Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Scrubs pentru scalp

Scrubs pentru scalp

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Peelingul este una dintre cele mai populare proceduri cosmetice. Este asociată în principal cu îndepărtarea pielii moarte de pe față sau de pe corp. Cu toate acestea, scalpul poate fi, de asemenea, împovărat de piele moartă, care ar trebui îndepărtată în mod regulat cu un peeling scalp. Acest lucru curăță eficient scalpul de toate impuritățile, permițând rădăcinilor părului să fie oxigenate, facilitându-le absorbția de nutrienți valoroși. Care sunt cele mai bune peelinguri pentru scalp și de ce ar trebui să le folosiți în mod regulat?


Scalp scrub - de ce ar trebui să îl folosești în mod regulat?

Scalp scrub este un tratament ușor de realizat pe cont propriu. Prin urmare, cu ajutorul unor produse cosmetice adecvate, ar trebui efectuat indiferent de starea și tipul de păr. Deși spălarea părului cu un șampon adecvat poate da senzația de curățare profundă, acesta nu îndepărtează pielea moartă. Îndepărtați atunci doar reziduurile de la suprafață, care pot afecta în cele din urmă starea părului dumneavoastră. Peelingul pentru piele cap funcționează mult mai temeinic. Marele avantaj al acestui tip de cosmetică este că nu numai că îndepărtează sebumul și murdăria sau reziduurile cosmetice acumulate, dar elimină și pielea moartă și poate ajuta la eliminarea mătreții. Scalpul dumneavoastră și, în consecință, părul dumneavoastră, va respira mai ușor, va crește mai bine și va deveni mai sănătos.

Atunci ce rol joacă un exfoliant pentru păr și scalp? În primul rând, acesta exfoliază și curăță scalpul. Dar deblochează și foliculii de păr, făcându-i să fie oxigenați și, prin urmare, mai sănătoși. Exfolierea scalpului inhibă, prin urmare, căderea excesivă a părului. Ca urmare, părul devine mai gros și într-o stare mult mai bună. Peelingul scalpului este, de asemenea, o introducere excelentă în alte tratamente de îngrijire a părului. Atunci când sunt utilizate în mod regulat, ele prelungesc prospețimea părului până la trei zile, ceea ce reprezintă adesea o îmbunătățire semnificativă, mai ales dacă cineva și-a spălat anterior părul zilnic.

Spălatul scalpului - cât de des se efectuează?

Spălatul scalpului trebuie efectuat sistematic, cel puțin o dată pe săptămână. Nu contează ce tip de păr aveți. Așadar, indiferent dacă aveți părul vopsit, părul drept, părul creț sau părul gras - puteți și ar trebui să efectuați acest tratament. Nu este un proces dificil. Mai întâi de toate, udați-vă părul. Apoi, aplicați produsul direct pe scalp și masați ușor timp de timp indicat pe ambalaj. Acesta este de obicei de aproximativ 5 minute. Următorul pas este să clătiți părul cu apă și să îl spălați cu șampon. Odată ce părul a fost spălat, procesul poate fi considerat încheiat.

De ce să efectuați un scrub pentru scalp?

După cum am menționat deja, sarcina unui scalp scrub pentru scalp este în primul rând de a curăța scalpul de reziduurile cosmetice și de murdăria profundă căreia un șampon de păr nu îi poate face față. Acest tratament are cu siguranță multe avantaje care vă vor convinge să îl faceți în mod regulat. În primul rând, un scurt masaj îmbunătățește circulația sângelui în celulele scalpului. Acest lucru, la rândul său, duce la o mai bună oxigenare a rădăcinilor și la o absorbție mai ușoară a substanțelor nutritive aplicate cu ajutorul măștilor. Acest lucru, la rândul său, se traduce în rezultate. Efectuarea regulată a peelingurilor scalpului face ca pielea să fie hrănită și mai bine oxigenată, astfel încât părul este mai sănătos și mai strălucitor și mai puțin gras. Părul este mai săltăreț la rădăcină, de asemenea, începe să crească mai repede și orice iritație se vindecă mai bine. căderea părului este, de asemenea, redusă. Cu siguranță merită să incluzi un scrub în rutina ta de îngrijire a pielii!

Exfoliantul pentru scalp cel mai bun pentru tine

Deși exfolierea este cel mai adesea asociată cu curățarea feței, merită să optezi pentru exfoliantul pentru scalp. Reziduurile de la produsele cosmetice, pielea descuamată și un mediu poluat, toate acestea cauzează o funcționare defectuoasă a pielii, ceea ce duce în cele din urmă la numeroase probleme. Peelingul este o soluție parțială la acestea și reprezintă baza îngrijirii pielii. Cu toate acestea, pentru ca el să dea rezultate, trebuie folosit cu regularitate, fiind în același timp efectuat cu delicatețe. Descoperiți astăzi exfoliantele pentru scalp disponibile în magazinul nostru și bucurați-vă de un scalp curat și de un păr strălucitor!

Selectați versiunea