Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Balsamuri pentru părul gras

Balsamuri pentru părul gras

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Grasimea părului poate fi o problemă semnificativă care face ca părul să înceteze rapid să mai arate elegant și proaspăt. Mulți oameni declară chiar că nu merită să folosești balsamuri pentru acest tip de păr. Aceasta este o greșeală gravă! Bunele balsamuri pentru părul gras nu numai că nu le încarcă, dar ajută și la normalizarea scalpului. Vezi ce caracteristici ar trebui să aibă acestea.

.

Condiționer pentru părul gras - da sau nu?

Așa cum am menționat la început, balsamul trebuie folosit pentru părul gras, la fel ca atunci când se îngrijește de alte tipuri de fire. De obicei, motivul din spatele absenței acestuia este că aplicarea cosmeticului face ca părul să devină și mai gras și mai greu și mai repede. Dacă, totuși, te confrunți cu aceeași problemă și constați că părul tău arată neîngrijit după ce ai folosit un balsam, este vorba fie de un tip greșit de balsam, fie de o aplicare greșită.

Te întrebi ce condiționer pentru păr gras este potrivit pentru părul tău? În primul rând, unul ușor, care nu conține ingrediente de îngroșare. Nu ar trebui să existe parafine (uleiuri minerale), silicoane sau aditivi artificiali. Ar trebui să aibă o compoziție naturală, pe bază de extracte vegetale normalizatoare.

Cum se folosește balsamul pentru părul gras?

În primul rând, alegeți un balsam cu o formulă cât mai ușoară. Nu este indicat să optați pentru produse leave-in, deoarece acestea pot contribui de fapt la îngreunarea părului.

Condiționerul pentru părul gras trebuie aplicat pe firele ușor umede, începând de la mijloc și nu de la rădăcini. Dacă părul dumneavoastră este foarte scurt, balsamul trebuie aplicat la vârfuri. Clătiți bine balsamul din păr pentru a evita ca acesta să devină lipicios și moale. Acest lucru evită supraîncărcarea și vă permite în continuare să vă bucurați de beneficiile produsului.

Hidratare și hrănire

Părul gras nu este asociat de obicei cu firele care au nevoie de hidratare. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care multe persoane renunță complet la balsamuri. Cu toate acestea, acest lucru poate fi literalmente fatal - de multe ori, pielea se apără pe sine și părul de uscare prin intermediul unei supraproducții de sebum. Alegând produse hidratante, o puteți ajuta să o protejați de uscăciunea excesivă, ceea ce duce adesea la o reducere a ungerii.

De aceea, bunele balsamuri pentru părul gras ar trebui să aibă un efect hidratant și normalizant, la fel ca și șampoanele pentru părul gras. Este o idee bună să includă ingrediente botanice cu acțiune blândă, cum ar fi extractul de aloe vera, calendula, salvie sau mușețel. Extractele de lămâie sau de lămâie verde, care au un efect tonifiant, sunt, de asemenea, excelente. Acestea vor hidrata părul și scalpul, vor furniza substanțe nutritive și, în același timp, vor normaliza glandele sebacee. În acest fel, problema producției excesive de sebum se va reduce încet-încet.

Merită, de asemenea, să întăriți structura firelor grase, deoarece acestea pot fi deteriorate în același mod ca și celelalte tipuri de păr. Prin urmare, un bun adaos în balsamurile pentru părul gras ar fi proteinele din mătase sau din grâu, care ajută în mod natural la reconstrucția firelor. Acestea le vor face moi, suple și flexibile. Și nu uitați de provitamina B5 (D-pantenol), care hrănește părul și îl reconstruiește din interior. De asemenea, pot fi condiționatoare cu keratină, care ajută la întărirea tuturor tipurilor de păr, fără a-l încărca.

Absorb excesul de sebum

O alegere interesantă pot fi și condiționatoarele normalizante pentru părul gras, care au capacitatea de a absorbi excesul de sebum. În acest scop, acestea pot include argile naturale (de exemplu, argila verde, ca în balsamul normalizant ușor de la Vianek) și amidon, care sunt excelente în a absorbi excesul de sebum. În acest fel, ele ajută la menținerea părului uscat și proaspăt pe tot parcursul zilei.

Condonatoarele de acest tip pot fi, de asemenea, îmbogățite cu ulei de mentă sau de eucalipt, care au un efect răcoritor, de curățare și de răcire. Acestea ajută, de asemenea, la normalizarea scalpului.

.

Selectați versiunea