Transport gratuit de la 230 RON
Uleiuri faciale
Sortează după:Uleiurile faciale au acum timpul lor! Femeile poloneze le apreciază din ce în ce mai mult beneficiile și le încorporează în ritualurile lor de îngrijire facială. Pentru că avantajele utilizării uleiurilor de curățare facială și a uleiurilor faciale sunt numeroase.
.Trebuie doar să cunoști bine proprietățile fiecăruia și să înveți cum să le folosești. Te interesează?
Uleiurile faciale - cum se aplică? Să începem cu uleiurile demachiante faciale. Un cosmetic miraculos care face față chiar și machiajului rezistent la apă. De ce aveți nevoie de el? Pentru că doar spălarea feței nu este suficientă. Un demachiant eficient ar trebui să fie format din mai multe etape. Este o idee bună să începeți prin a vă dizolva machiajul cu ulei demachiant. O astfel de demachiere este mult mai puțin agresivă pentru față decât spălarea pielii doar cu gel. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la textura grasă a uleiului. La urma urmei, uleiul demachiant pentru față este primul pas în demachiere; orice reziduu va fi îndepărtat cu produsele cosmetice de curățare ulterioare.
Secunde: uleiuri de față antirid. Aici, principiul este similar - uleiurile și extractele naturale ajută la combaterea factorilor care accelerează îmbătrânirea, previn pierderea apei și favorizează reînnoirea naturală a pielii. Cu ajutorul uleiurilor faciale, pielea ta va îmbătrâni mult mai încet!
Pentru că uleiurile faciale naturale, și printre ele ulei de argan, sunt foarte populare în îngrijirea feței de câțiva ani, multe doamne se întreabă: Uleiul de argan pentru față - cum se aplică? Asta nu este deloc o problemă! Uleiul pentru față trebuie pur și simplu să fie frecat ușor pe piele. Tratați-l ca pe un ser nutritiv care protejează împotriva radicalilor liberi și sigilează bariera lipidică a pielii feței. Uleiul de argan pentru față este recomandat persoanelor cu cicatrici de acnee, deoarece ajută la luminarea acestora și favorizează regenerarea epidermei.
Și ce face aplicarea ulei de jojoba pe față? Hidratează, lubrifiază și face ca epiderma să fie mai suplă. În plus, uleiul de jojoba calmează inflamațiile, așa că va ajuta la combaterea acneei.
Merită menționat și un ulei facial pentru imperfecțiuni. Aici putem recomanda un ulei compus din uleiuri de acerola, cătină de mare și merișor. Acest amestec ajută la combaterea radicalilor liberi și stimulează producția de colagen. O epidermă întărită și sigilată, cu un nivel corect de hidratare, devine mai rezistentă la razele UV și la alți factori care cauzează decolorarea. Uleiurile naturale sunt o comoară de nutrienți concentrați și prețioși. Nu puteți trece pe lângă ele cu indiferență!
.