Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Exfoliante de corp

Exfoliante de corp

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Exfoliant corporal cu zahăr cu ceai verde și uleiuri naturale Natural Secrets
250 ml
61,39 RON
vândut
Preț normal
Scrub de corp netezitor - Nacomi Honey Waffles
200 g
46,38 RON
vândut
Preț normal
IDEAL CA UN CADOU
Scrub de corp cu zahăr, unt de shea și aromă de vanilie și portocale Oh!Tomi
250 g
80,35 RON
vândut
Preț normal
Baton de spălare și exfoliere cu rocă vulcanică și unt de shea Wash&Scrub Soap for globe
100 g
53,21 RON
vândut
Preț normal
Scrub de corp fermant - Refreshing Nacomi Iced Coffee
125 g
28,65 RON
vândut
Preț normal
Exfoliant demachiant pentru corp și picioare cu cristale de zahăr Rose Madame Apis
700 g
68,48 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 68,48 RON
Un exfoliant corporal cu sare gema și uleiuri de portocale și mandarină Iossi
250 ml
87,31 RON
vândut
Preț normal
Exfoliant corporal cu zahăr cu unt de shea și vitamine cu parfum de soare Oh!Tomi
250 g
80,35 RON
vândut
Preț normal
Scrub de corp uscat cu sare de la Marea Moartă și cafea Robusta Fluff
100 g
31,38 RON
vândut
Preț normal
Exfoliant corporal cu zahăr cu ulei de macadamia, unt de shea și ulei de avocado Uddo
200 ml
93,61 RON
vândut
Preț normal
IDEAL CA UN CADOU
-20%
Set de peeling, ulei și ventuză mare pentru masaj anticelulitic Celloo
Peeling de cafea Celloo 100g + Ulei anticelulitic 200 ml + Bule anticelulitice regulate
217,20 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 272,54 RON
Exfoliant de corp zahăr-sare cu uleiuri naturale cu parfum de citrice Mydło Stacja
250 g
75,03 RON
vândut
Preț normal
Exfoliant corporal cu zahăr, cu unt de shea și vitamine cu parfum de soare Oh!Tomi
200 g
57,04 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 57,04 RON
Scrub de corp intens hidratant - Sorbet din portocale de soare Nacomi
125 g
28,65 RON
vândut
Preț normal
-14%
Scrub de curățare pentru corp Natural Relax cu sare Epsom Option Natura
200 ml
31,63 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 36,70 RON
Exfoliant corporal cu cafea și uleiuri naturale pentru a reduce celulita și vergeturile Celloo
100 g
54,23 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 54,23 RON

Exfolierea regulată a pielii moarte face ca pielea să arate radiantă și sănătoasă. Veți folosi un exfoliant în acest scop, de exemplu un exfoliant cu zahăr și sare. Este o idee bună să folosiți acest produs cosmetic în mod regulat și, pe lângă el, să aplicați o loțiune sau un unt de corp. Combinația acestor produse cosmetice va face ca pielea să fie mereu netedă și plăcută la atingere. Puteți folosi peelingul pentru a combate diverse probleme, cum ar fi celulita. De asemenea, ajută în lupta împotriva vergeturilor. Află ce exfoliante ți-am pregătit și alege un cosmetic pentru a-ți îmbogăți îngrijirea pielii.


Exfoliantele pentru corp - ce merită să știm despre ele?

Exfoliantele pentru corp sunt produse cosmetice care ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, la curățarea acesteia și la obținerea unui tonus sănătos. Acțiunea cosmeticelor cu particule sau a scruburilor corporale enzimatice este de a exfolia pielea moartă, de a îndepărta impuritățile de la suprafața pielii și de a accelera reînnoirea celulară. Aceste produse sunt excelente pentru problemele de celulită.

Tratamentul în sine este foarte simplu și plăcut - trebuie doar să masați exfoliantul pe corp pentru a vă bucura de efectul imediat. O modalitate excelentă de a obține o piele netedă, fermă și curată sunt scruburile cosmetice, al căror cel mai mare avantaj este că pot fi efectuate acasă. Un tratament cu produse bine executat îndepărtează pielea moartă, curăță pielea și o pregătește pentru a primi substanțele nutritive dintr-o cremă sau loțiune.

Când să folosești un scrub?

Apăsați un scrub atunci când simțiți că pielea dumneavoastră este aspră și lipsită de strălucire. Asigură-te că folosești balsam după ce îl aplici și vei obține rezultate și mai bune. Peelingul este esențial înainte de a aplica autobronzantul. De ce? Doar pe o piele bine îngrijită veți obține un bronz uniform. Prin urmare, este necesar să îndepărtați pielea moartă înainte de a aplica un cosmetic bronzant.

Exfoliantul natural pentru corp este un element important al tratamentului anticelulitic. Pe lângă acesta, veți aplica și un ulei conceput pentru a combate coaja de portocală. Peelingurile sunt, de asemenea, concepute pentru a fi aplicate înainte de epilarea corpului. Prin îndepărtarea eficientă a pielii moarte, puteți evita problemele legate de firele de păr încarnate. De asemenea, este o idee bună să vă exfoliați profilactic o dată pe săptămână, astfel încât corpul dvs. să fie neted, iar produsele cosmetice pe care le folosiți să fie mai bine absorbite.

Au apărut vergeturi pe corpul tău? Cât timp sunt încă roșii, merită să porniți lupta împotriva lor cu ajutorul produselor cosmetice. Un scrub este cea mai bună soluție pentru vergeturi. Cel mai bun scrub pentru vergeturi este unul care conține cristale de sare și zahăr și este foarte abraziv. Asigurați-vă că urmați cu o cremă hidratantă concepută pentru a combate vergeturile.

Ce trebuie să căutați atunci când alegeți cel mai bun exfoliant pentru corp?

Vă întrebați cum să alegeți cel mai bun exfoliant pentru corp? Trebuie să fie un produs care să fie perfect adaptat nevoilor tale! Poți opta pentru exfoliante cu sare naturală, exfoliante de corp cu nămol de la Marea Moartă sau exfoliante blânde cu enzime cu acizi de fructe.

Atunci când căutați un scrub la Nutridome, fiți atenți la compoziția produselor cosmetice. Astfel, vă va fi mai ușor să potriviți produsul cu nevoile dumneavoastră. Gama noastră include, de exemplu, exfoliante din zahăr cu granulație grosieră care au fost îmbogățite cu unt de shea. Acest ingredient protejează împotriva uscăciunii și calmează iritațiile. De asemenea, are un efect antiinflamator. Un alt ingredient demn de remarcat este uleiul din semințe de struguri, care hrănește și hidratează pielea.

Atenție și la exfoliantele de corp care au spirulină în compoziție. Această microalgă prețioasă are un efect hidratant și reglează, de asemenea, glandele sebacee. Spirulina întărește, de asemenea, vasele de sânge. Compoziția exfoliantului poate fi îmbogățită cu argilă roșie. Acesta este un ingredient care curăță eficient pielea și îndepărtează pielea moartă. De asemenea, contribuie la etanșarea vaselor de sânge și previne spargerea vaselor de sânge.

Selectați versiunea