Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Șampoane pentru părul fin

Șampoane pentru părul fin

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Părul gros, puternic și voluminos contribuie la frumusețe, în timp ce părul subțire și fin este considerat un dezavantaj. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu pot arăta frumos. Este nevoie doar de o bună înțelegere a structurii lor și de folosirea unor șampoane speciale pentru părul fin pentru a vă bucura de un aspect uimitor.


Caracteristicile părului fin

Părul fin are un diametru mic (grosimea părului) și mai puține solzi decât părul normal. Acesta se caracterizează prin masa sa foarte mică și, în același timp, prin rezistența scăzută la deteriorare. Coafurile sau tratamentele care nu provoacă daune părului normal pot, prin urmare, să deterioreze grav părul fin.

Părul fin este practic întotdeauna fragil. Adesea cade repede și nu are un volum natural, astfel încât poate părea rapid plat. În plus, este important să se țină cont de faptul că produsele cosmetice intensive fac părul gras și greu, ceea ce, de asemenea, nu contribuie la frumusețea acestuia. Prin urmare, este mai bine să evitați să folosiți multă spumă de styling sau balsamuri groase pe părul fin. În schimb, este mai bine să optați pentru șamponul pentru părul fin care adaugă puțin volum și rezistă la deteriorarea zilnică.

În plus, din cauza volumului scăzut pe cont propriu, părul fin poate deveni, de asemenea, predispus rapid la uscăciune excesivă.

Ce formulă ar trebui să aibă un șampon pentru părul fin?

Sigur vă întrebați ce șampon pentru părul fin nu îl supraîncarcă. Mai presus de toate, ar trebui să aibă o formulă extrem de ușoară, care să fie ușor de clătit de pe șuvițe. Cosmeticele fără agenți de îngroșare și opacifianți suplimentari funcționează bine. Este mai bine să renunțați la texturile groase, cremoase și să ajungeți la un șampon pentru păr fin fără volum transparent, ceva mai fluid. Formula sa ar trebui să ridice ușor șuvițele la rădăcină, ceea ce va adăuga volum și va ușura stresul pentru ziua respectivă.

Compoziția în sine merită, de asemenea, luată în considerare. Deoarece părul fin și delicat nu are la fel de multe ingrediente de întărire a structurii ca și părul normal sau gros, acesta trebuie să fie întărit cu atenție. Din acest motiv, un șampon bun pentru părul fin ar trebui să acționeze și ca un balsam ușor, astfel încât să nu fie nevoie să se folosească o greutate suplimentară. În cazul lor, mai puțin este mai bine. Uneori este chiar posibil să se folosească șampon pentru păr slab, care funcționează la fel de bine ca un balsam clasic.

Șamponul trebuie să fie, de asemenea, lipsit de iritanți sau detergenți puternici care pot îngreuna părul și îl pot face prea uscat sau gras. În plus, aceștia au un efect negativ asupra scalpului.

Șampon pentru părul fin și subțire

Părul subțire nu este întotdeauna același lucru cu părul subțire, deoarece cantitatea de păr nu poate fi diferită de cea normală. Cu toate acestea, se întâmplă adesea ca firele subțiri să fie, de asemenea, subțiri, ceea ce se traduce printr-o îngrijire și mai dificilă a părului. În acest caz, merită să folosiți un șampon dedicat șampon pentru păr subțire și subțire, care le va întări și va preveni căderea părului. În acest fel, cantitatea lor mică nu se va diminua și mai mult din acest motiv, iar orice coafură va fi mai ușor de coafat.

Cele mai bune șampoane pentru părul fin și fragil

Cea mai mare pacoste a multor persoane este părul fragil, care se deteriorează rapid. Principalul lucru pe care trebuie să-l faci pentru părul fragil este să eviți coafurile excesiv de intense și coafurile grele, care contribuie, de asemenea, la deteriorare. În același timp, este indicat să folosiți un șampon special pentru părul fin și fragil pentru a preveni deteriorarea.

Formula fortifiantă a șamponului bun pentru părul fin trebuie să fie pe bază de polimeri, keratină, biotină sau proteine vegetale hidrolizate, în special de grâu. Acestea sunt ingrediente valoroase care întăresc părul, deoarece pătrund în structura acestuia și se integrează în proteinele naturale care se găsesc în firul de păr. Mai mult, multe dintre ele formează o peliculă protectoare delicată la suprafața părului, ceea ce reduce impactul mediului.

Îți vopsești părul în același timp?

Dacă nu-ți poți imagina părul fără colorarea ta preferată, o idee excelentă ar fi să alegi șampoane ușoare șampoane pentru părul vopsit. Cu o formulă non-stresantă, acestea vor funcționa bine și ca șampoane pentru părul fin, ajutând în același timp la menținerea intensității culorii și a unui aspect sănătos. În acest sens, merită să vă asigurați că șampoanele pentru părul finstrong>colorat sunt produse cosmetice dedicate pentru utilizare zilnică, cu o formulă ușoară, fără agenți de îngroșare.

Un exemplu ar fi șamponul Nutridome, care este conceput pentru părul vopsit, subțire și fin. Nu le încarcă și, în timp ce pune în valoare culoarea, întărește și firele.

Un exemplu este șamponul Nutridome Shampoo.

Selectați versiunea