Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Emulsii

Emulsii

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Una dintre cele mai populare produse cosmetice pentru zonele intime sunt emulsiile pentru igiena intimă. Acestea încântă cu textura lor moale și cremoasă și fac posibilă pentru fiecare femeie să se bucure de sănătate și non-iritare. Să aflăm ce ingrediente determină acest lucru și care sunt celelalte produse cosmetice la care merită atenție.

>.

Higiena intimă feminină

Femeile acordă o importanță deosebită igienei intime datorită faptului că aceste părți ale corpului sunt ușor de iritat. Apar neplăceri neplăcute, cum ar fi mâncărimi, arsuri și roșeață, pielea devine uscată și inflexibilă. Acest lucru poate fi însoțit și de probleme de sănătate mai grave, inclusiv de infecții recurente.

Cum se pare, emulsiile pentru igiena intimă pentru femei selectate corespunzător ajută la eliminarea acestor probleme și reduc șansele de infecții. Utilizarea lor corectă este extrem de importantă în timpul sarcinii și după naștere, când sferele intime trebuie să se vindece după leziunile suferite. De aceea, printre cosmeticele pentru mame, emulsiile calmantepentru igiena intimă au câștigat un loc special.

Compoziția naturală a emulsiilor pentru igiena intimă

Din cauza cât de delicate sunt sferele intime, produsele cosmetice destinate acestora trebuie să conțină în principal ingrediente naturale, pe bază de plante. Ele nu trebuie să conțină substanțe iritante, cum ar fi parabeni, conservanți, coloranți sau parfumuri artificiale. De asemenea, trebuie evitați și alți iritanți, cum ar fi detergenții foarte puternici sau săpunul cenușiu, deoarece utilizarea lor duce la eliminarea lactobacililor benefici (Lactobacillus bacterii) care populează zona intimă a femeii.

Ce ar trebui să conțină atunci emulsiile naturale pentru igiena intimă? Am pregătit o scurtă listă de ingrediente care vor fi de dorit în ele.

Acidul lactic

Este o substanță naturală care ajută la menținerea pH-ului corect al zonei intime feminine. Acidul lactic susține funcția bacteriilor Lactobacillus și le stimulează să protejeze organismul de invazia microorganismelor patogene. Prin urmare, face ca acesta să reducă șansele de infecție.

Glicerina vegetală

Glicerina este cunoscută pentru proprietățile sale hidratante. Ea are un efect calmant asupra pielii și a mucoaselor, asigură o hidratare corespunzătoare a acestora și ajută la refacerea mantalei hidrolipidice care protejează împotriva uscăciunii.

Pantenol și alantoină

Alte două ingrediente importante în multe emulsiuni pentru zonele intime sunt pantenolul și alantoina, care prezintă efecte calmante. Acestea ajută la reducerea roșeaței, mâncărimilor și arsurilor și contribuie, de asemenea, la regenerarea rapidă a zonei intime după orice afecțiune sau boală.

Unt de shea (sau alte uleiuri naturale)

Unturile și uleiurile vegetale se regăsesc în cele mai bune emulsii pentru igiena intimă pentru a oferi ingrediente hidratante și nutritive (multe vitamine sunt solubile doar în grăsimi). Împreună cu glicerina, acestea contribuie la refacerea mantalei lipidice și au un efect protector asupra corpului delicat.

Extracte de plante

În multeemulsii pentru igiena intimă puteți găsi o varietate de extracte de plante care au rolul de a proteja organismul împotriva bacteriilor, virușilor și ciupercilor. Acestea acționează în mod natural și, prin urmare, delicat și fără iritații, acționând în același timp ca antiseptice. În acest fel, ele reduc la minimum șansele de apariție a infecțiilor. Extractele de plante pot contribui, de asemenea, la menținerea pH-ului corect al zonei intime.

Emulsie cubică

Suntem obișnuiți ca emulsiile să fie vândute în sticle, sub formă de loțiune groasă. Ce ziceți de inovatorul cub de curățare a igienei intime, care se transformă într-o emulsie la contactul cu apa? Acțiunea sa este identică cu cea a unei loțiuni clasice, dar forma oferă o serie de avantaje.

În primul rând, cubul de emulsie este foarte eficient. Are o compoziție condensată care ajută la hidratarea rapidă, la împrospătarea și, în același timp, la calmarea sferelor intime. Nu are parfum și nu irită această zonă delicată. În plus, cubul este foarte comod pentru călătorii, deoarece nu se va vărsa niciodată din ambalaj.

De asemenea, merită menționat și aspectul ecologic. Emulsia în cub este preparată în ambalaje reciclabile și nu necesită utilizarea (și, prin urmare, nici eliminarea) sticlelor de plastic. Astfel, a fost preparată ca un produs 100% vegan.

.

Selectați versiunea