Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Creme de culoare

Creme de culoare

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

-37%
BB cream revigorant cu filtru SPF25 Aqua Petit cu extract de ceai verde pentru toate tipurile de piele Holika Holika
30 ml
42,46 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 67,52 RON
Cremă naturală și ecologică BB Self Love pentru față în nuanță Sunny Beige 30 ml Resibo
30 ml
100,74 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 92,12 RON
Cremă naturală și ecologică BB Self Love pentru față în nuanță Light Beige 30 ml Resibo
30 ml
100,74 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 98,50 RON
-37%
BB cream multifuncțională cu filtru Bouncing Petit SPF30 cu efect antirid și fermant Holika Holika
30 ml
42,46 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 67,52 RON
"

Cremele de colorare sunt de ceva timp foarte populare în lumea îngrijirii pielii, oferind majorității femeilor o alternativă la fluide. Fenomenul lor provine din faptul că uniformizează perfect nuanța pielii și, în plus, au proprietăți de îngrijire și protecție la fel ca și cremele clasice. Consistența lor este, de asemenea, aceeași, ceea ce înseamnă că sunt mult mai ușoare decât fluidele tradiționale. Prin urmare, sunt perfecte pentru utilizarea zilnică și pentru crearea unui machiaj care să ofere un efect natural. Cremele bine colorate pentru față, pe care le găsiți în gama magazinului Nutridome, oferă o bună acoperire, dar nu încarcă pielea. Este un produs care se absoarbe rapid. Aceste proprietăți se datorează utilizării tehnologiei moderne și a ingredientelor atent selecționate în cosmetice. Cremele de colorare pot fi folosite singure sau pot fi folosite ca bază pentru machiaj. Este un produs cosmetic universal care uniformizează perfect neregularitățile pielii și, de asemenea, obține un efect frumos de machiaj.

"
"

Crema colorantă care protejează pielea de razele UV

. \n \n Crema de colorare. \nÎn gama nutridome.co.uk veți găsi cele mai bune creme de colorare a feței care reprezintă o alternativă excelentă la fondurile de ten grele și puternice, opace, care îngreunează pielea. Acesta este un produs cosmetic care combină o acoperire excelentă și o mare hidratare. Se remarcă în mod deosebit cremele de colorare cu filtre UV, care, pe lângă hidratarea pielii, uniformizarea culorii și acoperirea micilor imperfecțiuni, oferă protecție solară pentru piele. Folosind o cremă colorantă, puteți scoate în evidență strălucirea naturală a pielii și vă puteți asigura că aceasta își păstrează un aspect sănătos și tineresc pentru o perioadă lungă de timp. Datorită beneficiilor lor, cremele de culoare sunt adesea folosite ca înlocuitor al fondului de ten. Formula lor se bazează pe utilizarea ingredientelor de înfrumusețare, dar și de corecție. Fără îndoială, este un produs cosmetic cu aplicații versatile. Prin utilizarea unui singur produs, puteți înlocui cu succes o cremă hidratantă, o bază de machiaj, un produs cu filtru UV, precum și un fond de ten.

. De ce să alegi cremele de culoare. \n \n

. \nCrema de colorare ar trebui să se afle în trusa de machiaj a fiecărei femei. Cu ajutorul ei, puteți masca imperfecțiunile, vă puteți uniformiza nuanța pielii și vă puteți proteja pielea de radiațiile solare responsabile de fotoîmbătrânire. Prin aplicarea cremei, puteți obține un aspect natural și sănătos al pielii. Dacă sunteți în căutarea unui produs cosmetic care vă permite să creați un machiaj frumos și care are și proprietăți de îngrijire a pielii, acesta este produsul potrivit pentru dumneavoastră. Cremele bune creme de culoare pentru față sunt un element de bază în machiajul și îngrijirea zilnică a pielii. Datorită proprietăților lor, acestea pot fi folosite indiferent de problemele pielii cu care vă confruntați, fiind un produs cosmetic universal cu o compoziție bine gândită și valoroasă. În magazinul online veți găsi creme colorate de bună calitate, care cu siguranță vă vor satisface cerințele.

"
Selectați versiunea