Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Geluri faciale

Geluri faciale

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Cremă-gel de față cu parfum de mușchi de stejar, fructe și iasomie Element Men
50 ml
54,56 RON
vândut
Preț normal
-28%
Element Men spumă de spălat și bărbierit cu taurină vegetală din alge pentru bărbați
170 ml
19,50 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 27,27 RON
Gel de spălat peeling pentru bărbați cu acid lactic Monolit
150 ml
40,77 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 37,90 RON
-24%
Gel purificator pentru față cu palmier Babassu Cleen Bioliq
125 ml
38,67 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 50,68 RON
IDEAL CA UN CADOU
-10%
Set cu gel de duș, gel de față și cremă de ochi pentru bărbați Monolith
Gel de față 150 ml + cremă de ochi 30 ml + gel de duș 250 ml
191,41 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 212,67 RON
-29%
Șampon-gel 3 în 1 cu taurină vegetală din alge Element Men
200 ml
18,52 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 25,91 RON
-18%
Gel de fata normalizant pentru ten mixt, Gift of Nature
150 ml
17,83 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 21,81 RON
IDEAL CA UN CADOU
-15%
Set cu cremă de ochi, cremă de față și gel de spălare a feței Monolith pentru bărbați
Gel 150 ml + Cremă de ochi 30 ml + Cremă de față 50 ml
197,86 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 232,13 RON

Gel de curățare facială pentru bărbați ar trebui să aibă grijă în mod special de nevoile pielii, ținând cont de aspectele care sunt tipice bărbaților. Printre acestea se numără prezența părului facial și o tendință la impurități ale pielii. Merită să aflăm că spălarea feței cu un gel dedicat are rezultate spectaculoase în îngrijirea pielii masculine, mai ales atunci când este combinată cu o cremă hidratantă facială adecvată.


Grijit în mai multe etape pentru bărbați

În gama noastră veți găsi, printre altele, truse de îngrijire cu aloe vera de la Monolith. Acestea includ exfoliant de față pentru bărbați, cremă de față, cremă de ochi și gel de duș. Aceste produse cosmetice au formule bogate în ingrediente de origine naturală. Proprietățile lor benefice au un efect pozitiv asupra stării pielii bărbaților, indiferent de tipul acesteia. Gel de spălare a feței pentru bărbați este alcătuit din 73% ingrediente naturale. Formula ușor exfoliantă îndepărtează eficient pielea moartă, oferind o reîmprospătare de lungă durată a pielii. Este completată de o cremă care întărește bariera cutanată a feței, hidratează tenul și calmează iritațiile. Gelul de duș, pe de altă parte, curăță perfect și hidratează întregul corp. Extractele naturale conținute în produsele cosmetice hidratează, regenerează și protejează pielea.

Pelea unui sportiv are nevoi speciale

Gama noastră include și geluri de curățare facială pentru bărbații care practică sport. Kitul Done Sports BodyCare pentru îngrijirea pielii și a părului după antrenament este ideal în acest scop. Acesta este alcătuit dintr-un gel de spălare a feței, o cremă hidratantă și un gel pentru corp și păr. Produsele cosmetice au fost dezvoltate pentru a putea îngriji corespunzător pielea, care este expusă la o producție crescută de transpirație în timpul antrenamentelor. De asemenea, produsele o protejează de intemperii atunci când se antrenează în aer liber. Gelul și crema de la Done Sports BodyCare sunt un duo cu adevărat armonios care va curăța, împrospăta și hidrata pielea după efort. Îngrijirea dedicată menține pielea feței energizată, revitalizată și cu un aspect sănătos chiar și imediat după un antrenament.

Geluri naturale pentru față pentru bărbați Done Sports BodyCare conține până la 87,5% ingrediente vegetale și minerale. Compoziția cosmeticului include trestie de zahăr, argilă albă purificatoare, precum și o doză solidă de minerale care întăresc pielea. Un ingredient important din gel este uleiul de migdale în concentrație mare, care calmează iritațiile și hidratează tenul. Xylitolul și lactitolul conținute în gelul de spălare a feței sunt prebiotice naturale neprețuite care echilibrează microbiomul pielii. Cofeina, pe de altă parte, stimulează microcirculația și dă energie pentru a opri procesul de îmbătrânire a pielii feței.

Important este faptul că acest gel de curățare facială pentru bărbați nu conține coloranți și parfumuri artificiale. Parfumul său frumos este rezultatul uleiurilor esențiale naturale derivate din mentă, bergamotă, lime și rozmarin. Gelul de curățare facială Done Sports BodyCare împrospătează și luminează pielea. În plus, este extrem de eficient, se spală ușor și oferă o senzație de prospețime de lungă durată.

Aceste exemple arată că este posibil să găsești pe piață produse cosmetice la fel de bine adaptate la nevoile pielii bărbaților, care sunt complet diferite de cele ale pielii feminine, mai delicate. Cu ajutorul produselor oferite, se pot crea cu succes rutine simple, dar eficiente, de îngrijire a pielii masculine.

Cosmetice și suplimente de înaltă calitate pot fi găsite la Nutridome

În gama noastră, nu veți găsi doar gel de spălare a feței pentru bărbați. Magazinul nostru este un loc plin de produse cosmetice naturale de înaltă calitate pentru întreaga familie. Oferim, de asemenea, suplimente alimentare foarte eficiente și vitamine, precum și remedii naturale pentru igiena orală.

Selectați versiunea