Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Geluri pentru coafarea părului

Geluri pentru coafarea părului

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

-10%
Gel modelant pentru coafarea părului foarte puternic Efect de styling Joanna
150 g
14,31 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 15,90 RON
-10%
Gel de coafat pentru bărbați hair styling gel Scandinavian Biolabs
100 ml
105,05 RON
vândut
Preț normal

Gelul de păr este un produs cosmetic care este adesea asociat doar cu coafarea părului scurt al bărbaților. Cu toate acestea, gelurile de păr nu sunt doar pentru bărbați, deoarece pot scoate perfect în evidență buclele. De asemenea, sunt o bază excelentă pentru o varietate de coafuri, inclusiv pentru cele realizate cu părul lung. Dar cum alegi gelul de coafat potrivit pentru tine și la ce ar trebui să fii atentă atunci când selectezi unul?


Gel de coafat - un produs cosmetic pentru toată lumea

Gel de coafat este un produs cosmetic cu fixare puternică, care vă permite să scoateți în evidență toate beneficiile coafurii dumneavoastră. Este, de asemenea, un cosmetic care are diferite niveluri de fixare și poate fi folosit în două moduri. Un mod este de a aplica gelul pe părul ușor umed, care apoi se usucă natural, deja modelat. Celălalt mod presupune masarea gelului în părul preuscat. Indiferent de modul în care îl aplicați, gelul de păr este potrivit atât pentru părul lung, cât și pentru cel scurt. Îl puteți folosi pentru a defini buclele părului și pentru a le menține la locul lor toată ziua, lucru pe care nu îl puteți obține cu lacul de păr. Dar dacă ceea ce cauți este netezimea, poți folosi gelul pentru a îmblânzi părul de bebeluș. Bineînțeles, Hair Styling Gel va fi pe placul posesorilor de coafuri scurte, masculine.

Gel de styling pentru păr, spre deosebire deelasticul de păr, este, de asemenea, un produs cosmetic relativ versatil. Acest lucru se datorează faptului că nu numai că adaugă un plus de rigiditate părului, ci și strălucire. De asemenea, protejează părul de uscăciune și unsoare, prelungind durata de viață a coafurii.

Ce gel de coafat să alegi pentru tine?

Așa cum am menționat deja, gelul de coafat nu numai că fixează coafura, dar o și strălucește, ducând adesea la așa-numitul wet look. Cu toate acestea, în funcție de efectul pe care doriți să îl obțineți sau de tipul de păr, puteți alege un gel de păr cu o fixare mai ușoară sau mai puternică. Un gel cu rezistență mai ușoară este bun și pentru bucle și valuri și este ideal pentru a le domoli. Un gel mai puternic, pe de altă parte, este bun pentru tunsori ascuțite, scurte și franjuri drepte. Îl poți folosi pentru a crea efectul de dezordine artistică sau de ordine absolută pe cap. Oricare ar fi ideile tale, gelurile de coafat părul funcționează bine.

Cum să aplici corect gelurile de coafat părul?

Dacă ți-a trecut prin cap alegerea cosmeticului și puterea de fixare, merită să afli cum să-l aplici corect pentru a nu-ți strica coafura. Așa cum am menționat, gelul de coafat poate fi aplicat în două moduri - fie pe părul umed, fie pe părul proaspăt uscat. Cu siguranță prima opțiune este mai comodă, mai ales când vine vorba de coafarea părului creț, de asemenea, produsul se va lipi mai bine de păr. Deși pentru părul scurt coafarea este rapidă și se limitează la fixarea tunsorii, coafarea buclelor și a valurilor poate fi deja o problemă. Cu toate acestea, pentru a aplica corect gelul de coafat părul, există de fapt doar câțiva pași. Mai întâi de toate, împărțiți părul în secțiuni sau șuvițe. Apoi, aplicați hair styling gel în palma mâinii, într-o cantitate cât un bob de mazăre - suficientă pentru o șuviță. Următorul pas este să frămânți gelul în părul umed până când obții bucle săltărețe. În cele din urmă, pentru a separa părul și a adăuga strălucire, zdrobiți buclele rezultate cu o picătură de ulei sau ser pentru păr. Coafura ta este gata! După cum puteți vedea, gelul de coafat este un produs cosmetic versatil.

Gel de coafat la Nutridome

Gel de coafat este un cosmetic cu fixare puternică. Acesta vă permite să scoateți în evidență tot ce este mai bun din părul dumneavoastră, să vă stilizați buclele și să prelungiți durata de viață a coafurii. Cu Gel de coafat puteți fi siguri că părul dvs. va arăta minunat în orice vreme, chiar și la evenimente precum nunțile sau pe scenă. Indiferent de modul în care doriți să folosiți gelul de coafat, puteți cumpăra cel mai bun produs de la Nutridome. Oferim produse cosmetice de la o varietate de branduri, inclusiv natural hair styling gel - nu ezitați să răsfoiți gama!

Selectați versiunea