Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Măști de ridicare

Măști de ridicare

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Pielușa își pierde elasticitatea și devine flască odată cu vârsta - dar puteți lupta împotriva trecerii timpului cu ajutorul produselor cosmetice antirid și de lifting. Puteți găsi o gamă largă de creme, esențe și seruri cu efect de lifting în magazinul online Nutridome. Merită, de asemenea, să vă îmbogățiți rutina zilnică de îngrijire a pielii cu o mască de lifting, cum ar fi una în cremă sau în folie. O mască bine aleasă îmbunătățește ovalul feței, întărește și elasticizează pielea și o hidratează în profunzime.


Măști de lifting facial - în cremă, în foaie sau poate în pudră?

Masca de lifting facial este un produs care, contrar aparențelor, este excelent nu doar pentru îngrijirea tenului matur - și femeile de vârstă mai tânără pot ajunge cu încredere la acest tip de cosmetice. Deoarece pielea își pierde fermitatea odată cu vârsta, este indicat să începeți să folosiți măști și alte produse cu proprietăți de lifting și fermitate încă de la vârsta de 25 sau 30 de ani.

Măștile de lifting poate veni într-o varietate de forme - cele mai populare sunt produsele sub formă de cremă sau gel și măștile în folii, care sunt ușor de aplicat. Pentru cei cărora le place să își pregătească singuri produsele cosmetice, mulți producători și-au extins gama pentru a include măști sub formă de pudră pentru autopreparare.

Cea mai bună mască este cea cu o compoziție bună și cu eficacitate dovedită

Cosmeticele de lifting, inclusiv măștile, sunt o modalitate bună de a întări, netezi și hidrata în profunzime tenul. Selecția uriașă de produse de lifting înseamnă că fiecare poate găsi una care să răspundă cel mai bine nevoilor sale. Un exemplu perfect în acest sens sunt măștile prezentate, care, în funcție de variantă, au proprietăți diferite - printre ele le veți găsi pe cele care nu numai că ridică pielea, dar o și regenerează puternic, întârzie procesul de îmbătrânire, reduc tensiunea musculară facială și, în plus, au un efect relaxant.

Pentru ca o mască de netezire a ridurilor să fie eficientă, aceasta trebuie să aibă o compoziție naturală, testată dermatologic. Nu lipsesc ingredientele de origine vegetală din formula măștilor propuse, precum uleiul de măsline, squalanul, uleiul de migdale, algele marine, argilele, complexele de vitamine, distilatul de albăstrele sau oligoelementele.

Lifting Mask - primul pas pe drumul spre un ten neted și luminos

Ai observat că pielea ta și-a pierdut fermitatea și elasticitatea? Au apărut pe ea primele riduri? Atunci a sosit momentul să apelați la produsele cosmetice de lifting! De asemenea, merită să-ți îmbogățești ritualul zilnic de îngrijire a tenului cu o cremă, un serum și o cremă pentru ochi pentru a-ți păstra pielea radiantă și în stare bună pentru mai mult timp.

Tot ce ai nevoie se găsește în magazinul Nutridome - cu gândul la cele mai exigente cliente, am selectat produse cosmetice naturale și atent selecționate, perfecte pentru pielea matură, dar și pentru pielea cu primele semne de îmbătrânire. Pe lângă produsele Nutridome, nu puteau lipsi propunerile de la alte mărci cunoscute, printre care Aggie, BasicLab, Koi, LaJUU, Mel Skin, Nacomi, Opcja Natura, Orphica, Uddo, Ukviat, Naga, Day Hooray sau Biosoma.

Selectați versiunea