Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Lentile maro

Lentile maro

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

-29%
Lentile de contact lunare de culoare maro miere brun moons nr. 1 Ovio
1 pereche
72,63 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 102,32 RON
-29%
Lentile de contact lunare de culoare maro alune maro moons nr. 2 Ovio
1 pereche
72,63 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 102,32 RON

Aveți irisuri deschise și doriți să vedeți cum ar arăta ochii dvs. în maro? Avem lentile zero maro, pentru tine, pentru a facilita o schimbare rapidă de look. Pe paginile magazinului Nutridome, vă oferim lentile de contact colorate pe care le puteți folosi timp de o lună întreagă. Interesant este că în gama Brown Moons de la OVIO, puteți găsi până la trei nuanțe de maro care să se potrivească tipului dvs. de frumusețe sau machiajului sau stilului dvs. de vis.


Lentilele maro zero sunt potrivite pentru persoanele fără un defect vizual care ar necesita purtarea de ochelari corectivi. Produsele mărcii italiene îndeplinesc cerințe înalte de calitate și igienă și sunt confortabile la purtare. Realizate din hidrogel, piesele se caracterizează prin flexibilitate și aspect natural. De asemenea, acestea oferă purtătorilor acuitatea vizuală necesară.

Linia OVIO Brown Moons, sau lentilele maro zero

Puteți folosi lentilele de contact de la marca italiană OVIO timp de până la o lună, atunci când sunt folosite conform principiilor de igienă. Pentru îngrijire și curățare, alegeți o soluție profesională pentru lentile din hidrogel. Cu o curățare regulată, veți scăpa de murdărie și depuneri. Atunci când folosiți lentile de contact, se recomandă, de asemenea, să vă hidratați periodic ochii cu picături speciale.

În linia OVIO Brown Moons, veți găsi trei nuanțe de maro. Brown Moons No.1 are un model cu dungi aurii-cupru și o nuanță de miere. Brown Moons No.2 prezintă o combinație de nisip și accente argintii, în timp ce Brown Moons No.3 este un amestec de maro și verdele. În fiecare dintre ele veți găsi o particulă din ochii atractivi de bujor la care visează multe persoane cu iris deschis. Așadar, încercați unul dintre ele sau alegeți-le pe toate trei și aplicați-le după cum doriți, în funcție de situație.

Lentilele maro din hidrogel - un produs de înaltă calitate pentru secolul 21

Cumpărând lentile de contact în magazinul nostru, sunteți asigurați de produse de înaltă calitate. Lentilele hidrogel fabricate de marca italiană OVIO îndeplinesc cerințele și standardele înalte de igienă și siguranță pe care trebuie să le aibă produsele care intră în contact direct cu globul ocular. Folosite în mod corect, acestea asigură o acuitate vizuală impecabilă și nu irită suprafața ochiului.

Lentilele Brown Moons OVIO Brown Moons sunt fabricate din hidroxietilmetacrilat (HEMA). Acesta este un material denumit în mod obișnuit hidrogel și se caracterizează prin moliciunea și suplețea sa. Ca urmare, se adaptează flexibil la forma globului ocular și asigură o utilizare zilnică confortabilă a lentilelor într-o varietate de circumstanțe. Acestea oferă un câmp vizual complet și nu interferează în timpul zilei.

Ca și în cazul altor tipuri de lentile, trebuie avut grijă să se asigure o igienă corespunzătoare a mâinilor atunci când se introduc și se scot. Cel mai bine este să vă spălați pe mâini cu săpun antibacterian și fără parfum și apoi să le uscați bine. Lentilele aplicate pe globul ocular trebuie să se potrivească perfect pe globul ocular. Atunci când le scoateți, așezați capul în poziție verticală și priviți în sus. Cu ochiul deschis, țineți lentila sub degetul arătător și puneți degetul mare pentru a strânge ușor lentila între cele două degete. Produsul trebuie curățat temeinic după ce a fost îndepărtat de fiecare dată de pe ochi.

În magazinul Nutridome.co.uk, oferim și alte culori de lentile din hidrogel marca OVIO. De asemenea, oferim produse de machiaj pentru sprâncene, rimel și umbre pentru pleoape.

Selectați versiunea