Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Mergeți la casa de marcat
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg
Reduceri de până la 70%.

Categoria

Branduri

PREȚ

Etichetă

Cuburi

Cuburi

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

O igienă intimă perfectă este fundamentală pentru sănătatea acestor părți ale corpului. Ea ajută la protejarea împotriva infecțiilor și iritațiilor, care, din păcate, se întâmplă adesea femeilor. În această categorie, dorim să vă prezentăm informații despre ce ar trebui să conțină produsele de igienă intimă și de ce merită să ajungeți la crema de curățare a zonei intime.

Crema de curățare a zonei intime.

De ce să alegi produsul perfect de igienă intimă?

După cum arată statisticile, aproximativ 40% dintre femeile din Polonia suferă de probleme cu infecții și iritații care revin continuu după ce au fost vindecate. Cele mai multe dintre ele trebuie să se confrunte cu plângeri precum roșeața, mâncărimea și arsurile, precum și cu probleme legate de pielea uscată și membranele mucoase. Infecțiile mai grave pot provoca o serie de probleme și mai grave.

Cum se pare, o igienă intimă adecvată face posibilă reducerea infecțiilor sau chiar prevenirea lor cu totul. De asemenea, aceasta duce la o îmbunătățire a stării pielii și a membranelor mucoase din zonele intime, datorită căreia dispar toate problemele asociate cu acestea.

De aceea, selectarea unui preparat adecvat pentru igiena intimă este extrem de importantă. Dintre numeroasele comestice pentru igiena intimă, merită o atenție deosebită cuvântul de curățare pentru igiena intimă, care încântă nu numai prin compoziția sa, ci și prin forma sa.

Care sunt avantajele preparatelor sub formă de cub?

Comesticele tradiționale pentru igiena intimă au forma unui gel sau lichid, emulsie groasă sau lapte. Acestea sunt închise în flacoane (de obicei din plastic) și multe femei le consideră cele mai convenabile. Cu toate acestea, în zilele noastre, cuvele de igienă intimă devin, de asemenea, din ce în ce mai populare și sunt căutate în special de femeile iubitoare de ecologie.

Cubul de igienă intimă are o formă solidă condensată, ceea ce îl face foarte eficient. Formează o emulsie atunci când intră în contact cu apa, dar în același timp nu trebuie să folosiți o cantitate mare pentru a obține rezultatul dorit. În plus, este ideal pentru a fi depozitat într-o săpunieră, care este un produs reutilizabil. În acest fel, cubul de igienă intimă reduce cantitatea de ambalaje din plastic și ajută la protejarea mediului înconjurător. În plus, el însuși este ambalat într-o cutie ecologică care poate fi reciclată. Așadar, dacă sunteți preocupat de ecologizare, acest produs vă va atrage cu siguranță.

De asemenea, merită menționat faptul că cuvetele de curățare pentru igiena intimă sunt foarte convenabile atunci când călătoriți. Ocupă puțin spațiu și nu există teama că se vor vărsa ca un preparat lichid într-o sticlă.

Emulsie încapsulată într-un cub

Emulsii pentru igiena intimă sunt deosebit de populare datorită texturii lor delicate și cremoase. Ele nu fac spumă, ceea ce ar fi de nedorit pentru cosmeticele pentru zona intimă, hidratează bine și sunt foarte delicate. Emulsia în bară pentru igiena intimă are aceleași calități dezirabile și face pielea plăcut hidratată, moale și delicată. Calmează rapid iritațiile și ajută la reducerea tuturor neplăcerilor și infecțiilor. În același timp, are o compoziție complet vegană, ceea ce garantează că va fi perfectă și pentru cei care acordă importanță protecției animalelor.

Merită să ne amintim că emulsia creată în acest mod, în contact cu apa, formează doar un lapte plăcut, gros, cu o spumă delicată. În același timp, este inodoră și ușor de întins.

Ingrediente unice într-un baton de igienă intimă

Caracteristicile importante ale tuturor produselor cosmetice de îngrijire intimă sunt ingredientele acestora. În Cubul hidratant de igienă intimă veți găsi în primul rând glicerină combinată cu unt de shea, care nu numai că îi conferă o textură balsamică, dar au și un efect excelent asupra pielii. Acestea o hidratează și o înmoaie, ajutând în același timp la refacerea mantalei lipidice. În acest fel, reduc iritațiile și previn uscăciunea.

Adaosul de acid lactic, important în igiena intimă, are grijă de microflora bacteriană corectă a zonei intime. De asemenea, asigură menținerea pH-ului corect, care la rândul său se traduce prin prevenirea infecțiilor.

De asemenea, merită menționată și argila caolinică, care are un efect ușor antiseptic și astringent.

Ingredientele au, de asemenea, un efect ușor antiseptic și astringent.

Selectați versiunea