Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Antiperspirante pentru bărbați

Antiperspirante pentru bărbați

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Care este cel mai bun antiperspirant pentru bărbați? În primul rând, unul eficient și de lungă durată. Acesta reglează, inhibă sau blochează transpirația și nu permite formarea de mirosuri neplăcute pe piele. Antiperspirantul axilar pentru bărbați poate fi sub formă de bilă roll-on, stick sau spray. Acest tip de cosmetice corporale este adesea fără parfum sau are proprietăți de dezodorizare ușoară. Spre deosebire de deodorantul tradițional, acesta nu numai că elimină mirosul de transpirație, dar previne și formarea acesteia. Cel mai eficient antiperspirant pentru bărbați poate dura până la 72 de ore. Este o soluție pentru situații extreme, dar și o protecție dovedită împotriva transpirației în circumstanțe excepționale.


Bun antiperspirant pentru bărbați, adică ce fel de antiperspirant?

Cu siguranță, "bun" în acest caz va însemna și un antiperspirant eficient pentru bărbați. Pentru ca acesta să funcționeze în acest fel, ar trebui, prin urmare, să aibă cea mai bună compoziție. Vă sugerăm antiperspirantele pentru bărbați care sunt bine tolerate de piele și care nu conțin silicoane și alcool etilic. Complexul de sare de aluminiu previne proliferarea bacteriilor și acumularea de umiditate. Adaosul de alantoină, pe de altă parte, are proprietăți de condiționare a pielii sub brațe, înmoaie pielea și o face să se regenereze mai repede. De asemenea, cel mai bun și eficient antiperspirant pentru bărbați nu blochează ieșirea canalelor sudoripare, astfel încât activitatea glandelor și funcțiile biologice ale pielii să nu fie perturbate.

Antiperspirantele funcționează bine în timpul exercițiilor fizice și sporturilor intense, precum și în situații de stres și în zilele fierbinți de vară. Un bun produs cosmetic de acest tip conține și un complex mineral, care are un efect de condiționare a pielii de sub brațe. De asemenea, nu lasă reziduuri lipicioase, iar adaosul de extracte de plante are un efect revigorant și antibacterian asupra pielii. Cele mai bune antiperspirante testate dermatologic nu conțin ingrediente sensibilizante, așa că pot fi folosite și de bărbații care suferă de alergii cutanate. Compoziția fără parabeni și coloranți artificiali reduce reacțiile alergice. Astfel de antiperspirante specializate pot fi folosite zilnic fără probleme.

Oferim, de asemenea, produse cosmetice care nu lasă pete pe haine după aplicare. Fie că este vorba de haine deschise și albe, unde apar urme galbene, fie că este vorba de haine închise la culoare și negre, unde reziduul alb al cosmeticului este vizibil. Dacă doriți să alegeți un deodorant bărbătesc frumos, potrivit pentru un cadou, atunci nu uitați să verificați ce parfum preferă bărbatul dumneavoastră.

Alegeți un antiperspirant pentru bărbați în parfumul preferat

Când căutați produse cosmetice, urmați întotdeauna o singură linie de parfumuri sau vă place să experimentați cu diferite compoziții? Explorați câteva dintre sugestiile pe care producătorii de antiperspirante pentru bărbați le oferă pentru bărbați de diferite vârste. Una dintre acestea este un amestec răcoritor de mentă și lămâie verde. Compoziția răcoritoare și revigorantă este perfectă pentru zilele călduroase. Ca și în cazulparfumurilor, printre antiperspirante puteți găsi și amestecuri de bază de esențe lemnoase, chypre sau parfumuri răcoritoare fructate și acvatice.

Cum se folosesc antiperspirantele?

Dacă folosiți un spray antiperspirant, pulverizați-l de la o distanță de aproximativ 10-15 centimetri pe pielea axilei, spălată în prealabil. Cosmeticele sub formă de roll-on sau stick se aplică pur și simplu direct pe piele și se lasă să se usuce înainte de a îmbrăca hainele. Acestea asigură curățenia, siguranța și confortul în fiecare zi. Un antiperspirant eficient pentru bărbați durează, de obicei, între 24 și 48 de ore. Antiperspirantele disponibile pe piață sunt, de asemenea, produse cosmetice cu un efect de peste 70 de ore. Indiferent de forma de antiperspirant pe care o folosiți, evitați să îl folosiți dacă pielea dumneavoastră este iritată după bărbierit sau traumatisme epidermice. Ar trebui să așteptați până când pielea dvs. se vindecă complet. Atunci când alegeți un antiperspirant dintr-o linie parfumată, asortați-l cu tipul preferat deapă de toaletă sau parfum pe care îl folosiți.

Selectați versiunea