sale calmante. Acest ingredient natural este un panaceu pentru toate iritațiile și abraziunile. Formula unică reduce durerea cauzată de acestea și, în plus, hidratează și regenerează perfect. Crema este completată de extractul de ienupăr care ameliorează inflamațiile și de uleiul hrănitor de migdale dulci.

Men's grooming from Nutridome

Oferta magazinului nostru online este atent selectată. Veți găsi cele mai bune spume și creme de bărbierit, precum și creme de față pentru bărbați șigeluri de duș cu parfumuri excelente.

Selectați versiunea