Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Parfumuri pentru femei

Parfumuri pentru femei

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Spray hidratant cu brocart pentru corp și față 3 ID Viki Gabor Ingrid
125 ml
40,91 RON
vândut
Preț normal
Spray răcoritor de corp și față cu particule Princess by Fagata Ingrid
75 ml
27,27 RON
vândut
Preț normal
Ceață de corp cu parfumul fructat și floral al Pink Strength InGrid
75 ml
27,27 RON
vândut
Preț normal
Apă de parfum din colecția Team X Ember Love Julia Żugaj InGrid
30 ml
47,74 RON
vândut
Preț normal
Apă de parfum din colecția Team X Juicy Natsu Ingrid
30 ml
47,74 RON
vândut
Preț normal
Spray răcoritor de corp cu miros de citrice Miracle Team X Ingrid
75 ml
31,36 RON
vândut
Preț normal
Apă de parfum Secret Team X Ingrid
30 ml
68,20 RON
vândut
Preț normal
Ceață de corp cu un parfum fructat-mosc de Sparkling Love InGrid
75 ml
27,27 RON
vândut
Preț normal
Ceață de corp cu parfum dulce de vanilie Magic Vanilla InGrid
75 ml
27,27 RON
vândut
Preț normal
Ceață corporală cu parfum de pajiști și copaci Sensual Violet InGrid
75 ml
27,27 RON
vândut
Preț normal
Apă de parfum Sunset Team X Ingrid
30 ml
68,20 RON
vândut
Preț normal
Apă de parfum din colecția Team X Mona Love Monika Kociołek Ingrid
30 ml
47,74 RON
vândut
Preț normal
Spray de corp energizant cu aromă dulce de piersici Flawless Team X Ingrid
75 ml
31,36 RON
vândut
Preț normal
Apă de parfum din colecția Team X Miracle Love Pati Ingrid
30 ml
47,74 RON
vândut
Preț normal
Spray de corp floral cu particule delicate Sunrise Team X Ingrid
75 ml
31,36 RON
vândut
Preț normal
Spray de corp fructe citrice Sweet blink Team X Ingrid
75 ml
31,36 RON
vândut
Preț normal

Căutați o apă de toaletă răcoritoare cu un parfum de citrice sau de briză de mare? Sau preferați aroma dulce a florilor? Alegeți acorduri puternice și uimitoare de note orientale sau compoziții elegante, verzi? La Nutridome veți găsi produsul potrivit pentru dumneavoastră. Vă oferim diferite tipuri de apă de toaletă pentru femei, pe care le puteți folosi vara și iarna, pentru a se potrivi gusturilor dumneavoastră individuale.


Recomandăm atât parfumurile ușoare pentru zi, cât și cele mai intense pentru seară. Compozițiile aromatice sunt disponibile în flacoane elegante și stilate, care vor deveni, de asemenea, un decor pentru dressingul din baie sau dormitor. Ambalajele mici și mari vă vor facilita decizia de a încerca produse noi, care s-ar putea să vă placă încă de la prima aplicare pe piele. Bine ați venit în secțiunea în care eleganța, grația, o aură misterioasă de senzualitate, precum și prospețimea și răcorirea domnesc. Aici, femeile de toate vârstele și personalitățile vor găsi un parfum pentru ele însele.

Apa de toaletă feminină și apa de parfum - diferențele

Care sunt diferențele dintre apa de parfum și apa de toaletă? În primul rând, intensitatea și longevitatea parfumului. Acest lucru se datorează compoziției lor, deoarece în apa de toaletă veți găsi aproximativ 5-10% uleiuri esențiale, în timp ce în apa de parfum concentrația acestora ajunge la aproximativ 10-20%. Astfel, alegând o apă de parfum mai puternică (EDP) sau o apă de toaletă mai ușoară (EDT), aveți posibilitatea de a le adapta în funcție de circumstanțe și de temperatura ambientală.

Eau de toaletă ușoare și răcoritoare sunt mai moi decât parfumurile, așa că vă vor accentua mai subtil stilul în zilele călduroase de vară. De asemenea, în funcție de tipul de compoziție, le puteți asorta pentru diferite ocazii. Nici apa de toaletă nu va lăsa un miros puternic pe piele, așa că, dacă folosiți versiunea răcoritoare pentru muncă în timpul zilei, acesta se va estompa ușor după un duș rapid. Astfel, pentru seară, vei putea folosi un parfum complet diferit, perfect pentru o întâlnire, o ieșire în oraș sau o cină în doi.

Apa de toaletă pentru femei fructată, florală și orientală

Ce compoziții de parfum care vă plac cel mai mult, veți găsi la noi o varietate de versiuni. Printre altele, vă recomandăm apă de toaletă pentru femei, ideală pentru o mare ieșire în oraș. Notele florale, fructate și orientale de magnolie, nufăr, pară, grapefruit și acorduri de mosc sau de chihlimbar rășinos vor lăsa pe pielea ta o aromă plină de contraste expresive. Oferim, de asemenea, parfumuri răcoritoare de citrice și acvatice, perfecte pentru zilele de vară pline de soare.

Când alegeți o apă de toaletă, ca și în cazul altor produse cosmetice parfumate, veți avea pe piele, succesiv, notele de început de cap, de inimă și de bază. Acest ciclu de dezvoltare a parfumului vă va asigura că puteți redescoperi parfumul de fiecare dată. Curat, crocant și ușor răcoritor, sau dulce și extrem de feminin, trezind simțurile sau poate magnetizând cu ingredientul său misterios de origine orientală? Alegeți tipul de compoziție care se potrivește cel mai bine gusturilor dumneavoastră. Permiteți-vă, de asemenea, să experimentați noi parfumuri, deoarece apa de toaletă este forma perfectă pentru a încerca ceva diferit și vă va deschide o gamă largă de arome atractive.

Eau de toaletă pentru femei pentru toate anotimpurile

În contrast cu parfumurile puternice sau cu apa de parfum intensă, apa de toaletă pentru femeieau de toaletă este opțiunea ideală pentru toate anotimpurile - chiar și pentru zilele foarte călduroase de vară. Parfumurile ușoare, cu o concentrație scăzută de uleiuri esențiale, au un efect revigorant și nu copleșesc prin puterea lor, chiar și la temperaturi ridicate sau într-un loc aglomerat și plin de arome diverse.

Pentru a păstra mai mult timp notele de parfum ale apă de toaletă feminină, aplicați-le în zonele în care sângele pulsează. Cel mai bine este să faceți acest lucru după o baie, pe pielea încă caldă. Frecați-vă în prealabil cu balsamul preferat sau cu alte produse cosmetice de corp care se înrudesc ca aromă cu apa de toaletă sau care sunt complet neutre și neparfumate. O piele bine hidratată va absorbi mai profund aroma uleiurilor esențiale și o va lăsa mai mult timp.

Selectați versiunea