Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Pentru bărbierit

Pentru bărbierit

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

O barbă bine îngrijită este un atribut al unui bărbat elegant. O barbă bine rasă adaugă caracter, așa că merită să vă procurați cosmeticele de bărbierit pentru bărbați potrivite. Acest lucru vă va ajuta să evitați iritațiile inestetice și neplăcute ale pielii.


Istoria pielii imberbe

Când ne gândim la bărbierit, merită să ne punem întrebarea: cum a apărut faptul că bărbații au început să-și păstreze fața netedă? Nu este pe deplin clar când au început bărbații să scape de părul facial, dar este probabil ca oamenii cavernelor să fi făcut deja acest lucru.

Motivul era banal - pentru a limita spațiul pentru oaspeții nepoftiți, cum ar fi insectele și păduchii. Picturile rupestre arată bărbați fără păr facial, nu doar pe față, ci și pe corp.

Cu ce era îndepărtat părul? Săpăturile au arătat cum arătau uneltele originale de bărbierit. Acestea erau pietre șlefuite cu o vechime estimată la aproximativ 20.000 de ani.

În timp, a fost dezvoltat aparatul de ras și pentru o lungă perioadă de timp a fost singura metodă de bărbierit disponibilă, până când a fost dezvoltat aparatul de ras de unică folosință, la sfârșitul secolului al XIX-lea. Acesta a fost creat de King Camp Gillette, iar William Nickerson (ulterior proprietar al Wilkinson) a investit rapid în companie. Afacerile au mers inițial prost până când a fost creată o lamă de siguranță, cu două fețe, care a reprezentat o adevărată revoluție în domeniul bărbieritului.

Abarbieritul nu se rezumă doar la aparatul de ras

Uneltele de epilat în sine reprezintă doar o parte din trusa de frumusețe a unui bărbat, care este completată de produsele de bărbierit facial. Săpunurile, spumele și loțiunile de bărbierit sunt toate concepute pentru a face barba moale înainte de bărbierit și pielea după aceea dezinfectată și calmă. Acest lucru previne iritațiile inestetice, care se manifestă, printre altele, prin pete roșii pe față. De fapt, acestea sunt inflamații minore care, dacă nu sunt îngrijite corespunzător, pot duce la diverse afecțiuni dermatologice, cum ar fi dermatita superficială sau foliculita.

De aceea, produsele cosmetice de bărbierit pentru bărbați ar trebui alese cu grijă. Merită să profitați de beneficiile naturii. Produsele cu o compoziție naturală oferă un risc mai mic de a provoca iritații, precum și o îngrijire excelentă a pielii. Cu o alegere corectă a produselor cosmetice, pielea va fi hrănită, hidratată, întărită și nu va fi necesară utilizarea de produse cosmetice suplimentare.

Când alegeți cosmeticele de bărbierit pentru bărbați, merită să vă rezumați la o anumită marcă și serie. Producătorii își aleg de obicei compozițiile în așa fel încât specificul să se completeze reciproc.

Un exemplu de astfel de produse sunt crema de bărbierit Monolit și balsamul după ras disponibile în gama noastră. Acestea protejează pielea în timpul și după bărbierit, lăsând-o perfect netedă. Acest efect este posibil datorită unor ingrediente naturale precum extractele de aloe și ienupăr, uleiul de migdale dulci, pantenolul, provitamina B5 și uleiul de avocado. O aromă plăcută de lemn de santal este un bonus suplimentar.

Cosmeticele de bărbierit pentru bărbați ar trebui să fie alese și în funcție de tipul dumneavoastră de piele. Dacă aveți o piele sensibilă, care este în plus grasă, cosmeticele cu alantoină și ulei de Evening Primrose (de exemplu, balsamul după ras Men Naturativ) reprezintă o alegere excelentă.

Nu merită să economisești la bărbierit

Abordarea masculină este adesea asociată cu fraza: "Nu merită să economisești la bărbierit: "Dacă nu poți vedea diferența, de ce să plătești prea mult?". Cu toate acestea, ea este complet inadecvată atunci când vine vorba de alegerea produselor cosmetice pentru bărbierit. Calitatea acestora este, desigur, determinată de compoziție și nu de preț, dar conținutul de ingrediente naturale ar trebui să fie principalul considerent aici. Iritarea pe termen lung a pielii în timpul bărbieritului poate duce la deteriorarea permanentă a epidermei sau la inflamații pe față care sunt dificil de tratat, ceea ce se poate încheia cu vizite frecvente la dermatolog. De aceea, este indicat să cumpărați cosmetice de bărbierit naturale pentru bărbați de înaltă calitate, testate și dovedite. În magazinul nostru, veți găsi atât spume de ras, cât și creme și balsamuri de ras care vor satisface exigențe ridicate.

Selectați versiunea