Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Creme de față cu uree

Creme de față cu uree

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Cremele disponibile în magazinul Nutridome sunt produse cosmetice concepute pentru a fi folosite atât ziua, cât și noaptea. Acestea sunt dedicate diferitelor tipuri de piele. La alcătuirea ofertei, am acordat o mare atenție produselor cosmetice pentru pielea uscată și cu tendință acneică. Am pregătit categoria creme cu uree pentru față cu gândul la persoanele care se luptă cu imperfecțiunile pielii. Află ce este ureea și de ce utilizarea ei aduce rezultate atât de spectaculoase.


Crema cu uree pentru față

Ureea este un ingredient activ în multe produse cosmetice, responsabil pentru hidratarea intensă a pielii. Ea accelerează regenerarea acesteia și, prin urmare, este ideală pentru imperfecțiuni precum leziunile acneice sau uscăciunea. La Nutridome, am pregătit creme cu uree pentru pielea uscată de înaltă calitate, care prezintă efecte puternice de hidratare. Ureea este un ingredient ideal în produsele cosmetice pentru pielea uscată, sensibilă și chiar atopică. Ea regenerează epiderma și, prin urmare, este ideală și pentru pielea cu tendință acneică.

Ureea pentru acnee - pariază pe cosmetice de bună calitate

Te întrebi dacă cremă cu uree este bună? Ureea nu numai că absoarbe umiditatea, dar reține moleculele de apă din piele, ceea ce o face ideală pentru îngrijirea pielii uscate. Ingredientul are, de asemenea, un efect antibacterian și antiinflamator. Calmează iritațiile și accelerează regenerarea pielii. În plus, înmoaie pielea și, prin urmare, permite altor ingrediente active să pătrundă. La Nutridome, vă oferim Crema cu uree pentru tenul acneic, care este un suport ideal pentru tratarea punctelor negre, coșurilor și papulelor. Aceasta reconstruiește stratul protector al pielii, dar ajută și la reducerea leziunilor acneice și la eliminarea cicatricilor inestetice.

O bună cremă de uree facială

Cercetați un produs cosmetic dovedit, care să rețină apa în epidermă și să aibă astfel grijă de nivelul de hidratare al pielii dumneavoastră? Optează pentru uree - un umectant, adică o substanță cu o capacitate mare de a absorbi apa. Crema de față cu uree rezolvă cu adevărat multe probleme ale pielii. O înmoaie și o exfoliază și, de asemenea, lasă pielea netedă și suplă. Ureea dă rezultate foarte bune atunci când este combinată cu alte ingrediente, cum ar fi acidul hialuronic sau acidul lactic. Consultați produsele cosmetice cu uree pe care le recomandăm la Nutridome și plasați o comandă pentru produsul ales de dumneavoastră.

Ureea pentru tenul problematic

Crema cu uree este recomandată și pentru tenul mixt. Pielea problematică poate fi rezultatul menopauzei, al unei îngrijiri inadecvate, dar și al factorilor de mediu. Aceasta este afectată de aerul uscat, de soare și de ger. Pielea uscată poate fi rezultatul unor deficiențe nutriționale, în principal de vitamina A. Ureea este o rețetă pentru multe afecțiuni ale pielii. Vă întrebați: este bună crema de uree? Bineînțeles că este! Nu numai că are un efect antibacterian, dar are și un efect antifungic și antipruriginos. Există un motiv pentru care producătorii de cosmetice o folosesc nu doar în cremele hidratante. Veți găsi ureea și în alte preparate cosmetice - creme pentru picioare, creme de mâini și chiar balsamuri de păr și loțiuni de corp.

Ca ingredient popular în produsele cosmetice hidratante și exfoliante, ureea este o substanță eficientă pentru pielea deshidratată și reduce, de asemenea, apariția vergeturilor. Ea înmoaie pielea, permițând altor ingrediente conținute în creme să pătrundă în straturile mai profunde ale pielii.

Selectați versiunea