Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Îngrijirea scalpului este cheia pentru un păr frumos, sănătos și strălucitor. În gama noastră veți găsi produse cosmetice care vor face diferența în cel mai scurt timp. Vorbim despre tratamente eficiente pentru păr! Aceste produse sunt extrem de ușor de utilizat și sunt eficiente pentru multe probleme. Puteți alege dintre tratamentele pentru căderea părului, scalpul gras și mătreața. Verifică gama noastră de produse pentru tine și alege produsul de care ai nevoie pentru a avea grijă de părul tău de la rădăcină.


Foile de păr - cum să le folosești?

Foile de păr se prezintă sub diverse forme. Acestea pot avea un ambalaj cu pulverizator, ceea ce le face ușor de distribuit. Nu lipsesc nici produsele sub formă de esență - se aplică cu o pipetă, ceea ce nu este nici ea dificilă. Merită să nu uitați să aplicați frecția pe tot scalpul, să nu omiteți nicio zonă. Masați în păr atunci când aplicați produsul. Acest lucru va face ca produsul cosmetic să fie și mai eficient și veți observa în curând așa-numitele baby hairs, adică firele scurte de păr care abia încep să crească.

Ce trebuie să urmărești atunci când alegi o mască pentru căderea părului?

O mască naturală pentru păr trebuie să fie adaptată la problemele cu care te confrunți. Așadar, fiți atenți la indicațiile și promisiunile producătorului și, mai ales, la compoziție. Ce ingrediente ar trebui să căutați într-un tratament împotriva căderii părului? Un produs cosmetic care conține capsaicină va funcționa bine. Acesta este un ingredient care stimulează circulația sângelui. Acest lucru stimulează creșterea părului nou. Dacă sunteți preocupat de reducerea căderii părului, căutați frecțiile pentru păr care conțin amla.

Atunci când alegeți o mască de păr pentru căderea părului, căutați ingrediente precum arginina și prolina. Acestea sunt responsabile de regenerarea celulelor pielii îmbătrânite. Acestea fac rădăcinile mai puternice, ceea ce se traduce direct în reducerea problemei căderii părului. Un ingredient important este palmierul sabal, care inhibă enzima responsabilă de chelie. Atunci când este folosit în mod regulat, frecția va prelungi faza activă de creștere a părului și va întări firele de păr care abia cresc.

Cum să alegi o frecție de păr pentru un scalp gras?

Frecțiile naturale pentru păr pot, de asemenea, să arate un efect bun asupra problemei scalpului gras și a mătreții. Un derivat al extractului de rădăcină de lemn dulce are un efect antiinflamator și reglează secreția de sebum, așa că merită să căutați acest ingredient în frecțiile pentru păr. Cosmeticele naturale pot conține, de asemenea, uleiuri esențiale de arbore de ceai de lămâie și cimbru, care fac ca inflamația să scadă. De asemenea, acestea au un efect bun asupra iritațiilor locale. Dacă doriți să regenerați epiderma, căutați cosmeticele care conțin propolis. Acesta este un ingredient calmant. Nu uitați să folosiți, pe lângă frecțiile pentru păr, și produse cosmetice adaptate nevoilor scalpului dumneavoastră. Deosebit de important este șamponul, care poate preveni în mod eficient igrasia. Acordați atenție la condiționer - acesta este un cosmetic esențial pentru îngrijirea părului.

Selectați versiunea