Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Șampoane anti-mătreață

Șampoane anti-mătreață

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Mătreața este o afecțiune cu care se confruntă multe persoane. Subestimarea mătreții poate duce la transformarea acesteia într-o problemă dermatologică gravă, așa că, de îndată ce apar primele simptome, merită să se decidă asupra unor măsuri eficiente pentru a o reduce și pentru a preveni dezvoltarea ulterioară a bolii. Este exact ceea ce sunt menite să facă șampoanele special concepute pentru mătreață

.

Ce este mătreața?

În mod neobișnuit, putem observa mătreața sub forma unor fragmente mici și solzoase ale epidermei, care sub formă de fulgi albi sunt localizate pe scalp, pe păr și cad și pe umeri. În plus, există adesea mâncărimi ale epidermei și o senzație de uscăciune a scalpului (mătreață uscată) sau, dimpotrivă, o unsoare excesivă (mătreață asociată cu supraproducția de sebum).

Prezența mătreții este un indiciu al apariției unei cantități excesive de drojdie, care se găsește pe pielea umană. Acestea apar și la persoanele sănătoase, dar afecțiunea apare atunci când numărul lor crește excesiv. Tratamentul mătreții se bazează, așadar, în primul rând pe reducerea numărului și activității acestor microorganisme.

Merită amintit că mătreața poate apărea la oricare dintre noi. Ea este un răspuns la starea organismului, inclusiv la apariția unor boli interne sau a unor tulburări hormonale (de exemplu, în timpul menopauzei). Este, de asemenea, un efect comun al unei alimentații deficitare. În afară de aceasta, mătreața poate fi rezultatul factorilor de mediu, al utilizării unor produse cosmetice nepotrivite, prea agresive sau al apei excesiv de dure.

Cum combatem mătreața?

Lupta împotriva mătreții ar trebui să înceapă cu alegerea produselor cosmetice potrivite și, mai ales, a unui șampon anti-mătreață bun. Vom scrie despre caracteristicile sale într-un moment. În plus, merită să ne gândim la ce alți factori pot fi contribuit la apariția ciupercii în exces. Dacă aceștia sunt factori de mediu, ar fi bine să îi evităm, de exemplu renunțând la înotul în piscină, dacă este vorba de clorul care irită pielea.

Pentru a combate eficient mătreața, este important să ne uităm și la starea întregului nostru organism. Diagnosticarea și tratarea afecțiunilor medicale, atenuarea efectelor menopauzei sau o dietă mai sănătoasă pot sprijini efectele șamponului pentru mătreață.

Șampon natural pentru mătreață

Șampoanele pentru mătreață, ca și șampoanele pentru părul gras, fac parte din linia de îngrijire și tratament a pielii. Acestea trebuie să aibă o formulă de curățare blândă, care să nu provoace iritații și să nu perturbe stratul hidro-lipidic de pe scalp. De aceea, vă recomandăm șamponul natural anti-mătreață - compoziția sa se potrivește perfect nevoilor scalpului.

Șampoanele naturale au fost preparate din extracte de plante care se armonizează perfect cu pH-ul pielii și o curăță fără iritații. Ele nu provoacă uscăciune sau seboree excesivă și pot contribui, de asemenea, la normalizarea glandelor sebacee, ceea ce îmbunătățește starea pielii și a părului. Formula lor de curățare blândă este primul pas pentru a scăpa de mătreață.

Ingrediente anti-mătreață

Când ajungeți la un șampon anti-mătreață, trebuie să acordați atenție în primul rând ingredientelor pe care le conține, care sunt concepute pentru a reduce cantitatea de ciuperci de pe piele. Cel mai important dintre acestea este olamine pyrroctone, care neutralizează ciupercile și are un puternic efect antiinflamator. Este compusul responsabil pentru stingerea infecțiilor cutanate și restabilirea echilibrului pielii, eliminând astfel nu numai mătreața, ci și prevenind reapariția ei.

Cel mai eficient șampon anti-mătreață de la Basiclab este îmbogățit în plus cu extract de muguri de pin, care are un efect purificator și antiseptic. Acesta ajută la combaterea seboreei și reduce pielea descuamată. Mai mult, acest extract furnizează pielii vitamine și minerale, ajutând-o să se regenereze și să reconstruiască părul.

Samponul anti-mătreață ar trebui să acționeze în același timp ca Sampon pentru păr uscat dacă se observă mătreață uscată. Atunci ingredientele sale importante vor fi substanțe hidratante și nutritive. În acest caz, se remarcă în mod deosebit șamponul nutritiv specializat Berani, care, pe lângă hidratare și hrănire, oferă o protecție excelentă a părului. Acesta conține ingrediente de refacere intensivă, dar și ingrediente care formează o peliculă protectoare pe păr și care au un efect antiseptic. Acest șampon este excelent pentru calmarea iritațiilor și eliminarea problemei mâncărimilor pielii.

.

Selectați versiunea