Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Măști de regenerare a părului

Măști de regenerare a părului

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Părul este expus la daune aproape în fiecare zi. Mai ales vara și iarna, ar trebui să avem grijă de starea lor. Condițiile meteorologice dure, cum ar fi soarele arzător, sarea de mare, căldura și frigul sau vântul nu sunt favorabile unei bune stări a părului. Tratamentele pentru păr, cum ar fi colorarea și coafarea la cald, pot provoca, de asemenea, daune semnificative. Cum îl alegi pe cel mai bun, la ce trebuie să fii atentă și care sunt diferențele dintre măști și balsamuri? Veți găsi răspunsurile mai jos.


Măști de regenerare a părului sau balsamuri?

Măștile de regenerare a părului sunt produse cosmetice care pătrund adânc în păr și, spre deosebire de balsamuri, îl regenerează puternic. Prin urmare, ele nu numai că îmbunătățesc aspectul părului, dar mai ales îl reconstruiesc, acționând asupra structurii sale. Măștile bune de regenerare a părului acționează și asupra scalpului. Acestea sunt mai dense și au o formulă mult mai concentrată, bogată în nutrienți. Cu toate acestea, trebuie să fie ținute pe păr mai mult timp decât balsamurile.

Măștile bune de regenerare a părului diferă de balsamuri prin faptul că acestea din urmă sunt concepute pentru a reține substanțele care au pătruns deja în păr, acționând în același timp și la exteriorul părului. Balsamurile sunt concepute pentru a acționa la suprafață, în timp ce măștile pătrund adânc în păr. Un balsam este, prin urmare, un produs de condiționare a părului. Acesta acționează ca o învelitoare, protejând ingredientele din interiorul părului. O mască, pe de altă parte, acționează intensiv și pătrunde în profunzime în structurile părului stresat și deteriorat. Compoziția măștii este cu siguranță mai bogată, iar textura este mai compactă. Așadar, puteți ține masca pe cap fără să vă faceți griji că va curge de pe păr.

Măștile de regenerare a părului - când să le folosești?

Măștile de regenerare a părului pot fi împărțite în mai multe tipuri. Printre acestea se numără cele de hidratare și cele de refacere. Măștile hidratante sunt ideale pentru părul uscat, cu vârfurile despicate sau părul creț, în cazul în care încrețirea este cauzată de o slabă hidratare a părului. Prin urmare, merită să optați pentru o mască de hidratare profundă mască hidratantă, care nu numai că se adaptează la structura părului, dar acționează asupra acestuia din interior.

Pe de altă parte, măștile reparatoare sunt destinate părului care a fost grav deteriorat, cum ar fi prin decolorare sau coafare la temperaturi ridicate, fără a folosi produse cosmetice de protecție termică. Acest tip de produs poate chiar să reconstruiască complet părul deteriorat și fragil. De asemenea, merită să acordați atenție dacă masca are proprietăți suplimentare și să le alegeți în funcție de tipul de păr. Astfel, dacă ai părul decolorat și vrei să reîmprospătezi culoarea, alege măștile destinate părului blond. Dacă, pe de altă parte, aveți păr creț, ar trebui să alegeți și o mască pentru păr creț. Asta pentru că masca nu le va îngreuna și va accentua buclele pentru un aspect mai bun.

Măștile de regenerare a părului - cum le folosești pentru a fi eficiente?

Majoritatea mascelor de regenerare a părului se aplică într-un mod similar. Acestea trebuie aplicate pe părul spălat și umed (dar nu udat până la gât). Acestea ar trebui să rămână pe cap atât timp cât recomandă producătorul, dar nu mai puțin de 10 minute. Acest timp poate varia în funcție de recomandările producătorului și poate fi de până la 20 de minute. Cu toate acestea, merită să respectați recomandările de pe ambalaj pentru ca masca să fie eficientă. După ce a trecut timpul corespunzător, masca trebuie clătită cu multă apă.

Este posibil să se susțină efectul măștii prin "încălzirea" suplimentară a acesteia pe cap. Și anume, capul în mască este înfășurat cu un turban special pentru păr, care ajută la menținerea unei temperaturi mai ridicate. Acest lucru ajută masca să acționeze mai eficient și să pătrundă în profunzime nu numai în structura părului, ci și în părțile profunde ale pielii. Este o idee bună să folosiți în plus un balsam de păr pentru a proteja efectele măștii. Cele mai bune măști de regenerare a părului le găsiți la Nutridome. Vă încurajăm să aruncați o privire la oferta noastră!

Selectați versiunea