Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Creme de față cu aloe vera

Creme de față cu aloe vera

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Eficacitatea aloe vera în lupta împotriva diferitelor imperfecțiuni de frumusețe a fost confirmată de numeroase studii științifice. La Nutridome, suntem conștienți de proprietățile valoroase ale aloe vera. Nu degeaba este folosită în cremele de față, deoarece hidratează și întărește perfect pielea. De asemenea, are un efect pozitiv asupra părului și a întregului corp. În plus, îmbunătățește și starea genelor, a sprâncenelor și a unghiilor. În această categorie a magazinului nostru, vă prezentăm creme de față cu aloe vera îmbogățită cu ingrediente naturale și vitamine suplimentare. Aflați care dintre produsele cosmetice din ofertă va funcționa pentru pielea dumneavoastră.


Cremele de față cu aloe vera - află care sunt proprietățile acestor cosmetice

Aloe vera are efecte benefice asupra întregului organism. Este folosit în produsele cosmetice, dar și ca supliment alimentar pentru a stimula imunitatea, susține pierderea în greutate și reglează metabolismul. La Nutridome, am pregătit creme de față cu aloe vera care merită pentru proprietățile lor excelente. Acestea hidratează și întăresc pielea, indiferent de tipul acesteia. Aloe vera tonifică tenul, calmează iritațiile și previne pierderea apei din epidermă, astfel că este ideală pentru îngrijirea pielii uscate.

Merită menționat faptul că crema de față cu aloe vera excelentă în susținerea luptei împotriva acneei. Aceasta susține tratamentul punctelor negre și al coșurilor. Aloe vera calmează inflamația pielii - are un efect antibacterian. Crema de aloe vera are proprietăți excelente. Este o alegere ideală pentru pielea matură, deoarece protejează eficient împotriva radicalilor liberi și stimulează nivelul de colagen, ceea ce înseamnă că reduce și ridurile.

Crema de față universală cu aloe vera

Crema de față este un produs esențial pentru îngrijirea pielii. Pentru ca pielea să primească ceea ce are cu adevărat nevoie, acest produs cosmetic trebuie să fie adaptat tipului de piele. În cazul cremei de față cu aloe vera, acest lucru este complet diferit - produsul este potrivit pentru toate tipurile de piele. Acesta va funcționa în special atunci când pielea are nevoie de o hidratare puternică. De asemenea, poate fi folosit și de persoanele care se luptă cu acneea, deoarece aloe vera nu înfundă porii și nu provoacă puncte negre. În plus, are abilități de tonifiere, ceea ce înseamnă că restabilește nivelul pH-ului pielii.

Crema de față multifuncțională de aloe vera este o opțiune excelentă pentru cei cu pielea uscată. De asemenea, este ideală pentru pielea aspră, sensibilă și predispusă la iritații. Dacă vă interesează acest produs, descoperiți cremele cu aloe vera pe care vi le oferim la Nutridome. Am pregătit atât produse cosmetice cu textură groasă pentru a hrăni pielea pe timp de noapte, cât și creme ușoare cu aloe vera pentru utilizare pe timp de zi.

Crema naturală cu aloe vera - ce alte ingrediente sunt de remarcat?

Crema de față cu aloe vera poate fi îmbogățită cu alte substanțe valoroase pentru piele. Un exemplu este crema hrănitoare pentru pielea uscată și obosită cu ceai verde. Combinația dintre aceste două ingrediente asigură o regenerare completă. Ea întărește și îmbunătățește elasticitatea pielii și o oxigenează perfect.

Dacă doriți să vă întineriți pielea, apelați la Crema hidratantă cu Aloe Vera. Rețineți că vă oferim, de asemenea, produse cosmetice pe bază de uleiuri presate la rece de înaltă calitate și formule care conțin agenți hidratanți puternici. Optați pentru untul de shea, D-panthenol, uleiul de măsline și vitamina E, cunoscută ca vitamina tinereții. Aruncați o privire la întreaga noastră gamă de produse!

Selectați versiunea