Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Măști de păr hidratante

Măști de păr hidratante

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Un păr frumos și sănătos este visul multor femei. Cu toate acestea, pentru a fi în posesia unor șuvițe strălucitoare și suple, este necesar să le îngrijești corespunzător. Pe lângă spălare și coafare, o mască hidratantă este esențială. Dar cum alegi o mască hidratantă? Ce trebuie să știți și care sunt caracteristicile unei măști bune? Verifică sfaturile noastre și apoi comandă cosmeticele perfecte pentru tine în magazinul nostru!


Măștile de hidratare a părului - cum se deosebesc de balsamuri?

Măștile de hidratare a părului sunt cosmeticele care regenerează și hidratează părul în cel mai puternic mod. Ele nu numai că îmbunătățesc estetica părului, dar oferă și un tratament care pătrunde în structura firului de păr. Măștile de hidratare a părului cu o compoziție bună acționează și asupra scalpului. Ele au o textură groasă și concentrată și conțin în formularea lor multe substanțe active, care au un efect pozitiv asupra stării părului. Cu toate acestea, pentru ca ele să funcționeze corect, trebuie ținute pe cap mai mult timp decât un balsam.

Măștile de hidratare a părului diferă de balsamuri prin faptul că acestea din urmă acționează doar asupra părții exterioare a părului. Condiționerul acționează, așadar, superficial, învelind părul, ca să spunem așa. Acest lucru face necesară aplicarea lor la fiecare spălare. Un balsam este în principal un produs de condiționare. O mască, pe de altă parte, are o acțiune intensivă, profundă și eficientă, iar efectele sale durează până la câteva săptămâni. Compoziția măștii este, de asemenea, mai bogată, iar textura sa mai compactă, ceea ce înseamnă că poate fi ținută pe păr mai mult timp fără teama că se va scurge.

Măștile de hidratare a părului - cum trebuie să fie?

Cele mai bune măști de hidratare a părului sunt cele care au o formulă concentrată. Măștile hidratante vor avea, de obicei, în compoziția lor substanțe cu proprietăți puternice de hidratare. Printre acestea se numără keratina, uleiurile vegetale, untul de shea, inul sau ovăzul. Un lucru este cert - după prima utilizare, veți observa o îmbunătățire semnificativă nu doar a aspectului părului, ci și a stării acestuia. Părul hidratat se simte moale și strălucitor la atingere. Nu se încrețește și nici nu se încrețește, este, de asemenea, încărcat corespunzător și se descurcă bine. Așadar, dacă aveți probleme serioase în a vă descurca părul după șamponare, o mască hidratantă pentru părul uscat poate fi exact ceea ce aveți nevoie.

Am menționat și uleiurile ca fiind unul dintre ingredientele esențiale ale balsamurilor și ale măștilor hidratante pentru păr. Merită să le menționăm puțin mai în detaliu. În primul rând, prezența lor într-o mască sporește semnificativ calitățile sale de hidratare și hrănire și, prin urmare, sporește eficiența măștii. De ce se întâmplă acest lucru? Ei bine, uleiurile naturale conțin în compoziția lor cei mai importanți nutrienți pentru îngrijirea părului, cum ar fi vitaminele, mineralele, flavonoidele sau sterolii vegetali. Adesea, un singur ulei poate oferi părului dumneavoastră ceea ce pot face o duzină de ingrediente vegetale diferite. Prin urmare, merită să alegeți formule care au în compoziția lor aceste substanțe valoroase.

Măștile de hidratare a părului - cum se folosesc?

Majoritatea mascelor de hidratare a părului se aplică într-un mod similar. Produsul se aplică pe șuvițele spălate și umede timp de minimum 10 minute, pentru a avea timp să fie absorbit parțial. Acest timp poate varia în funcție de recomandările producătorului și poate fi de până la 20 de minute sau mai mult. Prin urmare, este esențial să respectați instrucțiunile de pe ambalaj pentru ca masca să funcționeze eficient. Masca trebuie clătită cu multă apă după ce a trecut timpul corespunzător.

Măștile pe care producătorul recomandă să fie ținute pe cap pentru o perioadă mai lungă de timp ar trebui să fie "încălzite" suplimentar prin utilizarea unui turban de păr. Acesta va ajuta la menținerea unei temperaturi mai ridicate, ceea ce va deschide și mai mult solzii de păr. Masca va acționa astfel mai eficient, iar ingredientele sale active vor pătrunde în păr, vor hrăni rădăcinile și vor fi absorbite în straturile mai profunde ale pielii. Este o idee bună să folosiți o mască împreună cu un balsam, care va proteja și mai mult efectul măștii și va face ca îngrijirea să reziste mai mult timp în interiorul părului. Puteți găsi cele mai bune măști și creme hidratante în magazinul Nutridome. Nu uitați să îl verificați!

Selectați versiunea