Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

O igienă intimă perfectă ajută la îngrijirea stării pielii și a mucoaselor din zona intimă, astfel încât acestea să nu fie supuse la iritații și infecții. În acest scop, este esențial să se utilizeze produse cosmetice corect selectate. În prezent, gelurile de igienă intimă sunt cele mai populare. Aflați de ce sunt atât de benefice.

.

Geluri cu compoziție naturală

Prima caracteristică importantă a gelurilor de igienă intimă pentru femei este compoziția lor naturală. Produsele care conțin extracte de plante le permit femeilor să se simtă nu doar împrospătate, ci și protejate împotriva infecțiilor și iritațiilor. Totul pentru că componentele selectate corespunzător susțin pH-ul corect, au un efect antibacterian și calmant.

Dacă vă întrebați acum ce ar trebui să conțină gelurile de igienă intimă cu o compoziție bună, v-am pregătit o listă de ingrediente pe care ar trebui să le căutați în ele.

Aleioe vera

Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale calmante și hidratante. Este un plasture natural pentru zonele iritate și, cu efectul său răcoritor și de răcire, ajută la reducerea oricărei iritații. Caracteristica sa importantă este, de asemenea, acțiunea sa nutritivă, care ajută la regenerarea rapidă a zonei intime după orice iritație.

Lucorice

Aceasta are efecte antibacteriene și antivirale și ajută la menținerea pH-ului corect al zonei intime. Se regăsește adesea în gelurile antibacteriene pentru igiena intimă, ceea ce îl face să joace un rol esențial în reducerea rapidă a infecțiilor și în protejarea împotriva reapariției acestora.

Cranberry

Extractele de afine au fost populare în îngrijirea tractului urinar și a zonei intime de mulți ani. Merișorul susține menținerea pH-ului corect al zonei intime, are un efect antibacterian și antiinflamator. De asemenea, ajută la reducerea inflamației uretrei.

Geranium și albăstrele

Acestea sunt alte plante care au efecte antiseptice, ușor astringente și ajută la menținerea atât a hidratării cât și a pH-ului corect al zonei intime. Au efecte antiinflamatorii și calmante.

Lancefloră

Lancefloră se găsește în multe produse de igienă intimă, deoarece are un efect astringent și antiseptic. Este cunoscută de ani de zile pentru că accelerează vindecarea iritațiilor și a rănilor minore ale pielii și ale mucoaselor.

Glicerina vegetală

Un ingredient integral în bunele geluri de igienă intimă este glicerina vegetală, un ingredient natural care asigură densitatea și consistența corectă a produsului. În plus, glicerina are un puternic efect hidratant și calmant. Este un solvent excelent pentru multe ingrediente, așa că ajută, de asemenea, la hrănirea pielii din zona intimă, Accelerează vindecarea leziunilor și calmează infecțiile.

Acidul lactic

Zona intimă a femeilor este plină de bacili de acid lactic, sau de bacterii Lactobacillus. Acestea au un efect protector și ajută la menținerea pH-ului normal scăzut al vaginului. În acest fel, ele contracarează proliferarea altor bacterii dăunătoare și au un efect protector. Eliminarea lor ar putea provoca o infecție, motiv pentru care acidul lactic apare în multe geluri de igienă intimă. Acesta asigură cantitatea potrivită de Lactobacillus și ajută la protejarea zonei intime de infecții.

Fără aditivi artificiali

Pentru a alege gelul de igiena intimă potrivit, merită să respectați principiul naturaleții. Produsele destinate îngrijirii zonelor delicate nu trebuie să conțină substanțe iritante, cum ar fi parabeni, conservanți, SLS și SLES (detergenți puternici cu proprietăți spumante puternice), coloranți și parfumuri puternice. Acest lucru se datorează faptului că prezența lor poate duce la iritații și alergii.

Dacă nu sunteți sigur ce gel de igienă intimă să alegeți, vă puteți ghida întotdeauna după cea mai simplă compoziție posibilă. De asemenea, este mai bine să optați pentru geluri cu o consistență ușoară, care nu conțin agenți de îngroșare puternici. Cu toate acestea, dacă preferați emulsiile pentru igiena intimă, vă putem recomanda în special o emulsie cubică, care spumează frumos și are la bază ingrediente 100% sigure. Forma sa vă va plăcea cu siguranță foarte mult, deoarece este comodă și ecologică.

>
Selectați versiunea