Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Șampoane pentru părul creț

Șampoane pentru părul creț

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Părul creț are o structură diferită de cea a părului drept și, prin urmare, necesită un tratament special. Este un păr poros, care amintește oarecum de șuvițele deteriorate, dar are, de asemenea, propriile caracteristici distincte și neobișnuite care îl fac să aibă nevoie în primul rând de cosmetice profesionale.


Caracteristicile părului creț

Părul creț este de obicei un păr poros care seamănă ușor cu părul deteriorat. Cuticulele lor sunt înclinate, ceea ce înseamnă, la rândul său, că sunt uneori foarte vulnerabile la influențele externe. Pe de o parte, se poate usca rapid, iar pe de altă parte, poate absorbi apa din aer, ceea ce îi poate schimba complet forma. În plus, acestea sunt predispuse la încurcare și rupere și rămân sensibile la coafare. Cosmeticele prea intensive le pot face rapid să devină grase la rădăcină, ceea ce, la rândul lor, duce la un aspect inestetic și flasc.

Curățarea părului creț

Unul dintre cei mai importanți pași în îngrijirea buclelor este curățarea, prevenind părul gras și flasc. Prin urmare, cea mai importantă alegere este un șampon bun pentru părul creț, care îl va curăța eficient de murdăria zilnică sau de excesul de sebum. Acesta ar trebui să aibă un efect normalizant, care va ajuta la menținerea umidității și a pH-ului corecte ale scalpului și ale firelor în sine.

Din cauza naturii delicate a buclelor, recomandăm în special șampoanele naturale pentru părul creț, care conțin în formulările lor agenți de curățare blânzi de origine naturală. Acest lucru înseamnă că în ele sunt folosite saponine vegetale, care au un efect de curățare delicată. În timpul spălării, acestea nu perturbă bariera lipidică naturală, ajutând astfel părul și pielea să își păstreze hidratarea naturală.

Șampon hidratant

Din moment ce părul creț este în mod inerent uscat pe cea mai mare parte a lungimii sale (excepție pot face rădăcinile chiar la nivelul capului), un șampon hidratant pentru păr creț este de obicei cea mai bună alegere pentru acesta. Acesta le oferă ingrediente special concepute care au capacitatea de a lega apa în interiorul părului. Acest lucru îl ajută să rămână suplu, moale și săltăreț. Acestea funcționează într-un mod similar cu șampoanele pentru păr uscat.

Ingredientele hidratante de dorit includ acidul hialuronic, glicerina vegetală, extractul de aloe vera sau polimerii pe bază de plante, printre altele. Toate aceste ingrediente pătrund în profunzime în structura părului, crescând nivelul de hidratare a acestuia și, în plus, făcând firele de păr plăcut mătăsoase la atingere. Acest lucru se realizează, printre altele, prin netezirea cuticulelor părului.

Te întrebi ce șampon hidratant pentru păr creț este cel mai potrivit pentru tine? Optați pentru șamponul Basiclab, testat și dovedit, care conține toate ingredientele esențiale și pune în valoare și mai mult buclele. Datorită formulei sale hrănitoare, funcționează bine și ca Șampon pentru părul slăbit.

Șampon de calmare

Părul creț devine rapid și se poate încreți în toate direcțiile, creând un halo de neîmblânzit. Ce șampon pentru păr creț merită folosit în acest caz? Cea mai bună alegere ar fi tipul care împiedică încrețirea și apa să iasă din păr sau să intre în firele de păr din mediul înconjurător.

Samponul pentru păr creț conține adesea emolienți pentru a ajuta la protejarea acestuia împotriva încrețirii. Aceștia formează un strat ușor ocluziv pe păr, care netezește firele și conferă buclelor o textură unificată. În același timp, le protejează de modificările datorate condițiilor externe, ceea ce se traduce prin menținerea unei coafuri perfecte indiferent de vreme și de activitate.

Samponurile pentru părul creț pot conține o serie de substanțe protectoare și antistatice. Printre emoliente se numără uleiurile naturale, cerurile și unturile, dar și siliconii. În plus, anumiți polimeri, concepuți pentru a accentua buclele, funcționează bine.

.

Selectați versiunea