Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Spray pentru coafarea părului

Spray pentru coafarea părului

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Alegeți un spray de styling ușor de aplicat și convenabil, care oferă rezultate instantanee de styling hair styling spray. Îl puteți cumpăra în diferite tipuri. Oferim produse cosmetice pentru părul creț, care fixează și disciplinează valurile sau buclele, precum și spray-uri de netezire pentru părul drept. Puteți cumpăra produse de mărci poloneze și străine în ambalaje de diferite capacități, iar pompa funcțională vă va permite să aplicați rapid și ușor produsul cosmetic.


Spray-ul de coafat poate acționa, de asemenea, ca un tratament suplimentar pentru a adăuga strălucire sau volum atractiv părului dumneavoastră. Există, de asemenea, spray-uri cu proprietăți de protecție termică sau de descurcare. De asemenea, vă oferim și o ceață de styling netedă pentru a vă oferi volum părului, fixându-l în același timp fără a părea artificial.

Styling spray cu ingrediente unice

Cu ajutorul styling spray nu numai că vă asigurați o coafură de durată mai lungă și plină de farmec, dar îi oferiți părului dvs. și nutrienți valoroși. Unul dintre aceștia este extractul de frunze de ceai verde. Este o substanță activă care este, de asemenea, adesea adăugată în șampoane și condiționatoare, deoarece reduce părul gras. Extractul de frunze de ceai verde are proprietăți antiinflamatoare, regeneratoare și calmante. Este, de asemenea, un emolient care formează o peliculă subțire la suprafața părului și previne evaporarea excesivă a apei, acționând ca un hidratant și balsam indirect.

Un alt ingredient pe care îl veți găsi în spray-uri este extractul de frunze de aloe vera. Această substanță este una dintre cele mai puternice substanțe hidratante, calmează iritațiile scalpului și are un efect antiinflamator. Are un efect benefic asupra pielii și părului și, datorită conținutului de antioxidanți, le protejează de îmbătrânire ca urmare a expunerii la radiațiile UV sau la fumul de țigară.

În compoziția fixativului pentru păr se regăsește și pantenolul, sau pro-vitamina B5, care are un puternic efect hidratant. Este un ingredient care îmbunătățește acțiunea keratinei și accelerează regenerarea părului deteriorat. Pantenolul conferă strălucire părului și stimulează creșterea părului.

Dacă sunteți în căutarea nutrienților naturali în produsele cosmetice, mizați și pe un spray cu extract de miere. Acesta este extras din mierea de albine și oferă vitamina C și vitaminele din complexul B, precum și aminoacizi și minerale importante precum calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, sodiu sau zinc. O adevărată comoară de nutrienți, extractul de miere are un efect hidratant, netezește părul, îi îmbunătățește culoarea și îi conferă un luciu sănătos. De asemenea, are proprietăți antibacteriene, antifungice și antiinflamatorii.

Spray de styling comod și practic

Ai ales produse cosmetice care sunt multifuncționale, dar ușor și confortabil de folosit? Apreciați soluțiile inovatoare și formulările care sunt pregătite în colaborare cu experți atât în cosmetologie, cât și în medicină? Atunci spray-ul de styling poate sta și el pe raftul din baia ta.

Produsele sub formă de spray sunt extrem de comode de aplicat - indiferent de lungimea părului dumneavoastră. Puteți cumpăra spray-urile în versiunile de texturizare și de descurcare. Acestea nu le fac lipicioase și le conferă plasticitate fără să le încarce. Părul netezit este, de asemenea, protejat de efectele negative ale căldurii. Acest lucru este extrem de important, mai ales dacă folosiți în mod regulat un uscător de păr, un ondulator sau un fier de îndreptat. Datorită substanțelor active, aveți, de asemenea, un produs cosmetic care are un efect pozitiv asupra stării părului dumneavoastră, oferindu-i nutrienți valoroși și protejându-l de deteriorare.

Când folosiți un spray de coafare, pulverizați-l de la o distanță scurtă pe părul spălat și umed și coafați-l după cum doriți. Cu un spray de styling bun, veți putea ține fiecare fir sub control, fără încrețiri sau șuvițe. Așadar, alege produsul care se potrivește cel mai bine părului tău și nevoilor tale. Spray-ul va facilita coafarea și vă va lăsa părul cu un parfum delicat și revigorant.

Selectați versiunea