Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Rujuri de protecție

Rujuri de protecție

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Batistele protectoare ți permit să ai grijă de starea buzelor tale nu doar în timpul sezonului de iarnă, ci și zilnic. O piele îngrijită corespunzător în această zonă arată mult mai bine, influențând totodată durabilitatea și aspectul machiajului. Buzele care sunt prea uscate pot, de asemenea, să se crape, motiv pentru care este atât de important să le protejați corespunzător de intemperii. În gama noastră veți găsi rujuri protectoare unice, în multe variante, cu ingrediente naturale. Aceasta este modalitatea de a vă îngriji eficient buzele în orice condiții.


Batiste naturale de protecție a buzelor

În sortimentul nostru veți găsi în principal bastonașe naturale de protecție a buzelor, care au la bază substanțe nutritive valoroase. Printre acestea se numără în principal ceara de albine, uleiul de jojoba, vitamina E, acidul hialuronic sau chiar uleiul de măsline. Compoziția rujurilor individuale variază, așa că merită să-i acordați atenție înainte de a cumpăra un anumit produs.

Oferim, de asemenea, bastonașe cu protecție vitaminică, care au fost create pentru cei care caută un produs cu o compoziție bogată. Acesta poate hrăni eficient buzele foarte uscate și crăpate. Sunt produse naturale, care permit o aplicare ușoară chiar și de mai multe ori pe zi. Au fost încapsulate în ambalaje mici, permițând să fie luate oriunde, în buzunar sau în geantă. Produsele au fost create atât pentru femeile, cât și pentru bărbații care doresc să aibă grijă de buzele lor. Batistele cu vitamine vor funcționa bine zilnic, mai ales atunci când buzele au nevoie de o hrănire intensă.

Robocuri de buze care își schimbă culoarea

Un Roboc protector care își schimbă culoarea după aplicare este, de asemenea, o alegere interesantă. Acesta este incolor în ambalaj, dar se închide la culoare atunci când este aplicat și expus la temperatura corpului. În acest fel, poate combina o acțiune de hrănire cu un efect interesant. Acest lucru se datorează faptului că astfel de formulări se caracterizează prin compoziții bogate, care oferă netezime, moliciune și o hidratare adecvată a buzelor. Ele sunt extrem de comode de utilizat, deoarece nu este necesar să se atingă cu degetele întregul conținut al ambalajului pentru a aplica produsul.

De ce să folosim rujuri de protecție a buzelor?

Un ruj de protecție a buzelor bun trebuie să netezească, să hidrateze și, de asemenea, să protejeze buzele. Acest lucru se datorează faptului că este important să ne amintim că în aer liber, mai ales iarna, condițiile sunt nefavorabile pentru menținerea buzelor în stare bună. Printre acestea se numără vântul și temperaturile scăzute. Batistele protectoare pentru iarnă trebuie să formeze un strat protector care să fie impermeabil la acești factori și să protejeze pielea de pierderea excesivă de hidratare.

Batiste protectoare în mai multe variante

Oferim rujuri protectoare în mai multe variante. Acest lucru vă permite să potriviți dimensiunea adecvată a batonului cu frecvența de utilizare a acestor produse. Mai mult, produsele individuale diferă și prin compoziția lor - unele dintre ele conțin substanțe suplimentare de hrănire a buzelor, inclusiv vitamine sau uleiuri valoroase din multe plante. Este o idee bună să cumpărați un ruj și să îl folosiți în fiecare zi, de asemenea ca bază pentru machiaj ulterior. În acest fel, vă puteți menține buzele netede, iar rujul va arăta mai bine și va dura mai mult.

Selectați versiunea