Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Decolorarea părului este o procedură intensivă care poate provoca deteriorarea firelor de păr. De aceea, este important să aveți grijă meticulos după aceea, nu numai pentru a menține culoarea pe care ați obținut-o, ci și pentru a vă reface firele. Iată care sunt caracteristicile șampoanelor profesionale pentru părul decolorat, care te vor ajuta cu siguranță să comanzi produsul potrivit.


Ce presupune decolorarea părului?

Decolorarea părului este un proces complex și consumator de timp. Acesta implică îndepărtarea treptată a pigmentului din structura părului. Pentru a face acest lucru, este necesar să se deschidă cuticulele și să se spele, pas cu pas, pigmenții aplicați de la colorările anterioare (dacă există) și pigmentul natural, adică melanina.

Părul trece prin mai multe nuanțe în timpul decolorării. La început, sunt îndepărtați cei mai întunecați pigmenți, apoi, treptat, sunt îndepărtați pigmenții mai ușori. Ca urmare, în timpul diferitelor faze ale acestui proces pot fi observate chiar și culori precum roșu intens sau galben. În același timp, este o procedură invazivă, așa că părul trebuie pregătit corespunzător pentru aceasta cu condiționer, iar după ce decolorarea este completă, îngrijit cu tratamente și șampoane specializate. Așadar, să aruncăm o privire asupra celui de-al doilea dintre aceste produse de înfrumusețare.

Ce calități ar trebui să aibă un șampon pentru păr decolorat?

Dacă vă întrebați ce șampon pentru păr decolorat merită să alegeți, trebuie să vă gândiți în primul rând la modul în care firele de păr s-au schimbat în timpul acestui tratament - au fost deschise, spălate de pigmenți și resigilate. Cu alte cuvinte, ele sunt puternic slăbite și deteriorate.

De aceea, un șampon profesional pentru păr decolorat este întotdeauna un șampon de întărire și regenerare. Acesta trebuie să aibă caracteristicile unui șampon pentru părul slăbit, deoarece acestea au multe caracteristici comune cu părul decolorat. Ambele tipuri de fire necesită o hrănire și o hidratare intensă. Veți citi mai multe despre ingredientele importante pe care ar trebui să le includeți în cosmeticele dvs. imediat.

Asigurați-vă, de asemenea, că produsele cosmetice nu au un efect de îngreunare, deoarece acest lucru ar putea să vă facă părul gras sau tern. De asemenea, asigurați-vă că nu conțin detergenți puternici, care pot irita scalpul, care a fost deja supus unei expuneri intense la substanțe chimice.

Ingrediente importante în șamponul pentru părul decolorat

Există multe ingrediente care ajută la regenerarea părului deteriorat de decolorare. Fără îndoială, un un șampon bun pentru păr decolorat trebuie să conțină cheratină, care are capacitatea de a pătrunde în structura părului. În acest fel, face ca firele să se întărească, să se îngroașe și să adauge trăsăturile pe care tratamentul le-a răpit. Cu ajutorul keratinei, veți putea să vă recăpătați un păr suplu, moale și mătăsos la atingere, cu o strălucire frumoasă.

Samponul pentru păr decolorat trebuie să ofere și o serie de vitamine B (în special pro-vitamina B5), E și C. Acestea sunt adesea obținute din extracte de plante care hrănesc și hrănesc în mod natural. Aceste vitamine au capacitatea de a pătrunde în păr și în rădăcinile părului, precum și în scalp. Ele determină regenerarea intensivă a acestora, hrănind în același timp întreaga structură. Datorită lor, părul este, de asemenea, activat pentru creștere, iar șansele de cădere a părului scad.

Se remarcă în mod special vitamina C, care formează în plus un strat protector pe păr. Este un antioxidant puternic, care protejează împotriva radicalilor liberi. În consecință, ajută la menținerea unei culori frumoase și contracarează îmbătrânirea părului.

Prevenirea schimbărilor de culoare

Părul blond frumos, fie că are o nuanță aurie sau poate platinată, va fi uimitor atâta timp cât reușiți să îl protejați de schimbări. Și, din păcate, îngălbenirea lentă a părului decolorat este un fenomen foarte frecvent. Acesta este motivul pentru care șampoanele pentru părul decolorat au adesea pigmenți mov în formula lor. Aceștia ajută la menținerea unei culori încântătoare, fără tonuri mai calde sau chiar galbene.

Dar trebuie avut grijă să nu folosiți prea des șamponul violet. Acest lucru ar putea duce la apariția culorii cenușii nedorite în păr.

Următorul este un exemplu în acest sens.

Selectați versiunea