Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Mergeți la casa de marcat
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg
Reduceri de până la 70%.

Categoria

Branduri

PREȚ

Etichetă

Tatuajele de pe piele necesită atenție nu numai imediat după ce sunt aplicate, ci și zilnic. Cu produsele potrivite pentru îngrijirea tatuajelor, vă veți asigura că tatuajele dvs. rămân intens colorate pentru mai mult timp. Pielea tatuată are nevoie, de asemenea, de nutrienți potriviți pentru a susține regenerarea acesteia și pentru a o hidrata corespunzător. Așadar, consultați cosmeticele pentru îngrijirea tatuajelor pe care vi le-am pregătit în paginile farmaciei noastre Nutridome. Cele mai multe dintre ele nu numai că vor avea grijă excelent de starea și aspectul pielii tale, dar îi vor conferi și un parfum delicat pe care îl poți alege dintr-o gamă largă de produse. Cosmeticele testate dermatologic sunt disponibile și în versiuni vegane, fără parabeni, conservanți sau substanțe pe bază de petrol.


Produse de îngrijire a tatuajelor - după procedură și zilnic

Doar după ce un nou tatuaj a fost aplicat pe corp, primul lucru care trebuie făcut este să ne asigurăm că epiderma se vindecă corespunzător. Produsele antibacteriene și cele care accelerează vindecarea vor fi utile, precum și cele cu efect calmant și regenerator asupra celulelor pielii. Pielea iritată în timpul procedurii se dezinfectează și se spală într-un salon de tatuaje profesionist, dar dacă îndepărtați pansamentul după câteva ore, merită să curățați din nou pielea. Pentru a face acest lucru, apa călduță cu un produs adecvat pentru tatuaje va fi de folos. Produsele specializate conțin dezinfectanți și substanțe pentru a calma pielea iritată. Săpunurile, șampoanele și gelurile profesionale pot fi de ajutor. După spălare, este suficient să uscați ușor pielea, asigurându-vă că nu o frecați, ci doar să aplicați ușor un prosop de hârtie uscat pe corp.

În gama noastră veți găsi, printre altele, produse de îngrijire 100% naturale pentru pielea uscată și iritată. Acestea ameliorează în mod eficient sensibilitatea epidermei și, în același timp, oferă substanțe nutritive pentru a accelera vindecarea țesuturilor. Veți găsi substanțe dovedite, pe bază de plante, cu efecte antibacteriene sau antiinflamatorii. Vă recomandăm produse de îngrijire a tatuajelor preparate pe bază de ulei de rozmarin, care are un efect astringent și de ameliorare a iritațiilor și susține formarea țesutului conjunctiv. O altă comoară vegetală folosită la fabricarea produselor de îngrijire a pielii este uleiul de calendula, care are proprietăți antiinflamatoare, antibacteriene și calmante. Acesta ameliorează eficient durerea și, de asemenea, înmoaie pielea.

Îngrijirea tatuajelor - cosmetice de fixare a culorii

Cosmeticele de îngrijire a tatuajelor nu sunt utile doar imediat după tatuaj, ci și mult mai târziu. Ele permit pielii să își recapete starea bună în care se afla înainte de procedură și au avantajul suplimentar de a avea un efect pozitiv asupra aspectului tatuajului în sine. Astfel, desenul sau designul grafic care decorează pielea nu își va pierde mult timp aspectul frapant și nu se va estompa, datorită produselor de îngrijire adecvate. Sunt de ajutor atât gelurile de duș adecvate geluri de duș folosite zilnic, cât și măștile specializate masca pentru tatuaje.

Recomandăm, de asemenea, cremele de îngrijire a tatuajelor cu acid hialuronic hidratant și antioxidanți pentru a proteja celulele pielii de deteriorarea radicalilor liberi. Acestea protejează pielea de efectele negative ale factorilor externi, cum ar fi lumina soarelui și poluanții zilnici din aer. Acestea calmează și ameliorează iritațiile epidermei, restabilind în același timp echilibrul hidrolipidic și netezind.

Produsele se prezintă într-o formulă concentrată eficientă, astfel încât funcționează bine pentru utilizarea zilnică. Nu lasă reziduuri grase și nu pătează hainele, așa că le puteți folosi în fiecare zi pe diferite părți ale corpului. De asemenea, vă recomandăm produsele de îngrijire a tatuajelor cu aloe vera, care pătrunde în piele și hidratează eficient. De asemenea, are un efect antibacterian și antiinflamator. De asemenea, veți găsi produse de îngrijire a pielii cu unt de shea, care nu numai că hrănește bine pielea și îi îmbunătățește elasticitatea, dar formează și un strat protector la suprafața ei împotriva radiațiilor UV dăunătoare.

Selectați versiunea