Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Deodorante

Deodorante

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Deodorantul este un produs cosmetic pe care îl folosiți în fiecare zi. Acesta trebuie să fie fiabil, să protejeze eficient și să nu vă deterioreze hainele. În gama noastră veți găsi tocmai astfel de deodorante și antiperspirante. Oferim produsele în diferite tipuri de ambalaje. Puteți opta pentru un deodorant în tub, borcan sau roll-on. Oferim deodorante naturale în cremă sau în bilă, care reprezintă o alternativă excelentă la antiperspirantele obișnuite. Bucurați-vă de ore întregi de protecție și uitați de petele inestetice, totul datorită unor produse sigure pentru sănătatea dumneavoastră.


Deodorante - ce sunt disponibile?

În gama noastră veți găsi diferite tipuri de deodorante. Printre acestea se numără produsele în cremă, care se caracterizează prin consistența lor cremoasă. Acest lucru le face extrem de comode de aplicat. Pentru fanii soluțiilor mai clasice, am pregătit deodorante în bilă, care conțin aproape 100% ingrediente naturale. Nu lipsesc nici produsele vegane, cum ar fi cele care nu numai că elimină mirosul, dar și calmează iritațiile după bărbierit.

Explorați beneficiile deodorantelor disponibile la Nutridome

Deodorantele naturale în cremă sau în bilă sunt, înainte de toate, eficiente. Dacă vă temeți că produsele cosmetice obișnuite pentru axile, disponibile în orice magazin, sunt dăunătoare pentru sănătate, optați pentru ingrediente naturale. Ingrediente precum bicarbonatul de sodiu, tapioca, argila albă și pământul de diatomee asigură eficiența. Datorită acestor ingrediente, deodorantele și antiperspirantele naturale în cremă și rollerball-uri funcționează atât de eficient pentru a absorbi transpirația în exces.

În gama noastră veți găsi deodorante naturale în cremă care nu blochează procesul natural de transpirație, care, până la urmă, are funcții importante. Este un proces care ajută la reglarea temperaturii corpului. Deodorantele naturale în cremă inhibă proliferarea bacteriilor, iar acest lucru contribuie la neutralizarea mirosului.

Deodorantele în bilă sau în cremă sunt pline de ingrediente naturale care prezintă un efect de condiționare. Pielea axilei este delicată și încă predispusă la iritații din cauza bărbieritului. Prin urmare, merită să aveți grijă de ea cu un deodorant îmbogățit cu uleiuri.

În gama noastră veți găsi deodorante și antiperspirante care se remarcă prin eficiența lor. Cu o utilizare regulată, acestea pot rezista chiar și câteva luni de utilizare. Acordați atenție și ambalajului. O alegere bună este un borcan de sticlă, pe care îl puteți refolosi. Un deodorant într-un astfel de recipient este excelent pentru persoanele care sunt deosebit de conștiente de planetă. După ce ați folosit crema deodorantă, puteți folosi borcanul de sticlă pentru a depozita obiecte mici sau pentru a vă face propria lumânare parfumată în el.

Ce trebuie să căutați atunci când alegeți un deodorant și antiperspirant?

Deodorantele naturale în cremă sau rollerball sunt sigure și în același timp eficiente datorită compoziției lor perfect alcătuite. Acordați-i o atenție deosebită atunci când căutați produsul cosmetic ideal pentru dumneavoastră. Poate că, pe lângă protecția împotriva mirosurilor, aveți nevoie și de hidratarea pielii axilelor.

În gama noastră veți găsi produse care conțin ulei de mentă. Acesta prezintă efecte bacteriostatice și calmante. Uleiul de lemn de santal are un efect antibacterian și nutritiv. De asemenea, puteți opta pentru produse care conțin unt de shea, ulei de cocos și ulei de jojoba. Un astfel de produs cosmetic nu numai că va proteja împotriva mirosurilor neplăcute, dar va avea grijă și de pielea delicată de la subraț.

Înainte de a cumpăra, verificați și ce extracte se află în compoziția deodorantului natural. Ar putea fi extractul de bambus, care are un efect hidratant, sau extractul de lemongrass - acesta calmează și înmoaie pielea. Dacă vă confruntați adesea cu iritații după bărbierit, un deodorant care conține suc de frunze de aloe vera va funcționa bine. Multe dintre deodorantele disponibile la noi pot fi folosite nu numai sub brațe, ci și în zona inghinală. Consultați și celelalte produse de îngrijire corporală disponibile în gama noastră - puteți alege, printre altele, loțiuni hidratante loțiuni de corp sau uleiuri.

Selectați versiunea