Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Mergeți la casa de marcat
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg
Reduceri de până la 70%.

Categoria

Branduri

PREȚ

Etichetă

Demachiant

Demachiant

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Bestseller
-20%
Tonic de față curățător și calmant cu ulei de cânepă și aloe vera Manaya
Manaya
125 ml
49,11 RON
Apă micelară profesională 3 în 1 pentru machiajul Eveline rezistent la apă
Eveline Cosmetics
650 ml
38,19 RON
Loțiune de spălat fața cu apă de mesteacăn, ceramide și vitaminele C și E Fluff
Fluff
150 ml
39,56 RON
Apă micelara hidratantă de față Vis Plantis cu aloe vera și acid hialuronic
Vis Plantis
500 ml
28,64 RON
Lichid micelar hialuronic 3in1 pentru machiaj rezistent la apă facemed Eveline
Eveline Cosmetics
650 ml
38,19 RON
IDEAL CA UN CADOU
Set de produse esențiale de îngrijire Maxi Nutridome
Nutridome
Cremă de zi 50 ml + Cremă de noapte 50 ml + Cremă de mâini 100 ml + Gel de față 120 ml + Lichid micelar 200 ml + Cremă de ochi 30 ml
394,27 RON
Loțiune tonifiantă împotriva imperfecțiunilor pielii Specialist Bioliq
Bioliq
200 ml
34,09 RON
Gentle Cleanser Ala pentru piele sensibilă și normală
Ala
100 ml - 30 de zile de utilizare
72,31 RON
Tonic antibacterian demachiant cu ceai verde Acne-Stop Apis
Apis
300 ml
60,03 RON
Apă micelară împotriva imperfecțiunilor Specialist Bioliq
Bioliq
200 ml
34,09 RON
Apă micelara hidratantă cu vitamina C, perfecțiunea Eveline
Eveline Cosmetics
500 ml
40,91 RON
Apă micelară blândă antirid cu ingrediente naturale Onlybio
Onlybio
300 ml
30 RON
Lichid micelar pentru demachierea feței și ochilor - reducând porii Nacomi
Nacomi
400 ml
47,75 RON
Apă micelara Sylveco cu extract de tei pentru demachierea feței și ochilor
Sylveco
200 ml
35,47 RON
Apă micelara matifianta 3in1 pentru machiajul Eveline rezistent la apă
Eveline Cosmetics
650 ml
38,19 RON
Bestseller
-31%
Loțiune micelară pentru demachiere cu celule stem de magnolie Nutridome
Nutridome
200 ml
27,15 RON
Apă micelara de curățare 3in1 Organic Aloe + Colagen Eveline
Eveline Cosmetics
500 ml
40,91 RON
Soluție micelară BasicLab pentru piele uscată și sensibilă pentru demachierea buzelor, ochilor și feței
BasicLab
500 ml
68,20 RON

Desmachiantul este conceput pentru a îndepărta toate tipurile de impurități de pe față. Acest produs cosmetic este cel mai ușor de recunoscut și cel mai des folosit de femei pentru îngrijirea facială de seară.

.

Există două tipuri de bază de demachiant

Cele mai populare sunt loțiunile micelare, care, pe lângă funcția lor fundamentală de curățare în profunzime a feței, asigură hidratarea pielii și restabilesc pH-ul natural al acesteia. Al doilea cel mai cunoscut tip de demachiant este cel bifazic, care este cel mai des utilizat pentru demachierea ochilor, inclusiv a machiajului aplicat cu produse cosmetice colorante rezistente la apă. Loțiunile bifazice sunt ideale pentru cei care se luptă cu pielea iritată din jurul ochilor, predispusă la roșeață și mâncărimi cauzate de uscăciunea excesivă. O loțiune bifazică, după cum sugerează și numele, se caracterizează prin două tipuri de faze. Faza de apă este concepută pentru a proteja pielea delicată din jurul ochilor de orice fel de iritație, în timp ce faza de ulei are o funcție de curățare - îndepărtând chiar și cel mai greu machiaj. Alegerea uneia dintre ele depinde de nevoile dumneavoastră individuale și de obiceiurile dumneavoastră cosmetice zilnice. Dacă vă place să vă puneți în valoare frumusețea feminină cu un machiaj puternic, optați pentru loțiuni bifazice. Dacă sunteți una dintre acele persoane care preferă un aspect natural și îngrijirea valoroasă a feței este importantă pentru dumneavoastră, loțiunile micelare ar trebui să fie prima alegere.

Ce este o loțiune micelară și care sunt proprietățile sale?

Numele acestui produs provine de la miceli - structuri cu efecte extrem de versatile. Ceea ce este cel mai important la ele - miclele pot reuși să elimine absolut orice tip de impurități la care pielea ta este expusă pe parcursul zilei. Funcția lor unică și esențială se bazează pe atragerea și absorbția simultană a uleiului produs de celulele pielii umane, adică a sebumului. Dacă te lupți cu secreția excesivă de sebum, o loțiune micelară este un bun demachiant numai bun pentru tine. În plus, orice tip de impurități externe sunt dizolvate de miceliile din soluția de apă. Acțiunea lor este extrem de eficientă, dar foarte delicată. Utilizând o loțiune micelară în rutina zilnică de îngrijire a pielii, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la perturbarea barierei de protecție a pielii. Acest lucru se datorează faptului că pielea dvs. va rămâne în stare impecabilă.

Cui se adresează loțiunile micelare?

Toată lumea poate beneficia de bunătatea lor calmantă. Ele sunt o parte tipic versatilă a îngrijirii zilnice a pielii. Cu toate acestea, ele sunt cel mai des folosite de persoanele cu pielea predispusă la uscăciune, precum și de pielea caracterizată de o secreție excesivă de sebum. Acest produs este, de asemenea, fantastic pentru pielea sensibilă, care este predispusă la iritații de orice fel, precum și pentru cei predispuși la alergii cutanate. Atunci când alegeți demachiantul facial potrivit pentru dumneavoastră, merită să vă determinați mai întâi tipul de piele și apoi să citiți compoziția produsului cosmetic. Pe baza acestui lucru, vă va fi mai ușor să decideți ce demachiant va avea cel mai bun efect asupra pielii dumneavoastră.
În gama noastră veți găsi lichide demachiante naturale, bogate în ingrediente prețioase, cum ar fi:

Acestea sunt doar câteva exemple de lucruri bune pe care natura ni le oferă. Alegând fluidele demachiante dintre produsele noastre, puteți fi sigură că pielea dumneavoastră va primi de la dumneavoastră nu doar o curățare perfectă, ci și o hrănire naturală la cel mai înalt nivel. Nu uitați, cele mai bune lichide demachiante sunt cele care au în ele o compoziție valoroasă și naturală. Indicatorul nostru de bază al unui produs de bună calitate este cea mai mare cantitate posibilă de natură inclusă în ambalajul cosmetic. Oferiți pielii dvs. o îngrijire valoroasă care devine o parte naturală a vieții dvs. de zi cu zi. Veți descoperi că un astfel de act simplu, cu regularitate și cu produsele potrivite, va oferi pielii feței dumneavoastră un aspect sănătos și radiant.

.
Selectați versiunea