Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Balsamuri

Balsamuri

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Nu doar curățarea părului este importantă - este la fel de important să îl hrăniți corespunzător, să îl hidratați și să îl protejați de factorii externi, inclusiv de uscăciune. Acest lucru înseamnă că, pe lângă șampon, trebuie să nu uitați să folosiți un balsam de păr dedicat pentru bărbați. Aflați ce caracteristici ar trebui să aibă acesta.


Ajutător natural pentru părul bărbaților

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun balsam pentru părul bărbaților, trebuie să vă uitați în primul rând la compoziția acestuia și să verificați dacă are la bază ingrediente naturale. Acestea acționează eficient, dar delicat și vă permit să obțineți rezultatele dorite fără iritații.

Extractele naturale de plante sunt concepute nu numai pentru a revitaliza și reconstrui firele, ci și pentru a ajuta la normalizarea glandelor care se găsesc în scalp. În acest fel, ele ajută la combaterea afecțiunilor cu care se confruntă bărbații, cum ar fi mâncărimea și usturimea scalpului, un scalp excesiv de uscat sau, dimpotrivă, tendința de a avea firele grase.

Ingredientele naturale la care merită să fiți atenți includ:

Bunele balsamuri de păr pentru bărbați ar trebui să conțină, de asemenea, ingrediente formulate profesional pe bază de componente naturale, cum ar fi Baicapil™, Meadowestolide® sau Tazman PepperAF, care au un efect protector și hrănitor. Acestea fac părul mai puțin predispus la cădere, mai rezistent la factorii externi și mai neted.

Două sarcini: hidratare și regenerare

Părul poate deveni rapid uscat, ceea ce se traduce printr-o deteriorare a aspectului stării sale. De aceea, este extrem de important să se combine acțiunea a două produse cosmetice: șampon și condiționer pentru părul bărbaților. Interacțiunea lor ajută la menținerea sănătății acestora și le redă strălucirea naturală.

Acțiunea hidratantă a condiționatoarelor pentru părul bărbaților nu se oprește însă la a livra în păr extracte vegetale hidratante. De asemenea, acestea ar trebui să îmbrace firele cu un strat protector delicat prin intermediul emolienților. Acțiunea lor ocluzivă ajută la netezirea firelor și la închiderea cuticulelor părului, ceea ce reduce șansele de uscare a părului și previne încurcarea. Ca urmare, firele arată mai bine, sunt mai plăcute și mai moi la atingere, iar elasticitatea crescută le ajută să reziste la provocările zilnice.

În plus față de hidratare, condiționatoarele de păr pentru bărbați oferă firelor ingrediente valoroase care ajută la reconstrucția acestora. Acestea regenerează părul din interior spre exterior, ceea ce se traduce printr-o prelungire a fazei de creștere a părului și previne deteriorarea prematură, inclusiv cea cauzată de styling.

Acondiționatoare specializate împotriva căderii părului

Mulți bărbați se confruntă cu problema căderii părului. Pentru a preveni subțierea lor, aceștia ar trebui să folosească produse cosmetice speciale, inclusiv condiționatoare pentru bărbați împotriva căderii părului. Compușii activi pe care aceștia îi conțin, cum ar fi Baicapil™ menționat anterior, printre altele, reduc căderea părului și stimulează celulele stem să lucreze mai bine. Acest lucru prelungește perioada de creștere a părului, astfel încât acesta să nu fie îndepărtat din folicul. Ca urmare, coafura devine mai groasă și mai puternică.

Merită să ne amintim că este mai bine să nu folosim produse de styling intensive pe căderea părului. Este mai bine să ajungeți la comesticele pentru părul bărbaților blânde, care nu vor provoca efort sau iritații. În acest fel, acestea vor ajuta la menținerea firelor frumoase și sănătoase pentru mai mult timp.

.

Selectați versiunea