Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Creme de filtrare

Creme de filtrare

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

-17%
Cremă de zi cu filtru SPF 20 cu triplă acțiune antirid Timeless Orphica
50 ml
136,96 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 164,91 RON
Cremă de protecție solară pentru față cu nectar celular Hello Summer Apis SPF 50
50 ml
53,21 RON
vândut
Preț normal
Cremă ușoară protectoare spf 50+ cu extract de lingonberry și ulei de cânepă Basiclab
50 ml
177,34 RON
vândut
Preț normal
Cremă de zi antirid extra ușoară pentru ten mixt SPF15 Nivea Q10
50 ml
60 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 60 RON
BB cream revigorant cu filtru SPF25 Aqua Petit cu extract de ceai verde pentru toate tipurile de piele Holika Holika
30 ml
67,52 RON
vândut
Preț normal
BB cream multifuncțională cu filtru Bouncing Petit SPF30 cu efect antirid și fermant Holika Holika
30 ml
67,52 RON
vândut
Preț normal
Cremă BB de curățare cu filtru SPF30 Clearing Petit cu extract de ulei de arbore de ceai pentru ten mixt și gras Holika Holika
30 ml
67,52 RON
vândut
Preț normal
BB cream iluminatoare cu filtru SPF45 Shimmering Petit pentru pielea gri și obosită cu imperfecțiuni Holika Holika
30 ml
67,52 RON
vândut
Preț normal
Gel de protecție solară cu filtru UV SPF 50, perfect pentru machiajul Holika Holika
100 ml
77,51 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 77,51 RON
Emulsie de protecție ușoară SPF 50+, hidratantă și netezitoare cu vitaminele A și C BasicLab
50 ml
177,34 RON
vândut
Preț normal
Cremă de față antirid Nacomi Next Level cu filtru SPF 50
50 ml
46,46 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 46,46 RON
O bază de machiaj lăptoasă cu protecție solară SPF 30 și acid hialuronic Fluff
40 ml
40,47 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 40,47 RON
Cremă de zi revitalizanta cu vitamina C SPF 15 Re-Viț C Home Care Apis
50 ml
75,03 RON
vândut
Preț normal

Cremele cu filtru ar trebui să fie o parte esențială a îngrijirii pielii feței, nu doar vara, ci și pe tot parcursul anului. Deși corpul nostru este cel mai expus la razele nocive ale soarelui tocmai în timpul vacanței, radiațiile ultraviolete ne afectează negativ tenul și în celelalte anotimpuri. De aceea, merită să vă echipați trusa de machiaj cu o valoroasă cremă de protecție solară și să o aplicați zilnic. Noi vă oferim numeroase creme cu filtru UV pe care le puteți aplica pe față în fiecare dimineață. Cele mai multe dintre ele funcționează bine ca bază de machiaj. Dacă, pe de altă parte, preferați un aspect mai natural, nu uitați să verificați creme de protecție solară care conțin SPF. Un lucru este cert, solariile faciale ar trebui să fie folosite de toată lumea, indiferent de vârstă. Așadar, nu amânați și aveți grijă de pielea dumneavoastră astăzi, alegând cel mai bun produs de încredere pentru dumneavoastră.


De ce crema facială cu protecție solară trebuie folosită zilnic, indiferent de anotimp?

Pelea feței este deosebit de delicată și, în același timp, cea mai expusă la efectele nocive ale razelor ultraviolete, deoarece o expunem mereu la soare și la alți factori externi. Este diferit față de celelalte părți ale corpului, pe care, în funcție de anotimp, sunteți liberi să le protejați cât de mult doriți, fie și numai cu hainele. Și în timp ce crema de protecție solară ne însoțește adesea în vacanță, în timpul băilor de soare de vară, în viața de zi cu zi avem tendința de a uita de o protecție solară adecvată. Și totuși, radiațiile UV dăunătoare au un efect negativ asupra organismului, indiferent de temperatură. Acesta este motivul pentru care utilizarea cremei solare este foarte importantă. În primul rând, aceasta vă va proteja pielea de procesul de îmbătrânire, care devine mai intens atunci când organismul nu este protejat corespunzător de soare. În plus, cremă de soare va reduce producția de radicali liberi prezenți în piele, protejându-vă astfel fața de apariția oricăror leziuni canceroase, cum ar fi melanomul. Protectoarea solară va minimiza, de asemenea, probabilitatea apariției reacțiilor alergice cauzate de razele UV. Aplicarea sa vă va proteja fața de arsuri periculoase sau de roșeața inestetică. Cu o îngrijire corectă, veți evita uscarea excesivă a pielii, care, din păcate, se întâmplă adesea din cauza supraîncălzirii. După cum puteți vedea, motivele pentru utilizarea cremei cu filtru UV sunt într-adevăr multe. Sănătatea și starea de sănătate a pielii dumneavoastră se află, așadar, în întregime în mâinile dumneavoastră. Cu produsele din gama noastră, nu veți avea grijă doar de dumneavoastră, ci și de cei dragi. Dacă sunteți o mămică fericită, știți cât de important este să aveți grijă de bebelușul dumneavoastră. Te putem ajuta și în acest domeniu, pentru că printre numeroasele articole de creme de protecție îți oferim și creme de protecție solară pentru cei mici.

Tipuri de creme de soare facială - alege un produs adaptat nevoilor pielii tale

Prioritatea brandului nostru este de a oferi o îngrijire valoroasă pentru fiecare persoană, indiferent de vârstă, motiv pentru care ne-am asigurat că în magazinele noastre sunt disponibile o varietate de creme de soare facială. Veți găsi produse printre acestea:

Toate tipurile de creme cu filtru menționate mai sus vă vor oferi libertate totală în alegerea îngrijirii potrivite, adaptate la nevoile individuale ale pielii dumneavoastră. Nu uitați că o valoroasă cremă de față cu protecție solară nu este doar o protecție împotriva razelor ultraviolete dăunătoare, ci și o garanție a unui ten bine hrănit, îngrijit și cu un aspect radiant.

Selectați versiunea