Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Mergeți la casa de marcat
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg
Reduceri de până la 70%.

Categoria

Branduri

PREȚ

Etichetă

Cercetați o cremă zilnică pentru tatuaje sau un produs cosmetic pentru a accelera regenerarea și vindecarea pielii după tatuaj? Avem pentru dumneavoastră produse testate dermatologic și testate de companii de renume. Vă recomandăm cremele hidratante pentru tatuaje pentru a ajuta la menținerea unui aspect atractiv. Căutați produse de la companii cosmetice cunoscute și de renume, care folosesc în produsele lor materii prime naturale atent selecționate. O bună cremă pentru tatuaje conține, printre altele, uleiuri și extracte vegetale eficiente, cu proprietăți excepționale de protecție, antiinflamatoare sau care favorizează reînnoirea pielii.


Îngrijirea tatuajelor - suport de vindecare și cremă de utilizare zilnică

Cele disponibile creme de îngrijire a tatuajelor includ produse cosmetice care reduc diferitele tipuri de disconfort și disconfort resimțite pe piele imediat după tatuaj. Acestea sunt preparate ale căror formulări sunt dezvoltate în colaborare cu farmaciști și dermatologi. Folosite în mod corect, acestea susțin intensiv procesele de regenerare a pielii. Ele stimulează granulația și vindecarea rănilor și formează un strat protector pe piele, care o protejează împotriva efectelor nocive ale factorilor mecanici.

Pe de altă parte, Daily Tattoo Care Cream este recomandată în rutinele regulate de îngrijire a pielii. Aplicată după baie, aceasta hidratează eficient și îmbunătățește elasticitatea pielii. Are un efect de fermitate și netezire și hrănește epiderma prin aportul de substanțe valoroase. Printre ingredientele importante ale cremelor se numără vitaminele și mineralele, dar și antioxidanții care inhibă îmbătrânirea celulelor pielii și le protejează de efectele negative ale radicalilor liberi.

Crema de protecție pentru tatuaje nu numai că calmează iritațiile, netezește și face pielea mai elastică, dar are și un efect pozitiv asupra durabilității și culorii desenului tatuat.

Ingrediente excepționale în cremele de îngrijire a tatuajelor

Citind compoziția unei creme pentru tatuaje, este posibil să găsiți în ea, printre altele, alantoină care calmează iritațiile, are efect antiinflamator și accelerează vindecarea rănilor. Pantenolul, la rândul său, ajută la regenerarea epidermei prin stimularea creșterii celulelor acesteia. Bio-ectoina folosită în creme este un derivat natural de aminoacid care susține procesele de regenerare a pielii și reduce reacțiile inflamatorii. În același timp, hidratează intensiv și netezește pielea, formând o barieră stabilizatoare și protectoare peste ea. Adaosul de acid hialuronic hidratează eficient și îmbunătățește elasticitatea pielii.

Ingredientele neobișnuit de eficiente din cremele pentru tatuaje sunt uleiurile și extractele de plante. Printre acestea se numără uleiul de alge aurii care are un efect de netezire și fermitate, uleiul de porumb cu proprietăți antiinflamatoare. Untul de shea, bogat în vitaminele A și E, asigură hidratare și protecție UV.

Pentru a îmbunătăți procesele de reparare a pielii, se folosește, de asemenea, extractul de calendula. Această plantă are proprietăți antiinflamatorii, fungicide și antibacteriene. Stimulează procesele regenerative și are un efect protector asupra pielii. Dintre substanțele vegetale valoroase nu putea lipsi uleiul de argan, cunoscut sub numele de "aurul lichid al Marocului". Este un ingredient cu proprietăți anti-îmbătrânire și de creștere a elasticității, care protejează pielea de efectele nocive ale factorilor externi.

Uleiul de migdale dulci regăsit în creme oferă antioxidanți valoroși anti-îmbătrânire, în timp ce uleiul de nucă de macadamia ajută la reconstrucția mantalei hidrolipidice a pielii și previne pierderea de apă din piele. Uleiul din sâmburi de caise are, de asemenea, proprietăți bune de hidratare și va înmuia și mai mult epiderma și o va netezi.

Formulate corespunzător, cremele se întind și se absorb bine pe piele, fără să lase urme grase pe piele sau să păteze hainele. Recomandăm, de asemenea, o serie de bureți pentru tatuaje, precum și diverse geluri de spălare sau creme și loțiuni de protecție.

Selectați versiunea