Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Măști pentru acnee

Măști pentru acnee

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Acneea, atât cea juvenilă, cât și cea hormonală, este o problemă cu care se confruntă multe femei. Ea poate fi combătută în mai multe moduri - unul dintre acestea fiind utilizarea unor produse cosmetice adecvate. Îngrijirea zilnică a tenului acneic ar trebui să se bazeze în principal pe produse care reglează secreția de sebum și pe produse cosmetice de curățare. De asemenea, merită să ajungeți la o mască pentru tenul acneic, de exemplu, una dintre cele disponibile în magazinul nostru. Avem în stoc măști de la mărci precum Mel Skin, Option Natura, Day Hooray și Nutridome.


Cea mai bună mască pentru acnee? Alege nămolul și algele din Marea Moartă!

Pe piață puteți găsi multe produse cosmetice pentru îngrijirea pielii acneice - cele mai bune și mai eficiente sunt cele pe bază de ingrediente vegetale și substanțe active, precum acidul salicilic. De asemenea, maștile pentru acnee cu nămol de la Marea Moartă sunt un succes - le veți găsi, printre altele, în oferta brandului Mel Skin. Aceste măști pe bază de nămol ajută la curățarea în profunzime a pielii de toxine, au un efect de hidratare și oxigenare a pielii și rezolvă problema porilor înfundate.

O alternativă la măștile cu nămol sunt măștile cu alge marine - oferite, printre altele, de brandul Opcja Natura. Acest tip de produse sunt excelente pentru combaterea diferitelor tipuri de imperfecțiuni, inclusiv a coșurilor sau a acneei. În formula lor veți găsi și alte ingrediente pe bază de plante, inclusiv argilă verde, ulei de laur și complexe de vitamine.

Peelușeală, cremă sau poate o mască de tip sheet mask?

Acneea este o afecțiune care afectează persoane de toate vârstele. În lupta împotriva acneei juvenile și hormonale, o mască peel-off purificatoare, precum cea oferită de Nutridome, va fi de mare ajutor. Masca Youth Acne Mask cu micronutrienți și extract de caise nu numai că va curăța tenul în profunzime, dar va îndepărta și impuritățile acumulate în timpul zilei și va netezi și flexibiliza pielea. Efecte similare pot fi obținute cu Mastile pentru acnee în cremă - produsele sub această formă sunt de ani de zile îndrăgite de multe femei.

În gama brandului Nutridome, veți găsi și măști convenabile în folii - o mască din gamă va fi perfectă pentru leziunile acneice. Formula sa conține argilă verde, care curăță eficient fața, închide porii și previne formarea punctelor negre.

Pelea predispusă la acnee necesită o îngrijire completă

Masca pentru acnee este un produs care merită inclus în îngrijirea zilnică a pielii cu probleme. De asemenea, merită să ajungeți și la alte produse cosmetice, inclusiv o cremă de față, un ser sau un detergent facial. O gamă largă de produse utile în lupta împotriva acneei, a punctelor negre și a porilor dilatați vă așteaptă în magazinul nostru.

Pe site veți găsi, printre altele, o spumă de curățare a feței cu flori de portocal amar, un elixir împotriva imperfecțiunilor, un ser de echilibrare antioxidant cu vitamina C, un ulei de curățare cu ceai verde, un scrub detoxifiant cu nămol de la Marea Moartă sau un hidrolat de spălare și tonifiere cu pulverizator. Ingredientele naturale, formula lejeră și eficiența dovedită fac din cosmeticele pentru acnee disponibile în magazinul Nutridome alegerea perfectă pentru cele mai pretențioase!

Selectați versiunea