Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Lentile albastre

Lentile albastre

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Visezi să-ți schimbi culoarea ochilor, măcar pentru o vreme? Acum o astfel de metamorfoză vă este la îndemână. În magazinul Nutridome vă oferim lentile de contact colorate care vă vor schimba privirea în câteva clipe.


În această secțiune de produse veți găsi Lentile de vedere zero albastru, ideale pentru cei care nu au o deficiență vizuală care necesită purtarea permanentă a ochelarilor. Lentilele sunt disponibile în trei nuanțe pentru a se potrivi gusturilor individuale și tipului de frumusețe sau stilului pe care îl preferați.

Confortabile și ușor de purtat, puteți folosi lentilele din hidrogel de la marca italiană OVIO timp de până la o lună. Pentru a le îngriji corespunzător, alegeți soluții profesionale pentru lentile hidrogel pentru a scăpa de impurități, depuneri, precum și pentru a menține umiditatea și igiena corespunzătoare a produselor care sunt în contact permanent cu globul ocular.

OVIO Blue Moons - lentile blue zero - calitate înaltă și manoperă perfectă

Când vine vorba de lentile de contact pentru ochi, calitatea înaltă a produsului este de o importanță capitală. Componenta care intră în contact direct cu globul ocular trebuie să îndeplinească standarde stricte de calitate, astfel încât fiecare utilizator să o poată folosi în siguranță și în condiții de igienă. Lentilele de vedere zero albastru marca OVIO sunt fabricate din hidroxietilmetacrilat (HEMA) - un material denumit în mod obișnuit hidrogel. Acestea conțin 40% apă. Produsul are o suprafață moale și delicată care se adaptează flexibil la forma globului ocular. Recomandate în magazinul nostru Lentilele Blue Zero, pe care le puteți folosi până la o lună, dacă sunt folosite corect.

Gama Blue Moons include frumoase lentile albastre cu accente aurii. Există, de asemenea, lentile albastre cu o margine argintie pentru a da ochilor dvs. un aspect subtil. Această culoare este aleasă de multe femei care caută adaosuri și elemente atractive și romantice pentru look-ul lor. Printre lentilele în trei nuanțe de albastru, veți găsi și versiuni mai închise de cobalt, adăugând o profunzime unică ochiului. Acestea oferă irisului dumneavoastră un aspect natural și sunt confortabile pentru utilizarea zilnică.

Cum se poartă lentilele albastre?

Ca orice alt tip de lentile, trebuie să aveți grijă de igienă înainte de a le purta, așa că spălați-vă și uscați-vă bine mâinile, ștergându-le cu un prosop curat, de preferință de unică folosință. Dacă nu observați murdărie, zgârieturi sau reziduuri cosmetice pe lentile, aplicați-le pur și simplu pe vârful degetului arătător, astfel încât acestea să arate perfect concave. Următorul pas este să le aplicați pe ochiul deschis, cu pleoapa superioară bine ridicată, care nu trebuie să fie strâmbată atunci când aplicați lentilele. De asemenea, cel mai bine este să priviți drept înainte. Atunci când este plasată în mijlocul ochiului, lentila trebuie să se așeze perfect pe globul ocular.

În magazinul nostru Nutridome.co.uk, veți găsi, de asemenea, multe alte nuanțe de lentile hidrogel colorate. Pentru un machiaj modern, vă oferim, de asemenea, gene artificiale și produse de machiaj pentru ochi, cum ar fi rimeluri și umbre pentru pleoape.

Selectați versiunea