Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Lapte demachiant

Lapte demachiant

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Laptele demachiant este un produs de curățare delicată conceput pentru persoanele care, pe lângă curățarea feței, doresc ca aceasta să fie hidratată corespunzător. Important este că laptele demachiant nu îndepărtează stratul protector al epidermei. Prin urmare, este ideal pentru pielea deshidratată, predispusă la uscăciune excesivă. Laptele demachiant nu numai că reduce roșeața, dar are și un efect hrănitor, calmant și hidratant, datorită formulei lor unice. Se bazează pe o bază grasă și extrem de bogată. Ținând cont de acest fapt, merită să nu uitați să folosiți lapte demachiant de toate tipurile pentru a pre-curăța fața. Este o idee bună să îndepărtați pelicula uleioasă care rămâne pe piele după utilizarea acestui tip de produs, de exemplu cu un gel de curățare facială. În acest fel, vă veți oferi îngrijirea de curățare perfectă pe care o puteți folosi în fiecare zi.


.

Ce ingrediente alcătuiesc baza unui bun lapte demachiant?

Evident, acestea sunt uleiurile prețioase de origine vegetală. Datorită lor, pielea ta primește tot ce este mai bun și mai prețios din natură. În plus, uleiurile naturale sunt excelente la dizolvarea machiajului pentru ochi. Pentru mulți dintre noi, aceasta este prioritatea absolută a îngrijirii zilnice de curățare. O prioritate care determină ce demachiant pentru ochi alegem.

În gama noastră veți găsi lăptișoare care conțin:

Lapte demachiant natural va oferi pielii dumneavoastră un ritual de curățare minunat. Iar pentru dumneavoastră, îngrijirea de seară va deveni o parte și mai plăcută a zilei, în timpul căreia vă veți oferi un moment de relaxare liniștitoare și de răgaz senzual.

Aplicarea eficientă și corectă a laptelui demachiant

Pentru a obține cel mai bun și mai valoros rezultat din îngrijirea facială de seară, este recomandabil să folosiți un lapte demachiant de două ori. Mai întâi, pentru a îndepărta produsele cosmetice colorate, adică machiajul de zi cu zi. Aplicați o cantitate mică din demachiantul preferat pe un tampon de vată și folosiți-l pentru a vă demachia ușor. Evitați să frecați produsul pe piele, pentru a nu o irita. Dacă folosiți produse cosmetice colorate rezistente la apă pe pleoape, folosiți un demachiant conceput pentru acest tip de machiaj. Este posibil ca demachiantul pentru ochi să nu fie la înălțimea provocării. Odată ce machiajul este îndepărtat, este timpul pentru al doilea pas de curățare. De data aceasta, aplicați laptele demachiant în palmele mâinilor și întindeți produsul pe întreaga față, evitând zona ochilor și a buzelor. Textura delicată a laptelui demachiant, combinată cu masajul pielii, vă va oferi un moment de relaxare liniștitoare și relaxantă. În plus, această aplicare va permite ingredientelor valoroase ale produsului să ajungă la nivelul celulelor pielii, hrănind-o în profunzime. Pentru a îndepărta pelicula grasă pe care orice demachiant o lasă pe față, spălați-l cu apă caldă sau cu un gel de curățare a feței, de exemplu. Dacă veți face din pașii de mai sus ritualul dumneavoastră zilnic de curățare, veți oferi pielii dumneavoastră un aspect sănătos și radiant. Veți contribui, de asemenea, la regenerarea acesteia, la o protecție eficientă, precum și la îmbogățirea structurii sale cu bunătăți naturale.

În oferta noastră veți găsi lapte demachiant cu valoare completă, care vă va ajuta să vă îngrijiți pielea în cel mai bun mod posibil pentru ea. Bogăția lor naturală vă va asigura că vă vor însoți mulți ani de acum încolo.

.
Selectați versiunea