Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Șampoane pentru părul normal

Șampoane pentru părul normal

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Baton de șampon de volum pentru păr normal Fresh&Light Soap for globe
80 g
66,85 RON
vândut
Preț normal
Șampon antimatreata Basiclab cu creson, salvie și rozmarin
300 ml
61,26 RON
vândut
Preț normal
Șampon hidratant cu proteine de grâu și alantoină pentru păr uscat Mel Skin
200 ml
48,65 RON
vândut
Preț normal
Șampon revigorant pentru păr normal cu parfumul de briză de mare Bjo
500 ml
43,66 RON
vândut
Preț normal
Noutăți
Șampon natural de păr pentru femei cu cheracină regenerantă și întăritoare Berani Femme
300 ml
209,89 RON
vândut
Preț normal
Noutăți
Șampon de aloe cu extract de urzică și proteine din grâu Equilibra
250 ml
34,74 RON
vândut
Preț normal
Șampon normalizant Vianek pentru păr normal și gras
300 ml
39,56 RON
vândut
Preț normal
Noutăți
Balsam de netezire pentru păr după îndreptare cu cheratină so!flow
400 ml
34,74 RON
vândut
Preț normal
MAI IEFTIN CA SET
-43%
Set de jeleuri Super Hair și șampon Oh!Tomi cu vitamine pentru un păr sănătos și frumos
role de jeleu 60 buc + bară de șampon 58 g
90,35 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 158,46 RON
Șampon micelar pentru păr și scalp Busuioc + Element NMF
300 ml
27,27 RON
vândut
Preț normal
Noutăți
Șampon exfoliant de prelungire a prospețimii pentru toate tipurile de păr so!flow
400 ml
34,74 RON
vândut
Preț normal
Șampon hidratant pentru păr uscat și indisciplinat Biosoma
300 ml
95,91 RON
vândut
Preț normal
Noutăți
Șampon de netezire pentru păr după îndreptare cu cheratină so!flow
400 ml
34,74 RON
vândut
Preț normal

Părul normal este cel mai dorit tip de păr atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Părul normal este cel mai dezirabil tip de păr atât pentru bărbați, cât și pentru femei, deoarece este relativ ușor de îngrijit și vă va păstra părul frumos pentru o perioadă lungă de timp. Așadar, haideți să vedem ce tip de șampon funcționează cel mai bine pentru părul normal.

.

Îndepărtarea delicată a murdăriei zilnice

Părul normal este considerat a fi tipul de păr care nu necesită o îngrijire specială. În cazul lor, este fără îndoială cel mai important să le curățați eficient de murdăria zilnică pentru a menține firele în stare bună. Este indicat să folosiți șampoane blânde, șampoane naturale pentru păr normal pentru spălări frecvente.

Șampoanele de acest tip trebuie să aibă saponine de origine vegetală, care nu afectează bariera lipidică naturală de pe scalp. Acestea îndepărtează murdăria fără să afecteze în vreun fel pH-ul pielii și al părului, ceea ce înseamnă, la rândul său, că nu provoacă iritații. În același timp, fiind ingrediente de origine vegetală, au capacitatea de a furniza substanțe nutritive care ajută la menținerea structurii frumoase a firelor.

Ligure și fără ulei

Cele mai bune șampoane pentru păr normal se caracterizează prin formula lor foarte ușoară. Nu au agenți de îngroșare în formulă, ceea ce le face oarecum asemănătoare cu șampoanele pentru păr fin. De obicei, acestea vor avea fie o culoare neutră, transparentă, fie o nuanță foarte ușoară, care se datorează prezenței ingredientelor naturale.

Această formulă delicată înseamnă că șampoanele pentru păr normal nu fac părul greu sau gras. Ele ajută la menținerea în echilibru a glandelor sebacee, ceea ce garantează că părul este hidratat ușor, fără a deveni gras sau tern. Această caracteristică este deosebit de apreciată pentru părul normal, care rămâne proaspăt și pufos pe tot parcursul zilei.

Hidratare și condiționare foarte delicată

Pentru că părul normal nu are caracteristicile părului deteriorat, cel mai bine va fi să vă bazați pe o condiționare delicată pentru păr normal. Sampoanele pentru păr normal trebuie să conțină substanțe care au un efect echilibrat.

Extractul de aloe vera, de exemplu, care este cunoscut în primul rând pentru proprietățile sale hidratante, este ideal. Acesta va ajuta la menținerea nivelului corect de apă în păr și în piele, conferindu-i o strălucire și o elasticitate frumoasă. În plus, extractul de aloe vera se distinge prin conținutul său ridicat de minerale și vitamine, care va contribui la hrănirea echilibrată a părului, fără a fi prea intruziv sau a-l încărca.

Alte extracte de plante, de exemplu din tei cu frunze mici sau mușețel, vor fi, de asemenea, ingrediente de dorit. Acestea vor determina în mod natural hrănirea părului, în timp ce, în același timp, multe dintre ele au un efect calmant asupra iritațiilor scalpului. Este demn de remarcat, totuși, că extractele de mușețel vor fi de dorit în special pentru cei cu părul deschis la culoare, deoarece vor contribui la accentuarea culorii părului. Această proprietate a mușețelului este cunoscută, printre altele, din șampoane dedicate părului decolorat.

Protecție împotriva factorilor externi

Ultima caracteristică importantă pe care șampoanele pentru păr normal trebuie să o aibă este protecția împotriva factorilor externi, inclusiv împotriva radiațiilor UV, a temperaturilor extreme sau a apei sărate sau clorurate. Este indicat ca acestea să conțină emolienți naturali, ușori, care să îmbrace firele cu un strat protector. Acest lucru le va menține în stare perfectă pentru și mai mult timp.

.
Selectați versiunea