Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Rujuri și creioane colorate

Rujuri și creioane colorate

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

"

\pentru majoritatea femeilor, aliniatoarele de buze sunt un must-have pentru orice machiaj. Este un produs cosmetic cu ajutorul căruia vă conturați corect conturul buzelor. Datorită conturului de buze, vă puteți modela buzele și le puteți mări optic. Este o modalitate excelentă de a corecta colțurile gurii și de a uniformiza asimetriile. Lipliners sunt, de asemenea, folosite ca baze de ruj. Crearea conturului buzelor cu un contur de buze cu ajutorul unui contur de buze va preveni apariția de pete. La Nutridome, veți găsi cele cele mai bune rujuri de buze, care se caracterizează printr-o durabilitate incredibilă și o varietate de culori. Atunci când folosiți acest produs cosmetic, cel mai important lucru este să potriviți culoarea conturului de buze cu cea a rujului. Este important ca nuanța lor să fie similară. Liplinerul nu trebuie să fie mai închis la culoare decât rujul pe care îl folosiți. Cea mai bună și mai sigură alegere vor fi acele contururi de buze care au o culoare apropiată de culoarea buzelor tale.

"
"

De ce să folosești contur de buze?"

. \n \n

. \nLip liners de la Nutridome sunt o modalitate excelentă de a evidenția linia buzelor și de a corecta forma buzelor. Prin utilizarea unui contur de buze, puteți schimba optic dimensiunea buzelor dvs. Aceasta este o modalitate foarte bună de a face ca rujul să reziste mai mult timp pe buze, deoarece un contur de buze este o bază excelentă pentru machiajul buzelor și este ceea ce împiedică rujul să se estompeze sau să iasă de la locul lui. Printre produsele de pe nutridome.co.uk veți găsi atât contururi de buze colorate, cât și transparente, care sunt perfecte pentru a umple ridurile din jurul buzelor. Contur de buze poate fi folosit și în combinație cu luciul de buze. Decideți dacă doriți ca buzele să devină mai pline sau mai înguste. Varietatea de culori vă garantează că veți găsi un contur de buze care să se potrivească cu rujul dumneavoastră.

.

Cum să aplici corect conturul de buze . \n \n

. \nCel mai important considerent în alegerea unui contur de buze este alegerea culorii potrivite. Este important ca acesta să fie cu un ton mai deschis sau mai închis decât rujul. Dacă există o diferență semnificativă, se poate obține un efect de machiaj caricatural. Folosirea creionului de buze în interiorul liniei naturale a buzelor o va face optic mai mică, în timp ce folosirea acestuia în exterior va mări optic buzele. Acest lucru le va face să pară mai pline. Dacă liplinerul este apăsat prea ferm, pot apărea neuniformități, așa că trebuie aplicat cu delicatețe. Este important ca liplinerul să fie bine ascuțit și rotunjit la capăt. Dacă vă preocupă comoditatea utilizării, puteți alege conturori automați. După ce ați aplicat conturul de buze, fie că este tradițional sau automat, trebuie să folosiți o pensulă pentru a-l trece ușor spre centrul buzelor. Acest lucru va crea un efect natural. \■

\\nObțineți efectul de buze frumoase cu ajutorul conturului de buze. \n \n

\nConturul este modalitatea perfectă de a vă încadra perfect buzele și de a vă distribui corect rujul. Folosind un contur de buze, poți fi sigură că rujul tău nu se va mișca. Este o modalitate excelentă de a da buzelor tale forma perfectă. Cu un contur de buze, puteți crea un machiaj complet perfect. La nutridome.co.uk, veți găsi contururi de buze de înaltă calitate, care vă vor fixa perfect machiajul. Poți fi sigură că buzele tale vor avea o formă perfectă și că buzele tale vor fi mărite optic. Optând pentru un produs de calitate din gama Nutridome, puteți fi sigură că rimelurile de buze de lungă durată nu se vor șterge ca urmare a consumului de alcool, a mâncării sau a sărutului.

"
Selectați versiunea