Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Măști pentru părul deteriorat

Măști pentru părul deteriorat

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Dacă vă doriți un păr frumos, trebuie să aveți grijă de el în mod corespunzător. Cu toate acestea, îngrijirea nu înseamnă doar spălare, pieptănare și coafare. Este esențial să vă hrăniți și să vă regenerați firele dacă doriți să vă bucurați de un păr frumos. În special dacă părul dumneavoastră a fost deteriorat de diverse tratamente - colorare, uscare frecventă cu uscătorul, ondularea sau îndreptarea părului - trebuie să acordați atenție nevoilor speciale ale părului dumneavoastră. Oferiți-le o mască pentru păr deteriorat și urmăriți cum se schimbă în bine. Cea mai bună mască pentru păr deteriorat este disponibilă pentru a fi cumpărată în magazinul Nutridome!


Masca de păr pentru păr deteriorat - cum diferă de balsamul de păr?

Masca de păr pentru păr deteriorat este un produs cosmetic care regenerează, întărește și hrănește părul mai puternic decât balsamul datorită texturii sale și cantității de nutrienți pe care o conține. O mască de păr de înaltă calitate este, de asemenea, un cosmetic care are efect asupra scalpului. Consistența sa ar trebui să fie asemănătoare cu cea a untului - groasă și concentrată și ar trebui să conțină o mulțime de substanțe active. În acest fel, o puteți ține pe cap mai mult timp decât un balsam. Acest lucru îi sporește efectul și oferă rezultate mai bune. Masca de păr reînnoită are sarcina de a transporta nutrienții în păr. De asemenea, poate îmbunătăți aspectul părului, făcându-l strălucitor și neted. Masca de păr regenerantă este, prin urmare, concepută pentru o regenerare completă.

O mască regeneratoare pentru păr diferă de un balsam prin faptul că acesta din urmă acționează doar asupra părții exterioare a părului, în timp ce o mască pătrunde în interiorul părului. Efectele după utilizarea unui balsam nu sunt de lungă durată, deoarece substanțele nutritive se scurg din păr și acționează doar până la următoarea spălare. Prin urmare, condiționerul condiționează părul, închizând cuticulele și netezind suprafața părului. Cu toate acestea, el completează într-un fel masca, reținând nutrienții din măști în interiorul părului. Prin urmare, merită să folosiți ambele tipuri de îngrijire care se completează reciproc. Cea mai bună mască pentru părul deteriorat și un balsam de calitate pot fi găsite la Nutridome.

Masca pentru părul grav deteriorat - cum ar trebui să fie?

Nu există cu adevărat o mască perfectă pentru părul deteriorat pentru toată lumea, deoarece fiecare are daune diferite și nevoi individuale, astfel că o mască de păr reparatoare trebuie aleasă în funcție de tipul de păr și de nevoile tale. Părul deteriorat de colorare sau de un styling prost are întotdeauna nevoi speciale și necesită o regenerare intensă. Cel mai adesea, părul este foarte poros și foarte uscat. Acestea pot avea vârfurile despicate și structura deteriorată. Cea mai bună mască pentru părul deteriorat ar trebui, prin urmare, să conțină o serie de ingrediente care au proprietăți de regenerare, cum ar fi keratina, o serie de vitamine, acizi grași nesaturați, umectanți și emoliente. Măștile pentru părul deteriorat sunt concepute pentru a ajuta la reconstrucția firelor și la întărirea lor, astfel încât sunt bogate în proteine și extracte de proteine și extracte care să ajute la reconstrucția părului. Sunt cu siguranță măști pentru sarcini speciale.

Masca pentru păr uscat și deteriorat - cum se aplică?

Pentru ca masca pentru păr uscat și deteriorat să funcționeze corect și să producă rezultate, aceasta trebuie aplicată conform destinației și conform recomandărilor producătorului. Trebuie aplicată pe părul care a fost spălat în apă călduță și care este umed. Acest lucru se datorează faptului că părul umed este mai absorbant, ceea ce face ca substanțele nutritive din mască să pătrundă mai ușor în păr. Masca trebuie masată în firele umede și apoi menținută pe păr timp de aproximativ 20 de minute - cu excepția cazului în care producătorul recomandă altfel. Măștile care au fost compuse cu ingrediente naturale pot fi ținute pe cap mai mult timp, deoarece sunt complet sigure. Pentru părul extrem de deteriorat, se recomandă ca masca să fie ținută pe cap peste noapte. Aceasta poate fi apoi îmbogățită cu câteva picături de ulei natural, cum ar fi uleiul de camelie, pentru a-i spori efectul. Dimineața, spălați-vă părul și coafați-l ca de obicei. Pentru rezultate optime, folosiți masca o dată sau de două ori pe săptămână.

Selectați versiunea