Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Cuburi demachiante

Cuburi demachiante

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Cărămizile demachiante sunt o soluție inovatoare pentru cei care se așteaptă ca îngrijirea lor zilnică să le curețe perfect fața, îmbogățindu-le în același timp pielea cu ingrediente naturale valoroase. Este, de asemenea, produsul ideal pentru cei care doresc să trăiască în armonie cu natura, având grijă de planeta noastră.

.

Cubul de curățare facială al prietenului tău ecologic

Dacă îți pasă de mediul înconjurător și încerci să fii un consumator conștient atunci când cumperi produse de tot felul, cubul demachiant ar trebui să se afle pe lista ta de produse cosmetice pe care să le încerci. Asta pentru că a fost creat în așa fel încât să nu lase în urma sa decât efecte miraculoase. Formula sa atent formulată este 100% biodegradabilă. Vă oferă un efect de curățare fantastic, evitând în același timp efectele secundare nedorite ale poluării mediului.

Două tipuri de batoane demachiante pentru față disponibile în gama noastră

Cum se utilizează cubul demachiant?

Cubul demachiant Oreka este un produs pe care îl puteți utiliza în fiecare zi, dimineața și seara. Pentru a-l aplica, începeți prin a vă uda fața cu apă călduță. Apoi, aplicați cubul pe piele și începeți un masaj ușor pe față. Nu uitați să evitați zona din jurul ochilor și a gurii în timpul procedurii de curățare și terminați masajul după aproximativ 30 de secunde. După acest timp, suficiente ingrediente active ale demachiantului au avut timp să pătrundă în piele. Clătiți produsul cu apă călduță și ați terminat. Fața dumneavoastră a căpătat o curățare perfectă, o nutriție bogată și un masaj plăcut și relaxant care stimulează și mai mult circulația. Nu uitați să clătiți cubul sub jet de apă după utilizare și să îl uscați departe de copiii mici.

Oferiți-vă o mică plăcere combinată cu efecte benefice și ecologice. Efectele pe care le veți vedea vor fi încântătoare.

.
Selectați versiunea