Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Suplimente pentru stres și somn

Suplimente pentru stres și somn

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Jeleu cu melatonină pentru somn cu vitamine pentru copii și adulți, cireșe Supersleep Oh! Tomi
270 g / 2 luni de utilizare / 60 de unități
66,85 RON
vândut
Preț normal
Bestseller
Comprimate pentru ameliorarea stresului, Ashwagandha Indian Ginseng Nutridome
60 de capsule / 30 de zile de utilizare
57,60 RON
vândut
Preț normal
Bestseller
Tablete de urzică indiană cu forskolină Makandi Nutridome
60 capsule / 30 zile de utilizare
35,42 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 35,42 RON
Noutăți
Bestseller
Magneziu + B6 Forte tablete împotriva oboselii și stresului Nutridome
60 capsule / 30 zile de utilizare
39,56 RON
vândut
Preț normal
Tablete de ginseng pentru îmbunătățirea memoriei și concentrării Ginseng Nutridome
60 capsule / 30 zile de utilizare
47,75 RON
vândut
Preț normal
-30%
Pastile pentru stres și nervi Paulinia Guarana Nutridome
60 de capsule / 30 de zile de utilizare
30,39 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 43,66 RON
-22%
Supliment pentru piele, păr și unghii cu colagen și vitamina B12 NewMe Health Labs Care
60 capsule / 30 de zile
180,90 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 230,56 RON
Comprimate măcinate Tribulus Terrestris Nutridome
60 de capsule / 30 de zile de utilizare
47,75 RON
vândut
Preț normal
Inhalator cu ulei de cânepă CBD distilat scurt 10% fără THC cu melatonină pentru somnul Muud
1 ml / 280 inhalări
135,06 RON
vândut
Preț normal
-29%
Comprimate de Rhodiola Rosea Nutridome
60 de capsule / 30 de zile de utilizare
37,77 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 53,21 RON
Supliment pentru îmbunătățirea tonusului HappyMe Health Labs Care
120 capsule / 30 zile
199,95 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 199,95 RON
Ceai pentru curățare și detoxificare Hello Slim Oh!Tomi pentru noapte, care vă ajută să adormiți
30 plicuri / 30 de zile de tratament
88,68 RON
vândut
Preț normal
ChillMe Health Labs Care supliment de stres cu adaptogeni și EGCG
60 capsule
104,75 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 102,24 RON
Up Pregnancy Plus susținere pentru sănătate în timpul sarcinii Up Health Pharma
30 plicuri + 30 capsule
136,41 RON
vândut
Preț normal
Acerola tablete cu extract natural de fructe de acerola Nutridome
60 capsule / 30 zile de utilizare
43,66 RON
vândut
Preț normal

Situațiile stresante sunt trăite de noi toți, dar unii oameni nu le pot gestiona la fel de bine ca alții. Dacă întâmpinați probleme în gestionarea emoțiilor și stresul vă face să fiți nervos, să plângeți sau vă împiedică să dormiți bine, analizați ambele surse ale acestuia și elaborați un plan de acțiune care să vă ajute să țineți stresul sub control. Puteți avea grijă de mai multe domenii din viața dumneavoastră și puteți introduce suplimente pentru reducerea stresului sau vitamine pentru un somn mai bun.


Ce este stresul?

Stresul nu este altceva decât răspunsul de apărare al organismului la o amenințare care pândește. Este un atavism care le-a permis strămoșilor noștri să își sporească șansele de supraviețuire, dar astăzi este adesea un obstacol în funcționarea de zi cu zi. Stresul implică o suprasolicitare psihologică și emoțională, care poate fi declanșată de diverși factori externi. Problema constă în faptul că fiecare dintre noi reacționează diferit la situații și ceea ce este un factor foarte stresant pentru o persoană poate să nu fie deloc perceptibil pentru alta. Acest lucru este legat de diverși factori, inclusiv de cei culturali, dar mai ales de funcționarea sistemului nostru nervos, pe care îl putem stimula pozitiv prin introducerea unei suplimente antistres adecvate.

Stresul care perturbă un somn bun

Unul dintre simptomele stresului este insomnia. Perturbarea ritmurilor de somn și de veghe este periculoasă în măsura în care poate duce la un așa-numit cerc vicios. Stresul provoacă insomnie, iar oboseala cauzată de lipsa de odihnă provoacă și mai mult stres. Prin urmare, dacă observați acest tip de problemă, nu așteptați și luați imediat suplimente de recuperare și somn. Printre acestea, veți găsi tot felul de specific, inclusiv Ashwaganda, o plantă adaptogenă care are un efect calmant foarte puternic. Este un supliment ales frecvent pentru un somn mai bun.

În rândul suplimentelor alimentare pentru îmbunătățirea somnului, însă, melatonina conduce detașat. Este un compus chimic care apare în mod natural în corpul uman. Acțiunea sa constă în faptul că, atunci când nivelul de melatonină este adecvat, devenim somnoroși. Acest efect apare atunci când se consumă aproximativ 1 mg de melatonină cu puțin timp înainte de a merge la culcare. Acesta este motivul pentru care sleep-enhancing supplements (suplimentele pentru îmbunătățirea somnului) vin de obicei cu o doză suficient de mare de melatonină.

Un produs frecvent căutat sunt vitaminele pentru somn. Aceasta este calea cea bună, deoarece deficiențele de vitamine pot interfera cu secreția naturală de melatonină. Acest lucru se datorează faptului că triptofanul este necesar pentru acest proces. Deficitul acestuia în alimentație poate fi unul dintre motivele pentru problemele de somn. Acesta, la rândul său, este absorbit corect dacă în organismul nostru există niveluri adecvate de vitamina B6, vitamina C și magneziu. Prin urmare, merită să alegeți suplimente de somn care să le aibă în compoziția lor.

Veștile bune sunt că, folosind sleep supplements, în special cele cu un conținut ridicat de melatonină, vă puteți aștepta la rezultate rapide în urma unui astfel de tratament.

Care sunt cauzele stresului?

Suplimentele pentru stres pot ajuta temporar la gestionarea emoțiilor, dar trebuie investigată cauza oscilațiilor emoționale. Dacă te trezești că apelezi frecvent la suplimente pentru stres, este un semn că merită să te uiți și la stilul de viață pe care îl duci. Este deosebit de important să acordați atenție menținerii unui echilibru între muncă și odihnă, precum și la activitatea fizică, în special cea în aer liber. Asta pentru că nici măcar cele mai bune suplimente pentru stres și nervi nu pot înlocui un așa-numit stil de viață igienic. Vitaminele pentru stres și oboseală pot, totuși, să vă ajute să dați startul acestei schimbări, mai ales într-o perioadă în care chiar vă este greu să vă adunați forțele. Dacă alegeți suplimentul alimentar potrivit, stresul nu va dispărea, dar veți găsi în voi resursele necesare pentru a nu ceda în fața efectelor sale negative.

Cum să faci față stresului?

Cel mai simplu mod este să elimini factorii de stres. Cu toate acestea, uneori, acest lucru nu este pur și simplu posibil. Dacă acesta este cazul, merită să căutați un echilibru în viață - găsirea de timp pentru hobby-uri, pentru a fi în aer liber, pentru a petrece momente cu familia și prietenii. De asemenea, vă puteți ajuta din interior spre exterior prin administrarea de vitamine pentru stres, pe care le puteți găsi în magazinul nostru online. Cu toate acestea, gama noastră este mult mai largă și include, printre altele, suplimente alimentare pentru pierdere în greutate și rezistență.

Selectați versiunea