Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Creme pentru coafarea părului

Creme pentru coafarea părului

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Oferim creme pentru coafarea părului drept și creț. Vă recomandăm produse moderne, de înaltă calitate, care nu vă fac părul lipicios și sunt realizate cu extracte și uleiuri naturale din plante. Cremele de styling care nu sunt testate pe animale și sunt testate dermatologic îndeplinesc standarde înalte de calitate. Acestea miros frumos și lasă părul proaspăt și neted. Cu formulele potrivite, puteți cumpăra creme de styling pentru păr gras pentru a da coafura dumneavoastră săltăreață. Avem, de asemenea, produse pentru părul uscat pentru a preveni încrețirea și statica.


De obicei, este nevoie doar de o cantitate mică de cremă, care trebuie frecată în părul încă umed. În funcție de modul în care vă coafați părul, folosiți un ondulator, o perie sau o placă de îndreptat pentru a fixa forma și forma. Dacă doriți să obțineți un efect foarte neted, frecați din nou o cantitate mică de cremă în părul uscat și folosiți un fier de îndreptat. Pentru părul creț, funcționează bine un uscător de păr cu difuzor. Formulele inovatoare ale cremei conțin, printre altele, uleiuri uscate care disciplinează încrețirea și firele de păr individuale.

Crema de coafat pentru păr creț

Părul creț are nevoie de îngrijire și coafare corespunzătoare pentru a sublinia atractivitatea buclelor. De aceea, vă oferim creme special formulate pentru părul creț. Buclele modelate corespunzător sunt fixate cu ajutorul cremei, fără a le încărca. Acestea acționează instantaneu, oferind rezultate timp de ore întregi, astfel încât să puteți participa la o petrecere de o noapte întreagă, să călătoriți sau să mergeți la serviciu cu o coafură perfect aranjată, fără griji.

Cremele de stilizare sunt de obicei concepute pentru toate tipurile de păr. Le puteți folosi pentru a crea valuri care să atragă privirile, bucle mici sau arcuri. Totul depinde de tine și de imaginația ta. Ele nu sunt lipicioase și oferă hidratare și substanțe nutritive care pătrund adânc în structura părului. Cremele includ unt de shea, care este un emolient natural și, de asemenea, un filtru protector împotriva efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete. Deoarece părul creț tinde să se usuce, veți găsi în cremele de styling și pantenol, care întărește structura părului, reface defectele și stimulează creșterea părului.

Creme de styling pentru părul drept

Multe doamne cu părul drept preferă să folosească creme pentru a crea o coafură atractivă cu ajutorul unui fier de îndreptat. Formula specială protejează împotriva căldurii, menținând în același timp părul ușor și neaderent. Părul strălucitor și netezit arată izbitor, iar la suprafață se formează un strat protector care protejează părul de factorii externi dăunători.

Printre cremele de coafat părul disponibile pe site-ul Nutridome, veți găsi, printre altele, un produs multifuncțional cu uleiuri vegetale. Uleiul de argan pe care îl conține are un efect antioxidant și reglează secreția de sebum. Acesta întărește rădăcinile părului și previne căderea acestuia, hidratând în același timp scalpul și conferind părului o strălucire frumoasă. De asemenea, ajută în lupta împotriva mătreții. Cremele conțin și ulei de cocos, care îmbunătățește starea părului și îi accelerează creșterea, precum și ulei de migdale care furnizează vitaminele A, E, D, B, datorită cărora vă veți întări părul și îi veți reda strălucirea naturală.

Cremele modelatoare de păr, le veți găsi în versiuni cu putere de fixare diferită. Puteți cumpăra cosmetice cu extract de in, care împiedică uscarea părului, precum și creme cu proteine de bambus fortifiante, care redau părului strălucirea atractivă. Gama largă de produse include, de asemenea, creme matifiante și creme de separare a firelor de păr. În acest fel, fiecare client poate alege produsul de styling potrivit pentru el sau pentru ea însăși. Magazinul nostru recomandă, de asemenea, condiționatoare, mască, șampoane și uleiuri și hidrolate pentru diferite tipuri de păr.

Selectați versiunea